• Detektivska Oprema.com

  Detektivska Oprema.com

  Dobrodosli na sajt posvecen bezbednosti i zaštiti lica i imovine, ličnoj bezbednosti, zaštiti dece, kontroli radnika, zaštiti od špijunske opreme, zaštiti od nepoželjnog praćenja, snimanja i prisluškivanja i zaštiti od svakog oblika narušavanja Vaše privatnosti.

 • Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba, odnosno neverstvo partnera je veoma česta pojava na našim prostorima. Da li želite da budete potvrda narodne izreke da prevareni to poslednji saznaje? Sumnja u vernost partnera, bez obzira da li je opravdana ili ne, je siguran put u propast Vaše veze.

  Zato nemojte da sumnjate, već PROVERITE!

 • Kontrola radnika

  Kontrola radnika

  Preuzmite kontrolu svojih zaposlenih! Neodgovorno ponašanje radnika na radnom mestu ne samo da umanjuje efikasnost i direktno utiče na profit, već može dovesti do ozbiljnih posledica po život i zdravlje ljudi, kao i do posledica na sam proces proizvodnje. Kontrola radnika u radnom vremenu je u interesu svih zaposlenih!

 • Detekcija špijunske opreme

  Detekcija špijunske opreme

  Da li ste sigurni da u Vašem domu, kancelariji, sali za sastanke, na mobilnom telefonu, tablet ili PC računaru nema špijunske opreme, odnosno instaliranog špijunskog softvera? Da li ste sigurni da se ne prati Vaše kretanje ili kretanje Vašeg vozila? U našoj ponudi je oprema za brzo i precizno otkrivanje i lociranje svih vrsta špijunskih uređaja, odnosno za detekciju špijunskog softvera.
  Pročitajte više...

Detektivska oprema

Postanite detektiv uz vrhunsku detektivsku opremu

detektivska oprema

Prikazan je samo mali deo detektivske opreme u našoj ponudi. Za sve Vaše probleme vezane za bezbednost i zaštitu dece, zaštitu imovine, kontrolu radnika, zaštitu podataka i zaštitu od špijuniranja nudimo efikasna, pouzdana i trajna rešenja.

Pozovite nas radi optimalnog rešenja

Detektivski uređaji najnovije generacije, koji su provereni, pouzdani i sa garancijom, rešavaju Vas briga oko svih bezbednosnih rizika kojima ste Vi, Vaša porodica, firma i imovina neprekidno izloženi.

Kompletna ponuda u oblasti bezbednosti: Od analize problema, pronalaženja i predloga najboljeg rešenja, besplatne obuke, pa do konkretne realizacije.

Engleska poslovica "Nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari" kod detektivske opreme dobija apsolutnu potvrdu

Kod detektivske opreme, kupovina jeftinih proizvoda upravo znači kupovinu nepouzdane, neproverene i nekvalitetne opreme sumnjivog porekla.

Znajte da smo mi u Srbiji jedina registrovana firma za distibuciju i prodaju detektivske opreme. Samo kod nas uz kupovinu dobijate pravu garanciju i fiskalni račun!

Istini za volju, i drugi daju garanciju, ali na "časnu pionirsku reč", a Vi, pre kupovine detektivske opreme, ipak razmislite o tome.