• Detektivska Oprema.com

  Detektivska Oprema.com

  Dobrodosli na sajt posvecen bezbednosti i zaštiti lica i imovine, ličnoj bezbednosti, zaštiti dece, kontroli radnika, zaštiti od špijunske opreme, zaštiti od nepoželjnog praćenja, snimanja i prisluškivanja i zaštiti od svakog oblika narušavanja Vaše privatnosti.

 • Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba, odnosno neverstvo partnera je veoma česta pojava na našim prostorima. Da li želite da budete potvrda narodne izreke da prevareni to poslednji saznaje? Sumnja u vernost partnera, bez obzira da li je opravdana ili ne, je siguran put u propast Vaše veze.

  Zato nemojte da sumnjate, već PROVERITE!

 • Kontrola radnika

  Kontrola radnika

  Preuzmite kontrolu svojih zaposlenih! Neodgovorno ponašanje radnika na radnom mestu ne samo da umanjuje efikasnost i direktno utiče na profit, već može dovesti do ozbiljnih posledica po život i zdravlje ljudi, kao i do posledica na sam proces proizvodnje. Kontrola radnika u radnom vremenu je u interesu svih zaposlenih!

 • Detekcija špijunske opreme

  Detekcija špijunske opreme

  Da li ste sigurni da u Vašem domu, kancelariji, sali za sastanke, na mobilnom telefonu, tablet ili PC računaru nema špijunske opreme, odnosno instaliranog špijunskog softvera? Da li ste sigurni da se ne prati Vaše kretanje ili kretanje Vašeg vozila? U našoj ponudi je oprema za brzo i precizno otkrivanje i lociranje svih vrsta špijunskih uređaja, odnosno za detekciju špijunskog softvera.
  Pročitajte više...

Neverstvo partnera

Detektivski softver - mobilni telefon

Svi uređaji iz asortimana detektivske opreme su apsolutno legalni i mogu se kupiti i koristiti bez ikakvih posebnih dozvola i uslova. Odaberite proizvod iz naše ponude koji odgovara vašim potrebama a za sve dodatne informacije i savete oko izbora uređaja i njegovim karakteristikama stojimo vam na raspolaganju. Pozovite nas ili dođite do nas. Naš prodajni prostor prilagođen je uslovima privatnosti naših klijenata i garantuje Vam apsolutnu diskreciju.

Cena već od 6.750 rsd


Prema statističkim podacima 68% žena i 74% muškaraca prevarilo je svog partnera barem jednom u životu. To je nimalo ohrabrujući podatak za sve one koji sumnjaju u vernost voljene osobe. Ako ovome dodamo i činjenicu da prosečna dužina preljubničke afere iznosi 2 godine, jasno je da šteta od ovakvog odnosa može imati dugoročne negativne posledice po izneverenog partnera i porodicu.

Osim toga, sumnja u neverstvo je jedan od najvećih uzročnika stresa i izaziva niz štetnih posledica po psihofizičko zdravlje čoveka. Šta više stručnjaci smatraju da je u pogledu jačine stresa, sumnja u neverstvo izjednačena sa razvodom braka koji je na drugom mestu, odmah iza smrti voljene osobe. Ako tome dodamo i dužinu trajanja sumnje posledice mogu biti pogubne i dalekosežne.

Zato ako ne verujete u vernost partnera, što pre preduzmite mere da tu sumnju otklonite jer u suprotnom rizikujete bolest i psihičke probleme kao što su infarkt, moždani udar, pogoršanje hroničnih bolesti, depresija i konstantni umor.

Sumnja kad se jednom rodi, ne poznaje granice (Ivo Andrić).

Znaci neverstva

Sumnja da vas bračni drug ili partner vara prvo se javlja kao intuicija da nešto nije u redu, da se nešto promenilo. Ti znaci su gotovo nevidljivi ali osetljivi na energetskom nivou. Mnogi naši klijenti koji su sumnjali u partnera, svedočili su da jednostavno osete da se nešto dešava. Na žalost u najvećem broju slučajeva ta sumnja se i obistinila.

Najčešći znaci neverstva su kašnjenje sa posla, učestali poslovni sastanci i putovanja, nerazdvajanje od telefona i češće kucanje poruka, opsednutost društvenim mrežama, učestala kupovina nove garderobe, povećano poklanjanje pažnje fizičkom izgledu, iznenadna druženja sa drugaricama ili drugovima s kojima ranije nisu bili u kontaktu.

Pored ovih konkretnih znakova, kod partnera se javljaju i promene u psihičkom stanju i raspoloženju kao što su razdražljivost, svadljivost, odbijanje razgovora, ljutnja, pretnja raskidom, promene u navikama spavanja i ishrane, zbunjenost, odsutnost i uopšte agresivno ponašanje pogotovo kad je u pitanju bilo kakva kritika, čak i najmanja.

Ako ste primetili ovakve simptome kod svog partnera, iskreno - imate razloga za sumnju.

Kako otkriti neverstvo?

Najpouzdaniji način za otkrivanje neverstva odnosno otklanjanje sumnje je korišćenje uređaja moderne tehnologije. Njihova prednost je pre svega pouzdanost i apsolutna diskrecija. Zašto bi uznemiravali svog partnera ako niste u pravu.

S druge strane ukoliko se vaše sumnje potvrde, sačuvaćete svoje dostojanstvo i integritet. Zato nemojte čekati da vas sumnja odvede u bolest ili izazove drugu štete. Često zbog sumnje u neverstvo dolazi i do opadanja radnih sposobnosti, gubitka posla ili lošeg poslovanja ukoliko ste preduzetnik. Nemojte dozvoliti da se to i vama desi.

Nemojte da sumnjate - PROVERITE

Dakle, rizici od konstantne sumnje u vernost bračnog druga ili partnera su zaista veliki a dobiti od otklanjanja sumnje još veće. Kada otkrijete pravu istinu znaćete na čemu ste. Moći ćete mirnije da spavate, sačuvate svoje živce, zdravlje, ponos i nastavite dalje sa svojim životom spremni za nove početke i nove životne uspehe i radosti.

Zato nas kontaktirajte i izaberite neki od proizvoda iz naše ponude koji poptuno odgovara vašim potrebama. Na raspolaganju su vam najsavremeniji softveri za mobilne telefone i PC računare, USB uređaji za pristupanje zaštićenom računaru, WiFi detektivska kamera u senzoru za dim i još mnogo toga.

Pozovite nas i saznajte koja oprema je najadekvatnija za vas. Takođe za vas vršimo i forenziku mobilnog telefona uz apsolutnu diskreciju i poštovanje svih načela i pravila privatnosti.

Svi naši proizvodi su vrhunskog kvaliteta i jednostavni za upotrebu. U zavisnosti od vrste proizvoda za vas smo pripremili povoljne cene već od 6.750 rsd.