• Detektivska Oprema.com

  Detektivska Oprema.com

  Dobrodosli na sajt posvecen bezbednosti i zaštiti lica i imovine, ličnoj bezbednosti, zaštiti dece, kontroli radnika, zaštiti od špijunske opreme, zaštiti od nepoželjnog praćenja, snimanja i prisluškivanja i zaštiti od svakog oblika narušavanja Vaše privatnosti.

 • Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba, odnosno neverstvo partnera je veoma česta pojava na našim prostorima. Da li želite da budete potvrda narodne izreke da prevareni to poslednji saznaje? Sumnja u vernost partnera, bez obzira da li je opravdana ili ne, je siguran put u propast Vaše veze.

  Zato nemojte da sumnjate, već PROVERITE!

 • Kontrola radnika

  Kontrola radnika

  Preuzmite kontrolu svojih zaposlenih! Neodgovorno ponašanje radnika na radnom mestu ne samo da umanjuje efikasnost i direktno utiče na profit, već može dovesti do ozbiljnih posledica po život i zdravlje ljudi, kao i do posledica na sam proces proizvodnje. Kontrola radnika u radnom vremenu je u interesu svih zaposlenih!

 • Detekcija špijunske opreme

  Detekcija špijunske opreme

  Da li ste sigurni da u Vašem domu, kancelariji, sali za sastanke, na mobilnom telefonu, tablet ili PC računaru nema špijunske opreme, odnosno instaliranog špijunskog softvera? Da li ste sigurni da se ne prati Vaše kretanje ili kretanje Vašeg vozila? U našoj ponudi je oprema za brzo i precizno otkrivanje i lociranje svih vrsta špijunskih uređaja, odnosno za detekciju špijunskog softvera.
  Pročitajte više...

Detektivski softver za mobilne telefone

Softveri iz asortimana detektivske opreme za praćenje i nadzor mobilnih telefona su apsolutno legalni i mogu se kupiti i koristiti bez ikakvih posebnih dozvola i uslova. Odaberite proizvod iz naše ponude koji odgovara vašim potrebama a za sve dodatne informacije i savete oko izbora uređaja i njegovim karakteristikama stojimo vam na raspolaganju. Pozovite nas ili dođite do nas. Naš prodajni prostor prilagođen je uslovima privatnosti naših klijenata i garantuje vam apsolutnu diskreciju.

Cena: 11.250 rsd – 33.750 rsd

 Šta je i kako funkcioniše softver za praćenje i nadzor mobilnog telefona?
 

Imate pravo da saznate sve

Softver za praćenje i nadzor mobilnih telefona je program visoke tehnologije koji vam omogućava da apsolutno precizno locirate i u potpunosti pratite sva dešavanja na tzv. target telefonu, odnosno telefonu na kojem je instaliran ovaj program. Aktivnosti target telefona prate se preko Web Panela za čiji pristup i korišćenje dobijate detaljno objašnjenje.

Dakle, softver se instalira na mobilni telefon onog korisnika čije aktivnosti želite da pratite. Taj telefon nazivamo target telefonom. Sam postupak instalacije nije komplikovan i sve što treba da uradite je da pratite naša precizna uputstva. Pored toga, ukoliko ste u mogućnosti možete doneti target telefon u našu agenciju radi instalacije. Program je predviđen za rad na mobilnim telefonima sa Android operativnim sistemom. Kontaktirajte nas kako bi proverili podržanost targetovanog telefona za instalaciju i rad softvera.

Treba istaći da je program za praćenje mobilnih telefona apsolutno pouzdan, ne utiče na rad target telefona i nemoguće ga je otkriti jer nakon instalacije nestaje iz menija telefona. Time je vaša diskrecija potpuno zagarantovana i o tome ne morate uopšte brinuti.

Za rad programa potrebno je da target telefon ima internet konekciju a vi možete izabrati u kom režimu će program raditi. Na raspolaganju su vam opcije da program radi preko internet mreže mobilnog operatera, zatim samo kada je telefonu dostupna WiFi konekcija ili oboje. Čak i u slučaju kada telefon nema pristup internetu, sve aktivnosti na target telefonu možete videti naknadno. To znači da se sva dešavanja na telefonu snimaju i šalju na Web Panel čim telefon uhvati internet konekciju. 
Špijunski softver za mobilni telefon


Konkretne dobiti od detektivskog softvera

za mobilne telefone 


Zaštite svoju decu, posao i dostojanstvo

Softver za praćenje i nadzor mobilnih telefona je višestruko koristan program zahvaljujući kojem možete zaštiti svoju decu od mnogih rizičnih situacija, kontrolisati rad i postupke svojih zaposlenih ili otkloniti sumnje u nevernost partnera.

Globalizacija interneta na žalost najviše je ugrozila naše najmlađe sugrađane. Deca i mladi ljudi se vrbuju za različite kriminalne radnje, iskorišćavaju, ucenjuju i omalovažavaju. To može imati tragičan ishod i zato je instalacija programa za praćenje mobilnog telefona vašeg deteta pametna i isplativa investicija. Saznaćete sve što vaše dete radi na internetu, kod kuće, napolju, s kim se druži i koje mu opasnosti eventualno prete.

Takođe, instaliranje programa za praćenje mobilnih telefona vaših zaposlenih može itekako uticati na vaše poslovanje. Tačno ćete saznati koji zaposleni loše ispunjavaju svoje radne zadatke, da li prenose dragocene podatke i poslovne tajne konkurenciji, zloupotrebljavaju svoj položaj i vrše druge neprimerne radnje.

Softver za praćenje mobilnog telefona je pouzdan način i da se uverite u vernost ili nevernost svog bračnog druga ili partnera. Ukoliko vas u tom pogledu muči sumnja koja traje duže vreme znajte da se to može negativno odraziti ne samo na vaše psihofizičko zdravlje nego i na vaš posao i kvalitet života uopšte. Zato je korišćenje ovog programa veoma korisno i omogući će vam da se rasteretite i konačno spoznate na čemu ste i šta vam je činiti.
 

Na šta treba obratiti pažnju kod kupovine softvera
za praćenje mobilnog telefona 

Jeftine kopije će vas skupo koštati

Na tržištu je prisutan veliki broj nekvalitetnih programa za praćenje mobilnih telefona koji u suštini predstavljaju loše kopije originalnih softvera. Često se dešava da nemaju ni pola funkcija koje imaju originali iako se bombastično reklamiraju. Ne samo što neće dobro raditi, nego mogu oštetiti target telefon, izbrisati podatke i naneti nepopravljivu štetu. A mogu biti i otkriveni.

Zato je veoma važno da obratite pažnju od koga kupujete ovaj softver. Posebno, da li je prodavac poznat odnosno dostupan za eventualne reklamacije. Nikako ne kupujte softver koji vam se šalje poštom ili ga preuzimate preko interneta. Najverovatnije je reč o prevari. Svi proizvodi koji nemaju licencu, garanciju i transparentne podatke o proizvođaču i brendu nisu pametan izbor.

Licencirani proizvod podrazumeva da su vam dostupne sve opcije i funkcije na korisničkom panelu, kao i konstantna podrška stručnog tima. Licenca je trajna odnosno nije vezana za jedan telefon, te se korišćenje programa može nastaviti na drugom ili novom telefonu u slučaju gubitka ili oštećenja target telefona.
 

Šta ćete konkretno saznati korišćenjem

detektivskog softvera? 

Šta kažete na ISTINU?

Korišćenjem softvera za praćenje mobilnog telefona imaće kompletan uvid u sve aktivnosti target telefona i njegovog korisnika. Možete saznati šta radi vaše dete, zaposleni ili bračni drug. Istina će biti vaš najveći saveznik. Povratićete kontrolu nad svojim životom, sprečiti eventualne neprijatnosti i mirno spavati. Ima li veće vrednosti od toga?

Pogledajte koje aktivnosti prati i koje funkcije ima najnovija verzija detektivskog softvera u našoj ponudi i procenite sami dragocenost tih podataka:

- Dolazni i odlazni pozivi (snimljeni razgovori);

- Dolazne i odlazne SMS poruke (tekst poruke i kontakt broj);

- Dolazne i odlazne MMS poruke (tekst, fotografije, audio i video fajlovi, poruke i kontakt broj);

- GPS lokacija;

- Fotografije napravljene kamerom telefona;

- Email, Viber messenger, WhatsApp messenger, Facebook messenger, Instagram messenger,
  Skype, Kik messenger, Hike messenger, Hangout;

- Keylogger - prati sve što se kuca na tastaturi target telefona (uključujući i šifre);

- Web istorija;

- Live panel (instant fotografije sa prednje ili zadnje kamere telefona, video zapis sa prednje ili
  zadnje kamere telefona, live slušanje okruženja telefona, gledanje ekrana uživo, Screenshot
  ekrana);

- Promena broja (SIM kartice);

- Imenik;

- Statistika korišćenja aplikacija na telefonu;

- Čitanje fajlova sa telefona;

- Vremensko programiranje aktivacije snimanja (audio ili video);

- Obaveštenje o izlasku telefona iz zadatog kruga kretanja;

- Iscrtavanje putanje kretanja telefona;

- Paljenje i gašenje telefona.

 

Instaliranje programa i upravljanje web panelom 

Jednostavno je i lako

 
Program za praćenje potrebno je instalirati na telefonu koju želite pratiti a njegove aktivnosti se vide na personalizovanom Korisničkom panelu. Od nas ćete dobiti precizno video ili tekstualno i slikovito uputstvo kako da to uradite.

Ukoliko ste vešti u instaliranju aplikacija i dobro poznajete podešavanja telefona, sve ćete završiti za par minuta. Naravno, uvek imate i opciju da telefon koji želite da pratite donesete u naš poslovni prostor radi instalacije.

Osnovni zahtevi za instalaciju podrazumevaju da telefon mora imati Android platformu i dovoljno slobodnog prostora u memoriji. Potrebno je zatim da imate registrovanu e-mail adresu i šifru koju ćete koristiti prilikom instalacije I kasnijeg logovanja na personalizovani Korisnički panel. Podešavanja na target telefonu prilagodite kako bi program nesmetano radio. Sve ovo vam je detaljno objašnjeno u uputstvu i ako ga pratite sa instalacijom neće biti nikakvog problema.

Takođe, od nas dobijate i precizno uputstvo kako da koristite i upravljate svojim korisničkim panelom, pratite aktivnosti i čuvate dobijene podatke. U svakom slučaju podrška našeg tima vam je uvek dostupna za sva objašnjenja i informacije. Nama je važno da budete zadovoljni kupljenim proizvodom. 

Najbolji izbor detektivskih softvera za

mobilne telefone 

Široka ponuda za sve budžete 

U ponudi imamo više paketa softvera, koji se razlikuju po vremenskom trajanju licenci. Nakon isteka vremenskog trajanja licence, ista se može produžiti. Važno je istaći da se produženje licence vrši daljinskim putem bez ponovne instalacije programa i fizičkog kontakta sa target telefonom.

Kako bi se uverili u sve mogućnosti koje ovaj moćan softver pruža, nudimo vam probnu verziju detektivskog softvera u trajanju od 48 h i to potpuno BESPLATNO.

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije. Tu smo da vam u svakom trenutku pomognemo i oko instalacije i oko korišćenja funkcija Web panela. Pozovite nas i zakažite svoj termin za demonstraciju i upoznavanje sa ovim proizvodom. Dođite do nas, diskrecija je zagarantovana a vaša privatnost potpuno zaštićena.
mobilni telefon, zaštita dece, kontola zaposlenih, neverstvo partnera, otkrivanje preljube, zaštita poslovnih podataka
SLIČNI PROIZVODI