• Detektivska Oprema.com

  Detektivska Oprema.com

  Dobrodosli na sajt posvecen bezbednosti i zaštiti lica i imovine, ličnoj bezbednosti, zaštiti dece, kontroli radnika, zaštiti od špijunske opreme, zaštiti od nepoželjnog praćenja, snimanja i prisluškivanja i zaštiti od svakog oblika narušavanja Vaše privatnosti.

 • Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba, odnosno neverstvo partnera je veoma česta pojava na našim prostorima. Da li želite da budete potvrda narodne izreke da prevareni to poslednji saznaje? Sumnja u vernost partnera, bez obzira da li je opravdana ili ne, je siguran put u propast Vaše veze.

  Zato nemojte da sumnjate, već PROVERITE!

 • Kontrola radnika

  Kontrola radnika

  Preuzmite kontrolu svojih zaposlenih! Neodgovorno ponašanje radnika na radnom mestu ne samo da umanjuje efikasnost i direktno utiče na profit, već može dovesti do ozbiljnih posledica po život i zdravlje ljudi, kao i do posledica na sam proces proizvodnje. Kontrola radnika u radnom vremenu je u interesu svih zaposlenih!

 • Detekcija špijunske opreme

  Detekcija špijunske opreme

  Da li ste sigurni da u Vašem domu, kancelariji, sali za sastanke, na mobilnom telefonu, tablet ili PC računaru nema špijunske opreme, odnosno instaliranog špijunskog softvera? Da li ste sigurni da se ne prati Vaše kretanje ili kretanje Vašeg vozila? U našoj ponudi je oprema za brzo i precizno otkrivanje i lociranje svih vrsta špijunskih uređaja, odnosno za detekciju špijunskog softvera.
  Pročitajte više...

Nadzor dece

Zaštita dece
Uređaji iz asortimana detektivske opreme za nadzor dece su apsolutno legalni i mogu se kupiti i koristiti bez ikakvih posebnih dozvola i uslova. Odaberite proizvod iz naše ponude koji odgovara vašim potrebama a za sve dodatne informacije i savete oko izbora uređaja i njegovim karakteristikama stojimo vam na raspolaganju. Pozovite nas ili dođite do nas. Naš prodajni prostor prilagođen je uslovima privatnosti naših klijenata i garantuje vam apsolutnu diskreciju.

Cena već od 6.750 rsd

Živimo u vremenu u kome je bezbednost dece ugrožena više nego ikad. Na žalost svaki dan svedoci smo ružnih i tužnih vesti o stradanju i ugroženosti naše dece. Vreme je da postavimo pitanje da li smo kao roditelji preduzeli sve neophodne mere da zaštitimo svoju decu i omogućimo im bezbrižno detinjstvo i mladost.

Rizici vrebaju sa svih strana. Ulica više nije najopasnije mesto. Opasnost po našu decu preselila se velikim delom u virtualni svet zahvaljujući savremenoj internet tehnologiji. Deca i mladi ljudi još uvek nisu dovoljno obavešteni odnosno uvereni kakve ih opasnosti vrebaju korišćenjem interneta, društvenih mreža, raznih aplikacija i igrica. Pre svega zato što su još uvek nezreli da to shvate na pravi način. Deca su naivna, radoznala i nesvesna opasnosti koje im prete. Oni jednostavno ne mogu da prepoznaju opasnost. Zato je obaveza na svim roditeljima da im pruže adekvatnu zaštitu.

Nadzor dece je obaveza roditelja

Softver za mobilni telefonNa internetu i društvenim mrežama deca mogu biti uznemiravana, ucenjena, omalovažavana i vrbovana za kriminalne radnje. Njihovi podaci i slike mogu biti iskorišćeni i zloupotrebljavani na najrazličitije načine. Kada deca shvate da su u opasnosti, šteta je već pričinjena a posledice traume saniraju se veoma dugo.
Čak i kada deca shvate da su ugrožena, većina njih se retko poverava roditeljima plašeći se kazne i osude. Pri tome podjednako su ugroženi i dečaci i devojčice. Razlike nema, internet predatori vrebaju u svakom trenutku i čekaju prvu priliku da ostvare svoje bolesne namere. Na internetu deca nisu ugrožena samo od odraslih već i od svojih vršnjaka koji ih mogu nagovoriti na razne loše postupke, ucenjivati i ismejavati. Posledice takvih dela mogu pogubno uticati na krhu dečiju psihu.

Pored toga, starosna granica u kojoj su deca probala alkohol, cigarete, drogu ili stupila u seksualne odnose sve je niža. Takvi problemi moraju se seći u korenu. A najbolji način da saznamo za njih što pre su uređaji i sredstva moderne tehnologije.
Nadzor dece pomoću moderne tehnologije

Kao što smo napomenuli, sve veća opasnost deci preti od korišćenja internet tehnologije. Pristup internetu je sada poptuno pojednostavljen pa su deca 24 h na mreži što putem svojih računara, što putem smart telefona. Ta opasnost poprima razmere epidemije. Zato treba reagovati odmah i ništa ne prepuštati slučaju.

A kako najbolje možete zaštititi svoju decu? Jednostavno, takođe sredstvima i proizvodima moderne tehnologije. Pomoću savremenih uređaja iz naše ponude, možete u potpunosti biti upućeni u sve što se dešava sa vašom decom. To vam daje vremena i prostora da adekvatno reagujete i sprečite neželjene posledice.

Zahvaljujući ovakvom nadzoru znaćete ne samo šta vaša deca rade na internetu, već i šta se sa njima dešava kada se nalaze napolju, u školi, na treningu. Samo je potpuni nadzor adekvatna mera za otklanjanje opasnosti i bezbedan dečiji razvoj.

Softver za mobilni telefon
Da li je moralno ili ne?

Zagovornici ideje da ovakav nadzor nije moralan, verovatno ili nemaju decu ili su neodgovorni roditelji. Ovakav stav potiče iz vremena kada moderna tehnologija nije postojala, kada droga nije bila na svakom ćošku i kada su društvene vrednosti bile na višem nivou. Dakle, ovakav stav je zastareo. Treba li da kao roditelji dopustimo da nam deca budu ugrožena a imamo mogućnost da im pomognemo upravo pomoću proizvoda savremene tehnologije.

Prema tome, DA, moralno je nadzirati svoju decu i zaštiti ih od svih opasnosti. Treba samo postupati pažljivo i umereno. To znači da informacije i saznanja do kojih ste došli upotrebom ovih uređaja ne smete koristite za druge svrhe osim za reagovanje u slučaju opasnosti. Imajte uvek na umu da deca imaju pravo na svoju privatnost i sve će biti u redu.

Sa druge strane, ovakav nadzor i za vas predstavlja veliki dobitak, jer ćete se rasteretiti brige, straha i strepnje za bezbednost svog potomstva i moći ćete da se kvalitetnije posvetite svom životu i tekućim obavezama.

Ne rizikujte i preduzmite sve mere nadzora nad decom

Pozovite nas i rado ćemo vam preporučiti proizvode iz naše ponude koji će rešiti vaš problem. Na raspolaganju su vam usluge forenzike mobilnih telefona pomoću koje možete dobiti uvid u sve izbrisane podatke i prepiske vaše dece. Zatim, za vas smo obezbedili najsavremenije softvere za mobilne telefone i PC računare, USB uređaje za pristupanje zaštićenom računaru, WiFi detektivske kamere, GPS trakere, detektivske SIM kartice i drugu opremu.

Svi naši proizvodi su vrhunskog kvaliteta i jednostavni za upotrebu. U zavisnosti od vrste proizvoda za vas smo pripremili povoljne cene već od 6.750 rsd.