• Detektivska Oprema.com

  Detektivska Oprema.com

  Dobrodosli na sajt posvecen bezbednosti i zaštiti lica i imovine, ličnoj bezbednosti, zaštiti dece, kontroli radnika, zaštiti od špijunske opreme, zaštiti od nepoželjnog praćenja, snimanja i prisluškivanja i zaštiti od svakog oblika narušavanja Vaše privatnosti.

 • Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba, odnosno neverstvo partnera je veoma česta pojava na našim prostorima. Da li želite da budete potvrda narodne izreke da prevareni to poslednji saznaje? Sumnja u vernost partnera, bez obzira da li je opravdana ili ne, je siguran put u propast Vaše veze.

  Zato nemojte da sumnjate, već PROVERITE!

 • Kontrola radnika

  Kontrola radnika

  Preuzmite kontrolu svojih zaposlenih! Neodgovorno ponašanje radnika na radnom mestu ne samo da umanjuje efikasnost i direktno utiče na profit, već može dovesti do ozbiljnih posledica po život i zdravlje ljudi, kao i do posledica na sam proces proizvodnje. Kontrola radnika u radnom vremenu je u interesu svih zaposlenih!

 • Detekcija špijunske opreme

  Detekcija špijunske opreme

  Da li ste sigurni da u Vašem domu, kancelariji, sali za sastanke, na mobilnom telefonu, tablet ili PC računaru nema špijunske opreme, odnosno instaliranog špijunskog softvera? Da li ste sigurni da se ne prati Vaše kretanje ili kretanje Vašeg vozila? U našoj ponudi je oprema za brzo i precizno otkrivanje i lociranje svih vrsta špijunskih uređaja, odnosno za detekciju špijunskog softvera.
  Pročitajte više...

Softver za PC računar

Na ovoj web stranici nije izloženo sve o detektivskom softveru za računar. Osećajte se slobodno da nas kontaktirate i posetite našu kancelariju gde će Vam naše ljubazno osoblje i stručnjaci pomoći u izboru i kupovini uredjaja iz našeg širokog portfolia koji će rešiti Vaš problem, a uz sve to poštujući Vašu diskreciju.

Naš veliki asortiman uredjaja uglavnom obuhvata nekoliko modela od svakog uredjaja različitog kvaliteta, tehničkih mogućnosti i praktičnih namena.

Cena: 11.250 rsd - 18.750 rsd

Detektivski softver za računar - DOSTUPAN I VAMA !

DA, dobro ste pročitali: detektivski  softver za PS sada je i Vama dostupan, potpuno legalno, uz apsolutnu diskreciju, bez potrebe da pokažete ličnu kartu ili neki drugi identifikacioni dokument, a za koji dobijate fiskalni račun.

Špijunski softver ps racunar

Danas je rad svake firme nezamisliv bez korišćenja računara, a PC postaje obavezna oprema i u svakom domu. Deca se od malih nogu druže sa računarom i praktično odrastaju uz internet. U naučnim krugovima se ozbiljno govori o zavisnosti od interneta, a opasnosti koje vrebaju zbog nesmotrenog korišćenja računara su predmet brojnih studija i uključivanja čitave zajednice u ovaj problem.

Čuli ste sigurno za otmicu dvogodišnje devojčice, koja je postala meta otmičarima zbog slike na Fejsbuku. Neki dan se u medijima prenela vest da su četvorica mladića nagovorila na grupni seks trinaestogodišnju devojčicu iz Kragujevca preko društvene mreže.

Špijunski softver ps racunar

Koliko god su računari i internet korisni i donose korisne informacije, uvek treba imati na umu da nisu svi dobronamerni i da opasnost vreba sve nas, a posebno decu. Zato je zaštita na internetu postala preka potreba. Možete li zamisliti bolju zaštitu od instalacije detektivskog softvera koji će Vam omogućiti da uvek znate šta Vaše dete radi na računaru, koje sajtove posećuje, koje slike postavlja na društvene mreže, sa kim se dopisuje i kakve aktivnosti dogovara?

Softver za PC računar postao je nezamenljiv svima koji žele da imaju pravovremene i pouzdane informacije o aktivnostima svoje dece na računaru, informacije o bračnom ili poslovnom partneru. Veoma je koristan za nadgledanje produktivnosti zaposlenih, uočavanje propusta u organizaciji poslovanja, a posebno za sprečavanje industrijske špijunaže.

Instalacija softvera na PC računar traje svega desetak minuta. Podaci koje softver prikuplja su Vam dostupni u bilo koje vreme i sa bilo kog mesta, samo je potrebno da imate pristup svom email nalogu.

Pozovite nas da dogovorimo instalaciju, odnosno kupovinu softveta za PC. Ako niste u mogućnosti da donesete računar, možete nam dati daljinski pristup računaru kako bismo uradili instalaciju. Imamo i opciju prodaje softvera za PS sa detaljnim uputstvom za instalaciju i korišćenje, tako da sve možete uraditi i sami.

Detektivski softver za PC računar nije skup ako samo pomislite da sa njim možete mirno da spavate, jer ćete svaku informaciju imati na vreme.

detektivski softver, racunar, aktivnosti na kompjuteru
SLIČNI PROIZVODI