• Detektivska Oprema.com

  Detektivska Oprema.com

  Dobrodosli na sajt posvecen bezbednosti i zaštiti lica i imovine, ličnoj bezbednosti, zaštiti dece, kontroli radnika, zaštiti od špijunske opreme, zaštiti od nepoželjnog praćenja, snimanja i prisluškivanja i zaštiti od svakog oblika narušavanja Vaše privatnosti.

 • Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba, odnosno neverstvo partnera je veoma česta pojava na našim prostorima. Da li želite da budete potvrda narodne izreke da prevareni to poslednji saznaje? Sumnja u vernost partnera, bez obzira da li je opravdana ili ne, je siguran put u propast Vaše veze.

  Zato nemojte da sumnjate, već PROVERITE!

 • Kontrola radnika

  Kontrola radnika

  Preuzmite kontrolu svojih zaposlenih! Neodgovorno ponašanje radnika na radnom mestu ne samo da umanjuje efikasnost i direktno utiče na profit, već može dovesti do ozbiljnih posledica po život i zdravlje ljudi, kao i do posledica na sam proces proizvodnje. Kontrola radnika u radnom vremenu je u interesu svih zaposlenih!

 • Detekcija špijunske opreme

  Detekcija špijunske opreme

  Da li ste sigurni da u Vašem domu, kancelariji, sali za sastanke, na mobilnom telefonu, tablet ili PC računaru nema špijunske opreme, odnosno instaliranog špijunskog softvera? Da li ste sigurni da se ne prati Vaše kretanje ili kretanje Vašeg vozila? U našoj ponudi je oprema za brzo i precizno otkrivanje i lociranje svih vrsta špijunskih uređaja, odnosno za detekciju špijunskog softvera.
  Pročitajte više...

Mikrofon u kompjuterskom mišu

Na ovoj stranici je prikazan najnoviji model mikrofona u kompjuterskom mišu. Osećajte se slobodno da nas kontaktirate i posetite našu kancelariju gde će Vam naše ljubazno osoblje i stručnjaci pomoći u izboru i kupovini uredjaja iz našeg širokog portfolia koji će rešiti Vaš problem, a uz sve to poštujući Vašu diskreciju.

Naš veliki asortiman uredjaja uglavnom obuhvata nekoliko modela od svakog uredjaja različitog kvaliteta, tehničkih mogućnosti i praktičnih namena.

Cena: 8.750 rsd


Sastavna periferna jedinica svakog desktop računara je kompjuterski miš. Mnogi ga koriste i za laptop računare iako svaki laptop ima ugrađen touchpad, a sve je više i računara sa ekranom osetljivim na dodir, ali je ipak kompjuterski miš neizostavna alatka.

Mi nudimo kopjuterke miševe raznih modela, modernog dizajna, ali oni su mnogo više od običnog optičkog miša.

U njega se postavlja SIM kartica bilo kog mobilnog operatera i omogućava slušanje svega što se dešava u prostoriji gde se nalazi. Signal se prenosi GSM mrežom mobilne telefonije, te mu je domet neograničen.

U praksi to znači da sa bilo kog mesta možete u realnom vremenu slušati šta se dešava u Vašoj kući, spavaćoj ili dečijoj sobi i kancelarijama zaposlenih.

Poseduje punjivu bateriju koja se puni svo vreme dok se radi na računaru, a može samostalno da radi nekoliko dana i dok je računar isključen.

Zvučna aktivacija sa automatskim pozivanjem Vašeg broja mobilnog telefona vrlo je korisna kada ne očekujete nikakve aktivnosti u štićenom prostoru. Pored aktivacije na zvuk, možete slušanje u prostoriji aktivirati sami pozivanjem broja SIM kartice.

Specifikacija:

 • Radi na svim mrezama mobilne telefonije 850/900/1800/1900 MHz
 • Punjiva Li baterija (omogućava samostalan rad nekoliko dana u slučaju nestanka struje ili ne uključivanja računara)
 • Neograničen domet i nemogućnost mešanja u vezu od strane drugih ljudi

Paket uključuje:

 • Kompjuterski miš sa ugrađenim mikrofonom
 • Integrisana punjiva Li baterija
 • Uputstvo (na srpskom i engleskom)
kompjuteski miš, miš sa mikrofonom, miš za slušanje, GSM miš
SLIČNI PROIZVODI