• Detektivska Oprema.com

  Detektivska Oprema.com

  Dobrodosli na sajt posvecen bezbednosti i zaštiti lica i imovine, ličnoj bezbednosti, zaštiti dece, kontroli radnika, zaštiti od špijunske opreme, zaštiti od nepoželjnog praćenja, snimanja i prisluškivanja i zaštiti od svakog oblika narušavanja Vaše privatnosti.

 • Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba, odnosno neverstvo partnera je veoma česta pojava na našim prostorima. Da li želite da budete potvrda narodne izreke da prevareni to poslednji saznaje? Sumnja u vernost partnera, bez obzira da li je opravdana ili ne, je siguran put u propast Vaše veze.

  Zato nemojte da sumnjate, već PROVERITE!

 • Kontrola radnika

  Kontrola radnika

  Preuzmite kontrolu svojih zaposlenih! Neodgovorno ponašanje radnika na radnom mestu ne samo da umanjuje efikasnost i direktno utiče na profit, već može dovesti do ozbiljnih posledica po život i zdravlje ljudi, kao i do posledica na sam proces proizvodnje. Kontrola radnika u radnom vremenu je u interesu svih zaposlenih!

 • Detekcija špijunske opreme

  Detekcija špijunske opreme

  Da li ste sigurni da u Vašem domu, kancelariji, sali za sastanke, na mobilnom telefonu, tablet ili PC računaru nema špijunske opreme, odnosno instaliranog špijunskog softvera? Da li ste sigurni da se ne prati Vaše kretanje ili kretanje Vašeg vozila? U našoj ponudi je oprema za brzo i precizno otkrivanje i lociranje svih vrsta špijunskih uređaja, odnosno za detekciju špijunskog softvera.
  Pročitajte više...

Kontrola radnika

Uređaji iz asortimana detektivske opreme za nadzor zaposlenih su apsolutno legalni i mogu se kupiti i koristiti bez ikakvih posebnih dozvola i uslova. Odaberite proizvod iz naše ponude koji odgovara vašim potrebama a za sve dodatne informacije i savete oko izbora uređaja i njegovim karakteristikama stojimo vam na raspolaganju. Pozovite nas ili dođite do nas. Naš prodajni prostor prilagođen je uslovima privatnosti naših klijenata i garantuje vam apsolutnu diskreciju.

Cena već od 5.000 rsd

Oprema za kontrolu i nadzor zaposlenih

Znamo da od zaposlenih radnika u velikoj meri zavisi napredak poslovanja. Neki od njih su vredni, preduzimljivi, odani poslodavcu a neki ne. Često nemamo uvid u pravo stanje stvari, pa se dešava da oni koji treba da budu nagrađeni, ne mogu da dođu do izražaja od onih koji nam se na neki način dodvoravaju a zapravo ne rade u našem interesu i interesu firme.

Pa kako se onda odužiti i ispoštovati dobre radnike a udaljiti nepoštene. Jednostavno, pomoću istine i realnog sagledavanja situacije na poslu. A istinu možemo saznati samo ako sprovodimo konstantan i temeljan nadzor i kontrolu poslovanja. Najednostavniji način za to je korišćenje specijalnih uređaja za nadzor zaposlenih.

Kontrola zaposlenih

Bio sam nezadovoljan dobrim radnicima
a loše sam nagrađivao

Prenosimo vam utiske jednog našeg klijenta nakon korišćenja oprema za nadzor zaposlenih iz naše ponude.

B.M. preduzetnik iz Beograda (52 god.) kaže: "Duže vreme sam primećivao da među zaposlenima vlada loša atmosfera što se odražavalo i na prodaju. Radnik u koga sam imao najviše poverenja obaveštavao me o situaciji među zaposlenima, podmetanjima, svađama i sukobima. Na predlog prijatelja nabavio sam nekoliko vaših uređaja za tajno snimanje. Posle pregledavanja prvih snimaka bio sam zapanjen. Ne samo što sam bio potkradan, nego su o meni loše govorili oni u koje sam najmanje sumnjao, tako reći bio sam predmet ismejavanja među pojedinim radnicima".

Imate pravo da saznate kod vas potkrada

Ukratko, ovom poslodavcu su se zaista "otvorile oči" nakon korišćenja naše opreme za tajno snimanje i nadzor. Za radnika kome je verovao, ispostavilo se da je veliki manipulator. Druge radnike je zastrašivao otkazom, ucenjivao i omalovažavao dok je za sebe pribavljao protivimovinsku korist. Dakle, ne samo što je uzimao novac iz pazara, nego je i prepravljao fakture, knjige i knjigovodstvene izvode. Otuđivao je i preprodavao proizvode iz veleprodaje i magacina, kao i kancelarijski pribor.

U toj zaveri na njegov nagovor učestovali su još neki zaposleni. Protiv ovog radnika i njegovih pomoćnika, pomenuti poslodavac je pokrenuo sudski postupak i dobio spor. Iako se snimci sa ovih uređaja ne mogu koristiti na sudu kao dokazno sredstvo, zahvaljujući njima poslodavac je primetio falsifikovanje faktura, njegovog potpisa i nameštanje izveštaja što je bilo dovoljno za sudsku presudu u njegovu korist.

Ovde priči nije kraj, na tajnim snimcima poslodavac je primetio da neki radnici ostaju duže na poslu, rade prekovremeno, pokrivaju čak i poslove drugih zaposlenih a nekim od njih nije znao ni imena. Nakon svega, došlo je do potpune promene u sistematizaciji radnih mesta kod pomenutog poslodavca. Vredni i pošteni radnici postavljeni su na bolje pozicije a oni loši udaljeni sa posla.

Od kvalitetnog nadzora zaposlenih
zavisi napredak poslovanja

Ukoliko imate realan uvid u sve što se dešava u vašoj firmi, moći ćete da preuzmete blagovremene mere da nedostatke uklonite a pozitivne stvari još više unapredite. Dobru firmu čine dobri radnici, bez obzira da li su na rukovodećim položajima ili nekom drugom radnom mestu. Svi su pojednako važni i treba ih nagraditi za trud a one koji unazađuju poslovanje što pre udaljiti.

Zahvaljujući našoj opremi za tajno snimanje i praćenje sada imate priliku da vršiti kvalitetan nadzor i kontrolu nad zaposlenima i delujete u skladu sa postojećom situacijom. Moći ćete da saznate u svakom trenutku gde se nalaze i šta rade vaši zaposleni i da ih prema tome nagrađujete ili sankcionišete. Takođe, vaše poslovne tajne i ideje biće na ovaj način potpuno zaštićene i obezbeđenje.

Za nadzor zaposlenih i kontrolu rada predlažemo vam nekoliko uređaja iz naše ponude kao što su bezbednosna kamera sa senzorom za pokret, GPS traker, mikrofon u kompjuterskom mišu, produžni kabal sa SIM karticom, softver za mobilni telefon, USB fleš za pristup računaru sa lozinkom, WiFi detektivsku kameru u senzoru za dim i druge uređaje zavisno od vaših potreba. Pozovite nas za dodatne informacije i rado ćemo vam preporučiti odgovarajuću detektivsku opremu.

Svi naši proizvodi su vrhunskog kvaliteta i jednostavni za upotrebu. U zavisnosti od vrste proizvoda za vas smo pripremili povoljne cene već od 5.000 rsd.