• Detektivska Oprema.com

  Detektivska Oprema.com

  Dobrodosli na sajt posvecen bezbednosti i zaštiti lica i imovine, ličnoj bezbednosti, zaštiti dece, kontroli radnika, zaštiti od špijunske opreme, zaštiti od nepoželjnog praćenja, snimanja i prisluškivanja i zaštiti od svakog oblika narušavanja Vaše privatnosti.

 • Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba, odnosno neverstvo partnera je veoma česta pojava na našim prostorima. Da li želite da budete potvrda narodne izreke da prevareni to poslednji saznaje? Sumnja u vernost partnera, bez obzira da li je opravdana ili ne, je siguran put u propast Vaše veze.

  Zato nemojte da sumnjate, već PROVERITE!

 • Kontrola radnika

  Kontrola radnika

  Preuzmite kontrolu svojih zaposlenih! Neodgovorno ponašanje radnika na radnom mestu ne samo da umanjuje efikasnost i direktno utiče na profit, već može dovesti do ozbiljnih posledica po život i zdravlje ljudi, kao i do posledica na sam proces proizvodnje. Kontrola radnika u radnom vremenu je u interesu svih zaposlenih!

 • Detekcija špijunske opreme

  Detekcija špijunske opreme

  Da li ste sigurni da u Vašem domu, kancelariji, sali za sastanke, na mobilnom telefonu, tablet ili PC računaru nema špijunske opreme, odnosno instaliranog špijunskog softvera? Da li ste sigurni da se ne prati Vaše kretanje ili kretanje Vašeg vozila? U našoj ponudi je oprema za brzo i precizno otkrivanje i lociranje svih vrsta špijunskih uređaja, odnosno za detekciju špijunskog softvera.
  Pročitajte više...

Gedžet proizvodi

Uređaji iz asortimana detektivske opreme i detektivski gadžet proizvodi su apsolutno legalni i mogu se kupiti i koristiti bez ikakvih posebnih dozvola i uslova. Odaberite proizvod iz naše ponude koji odgovara vašim potrebama a za sve dodatne informacije i savete oko izbora uređaja i njegovim karakteristikama stojimo vam na raspolaganju. Pozovite nas ili dođite do nas. Naš prodajni prostor prilagođen je uslovima privatnosti naših klijenata i garantuje vam apsolutnu diskreciju.
 
Cena već od 5.000 rsd


Detektivski gadžet proizvodi Gedžet tastature u obliku bombe

Detektivski gadžet proizvodi su uređaji vrhunske tehnologije za snimanje audio i video zapisa. Spadaju u veoma funkcionalnu detektivsku opremu a mogu služiti i kao pomoćni uređaj za različite aktivnosti. Njihova prednost je što izgledaju kao običan namenski proizvod a u stvari predstavljaju moćan detektivski alat.

Neke od detektivskih gadžeta možete slobodno nositi na sebi ili sa sobom bez bojazni da će neko primetiti da ih koristite za tajno snimanje. Pored korišćenja ovih uređaja u detektivske svrhe, možete ih upotrebljavati za praktične stvari, kao što su snimanje različitih predavanja, seminara, događaja, sportskih avantura, predstava, koncerata.

Dakle, pored osnovne detektivske funkcije, gadžeti iz naše ponude mogu služiti i za zabavu a takođe predstavljaju jedinstven poklon kome će se svako obradovati. Pozovite nas za detaljne informacije o detektivskim gadžetima iz naše ponude a mi vam ukratko predstavljamo nekoliko najatraktivnijih.

Detektivski ručni sat

Detektivski ručni sat koristi se za snimanje audio i vido zapisa u boji. Prelepog je dizajna i vrhunskih tehničkih performansi. Jednostavan je za upotrebu. Snimanje se aktivira pomoću dugmića na samom satu koji su potpuno uklopljeni u dizajn i gotovo neprimetni. Sat se lako povezuje na računar pomoću kabla a snimljeni materijal je vrhunskog kvaliteta. U ponudi imamo više modele detektivskih satova a nudimo vam i mogućnost ugradnje mikro kamere u satove različitog dizajna i brendova. Takođe, detektivski ručni satovi dostupni su u varijanti sa kožnom, metalnom, gumenom ili narukvicom od kaučuka.

Mikro kamera u dugmetu

Mikro kamera u dugmetu je jedna od najmanjih detektivskih kamera na tržištu. I pored toga ova minijaturna kamera snima i najsitnije detalje a kada se pomoću WiFi konekcije poveže na internet njen domet je neograničen. Ukoliko se odlučite za ovaj gadžet uz mikro kameru dobijate i audio i video snimač sa slotom za SD karticu a snimljeni materijal može se prenositi i na mobilne telefone u realnom vremenu.

Mikro kamera u naočarima

Mikro kamera u naočarima je jako koristan, funkcionalan i zabavan detektivski gadžet. Omogućava snimanje kvalitetnih audio i video zapisa, kao i fotografisanje. Njena prednost je sloboda kretanja pa je veoma popularna kod sportista, motociklista, ribolovaca. Mikro kamera se može ugrađivati u naočare za vid i sunce i njom možete snimati različite događaje i dešavanja.

Mikro kamera u olovci

Detektivska olovka sa mikro kamerom je jedan od najstarijih detektivskih gadžeta. Njenu upotrebu gledali smo u mnogim detektivskim filmovima pa zato i ne čudi njena popularnost. Predstavlja savršen uređaj za tajno snimanje visoke rezolucije. Dostupna je u više različitih modela. Način aktivacije i upotrebe je jednostavan, kao i postupak prenosa snimljenog materijala.

Ostali detektivski gadžet uređaji

Među detektivskim gadžetima u našoj ponudi, veoma su tražene i bezbednosne kamere sa senzorom na pokret, mikrofon skriven u kompjuterskom mišu, kao i kamere za noćno snimanje veoma popularne među lovcima, ribolovcima i avanturistima.

Naša ponuda detektivskih gadžeta se svakodnevno obogaćuje novim proizvodima. Zato nas pozovite i detaljno se informišite o svim uređajima iz asortimana detektivske opreme. Rado ćemo vam objasniti sve tehničke karakteristike uređaja, način upotrebe i postupak prenosa podataka.

Svi naši proizvodi su vrhunskog kvaliteta i jednostavni za upotrebu. U zavisnosti od vrste proizvoda za vas smo pripremili povoljne cene već od 5.000 rsd.