• Detektivska Oprema.com

  Detektivska Oprema.com

  Dobrodosli na sajt posvecen bezbednosti i zaštiti lica i imovine, ličnoj bezbednosti, zaštiti dece, kontroli radnika, zaštiti od špijunske opreme, zaštiti od nepoželjnog praćenja, snimanja i prisluškivanja i zaštiti od svakog oblika narušavanja Vaše privatnosti.

 • Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba, odnosno neverstvo partnera je veoma česta pojava na našim prostorima. Da li želite da budete potvrda narodne izreke da prevareni to poslednji saznaje? Sumnja u vernost partnera, bez obzira da li je opravdana ili ne, je siguran put u propast Vaše veze.

  Zato nemojte da sumnjate, već PROVERITE!

 • Kontrola radnika

  Kontrola radnika

  Preuzmite kontrolu svojih zaposlenih! Neodgovorno ponašanje radnika na radnom mestu ne samo da umanjuje efikasnost i direktno utiče na profit, već može dovesti do ozbiljnih posledica po život i zdravlje ljudi, kao i do posledica na sam proces proizvodnje. Kontrola radnika u radnom vremenu je u interesu svih zaposlenih!

 • Detekcija špijunske opreme

  Detekcija špijunske opreme

  Da li ste sigurni da u Vašem domu, kancelariji, sali za sastanke, na mobilnom telefonu, tablet ili PC računaru nema špijunske opreme, odnosno instaliranog špijunskog softvera? Da li ste sigurni da se ne prati Vaše kretanje ili kretanje Vašeg vozila? U našoj ponudi je oprema za brzo i precizno otkrivanje i lociranje svih vrsta špijunskih uređaja, odnosno za detekciju špijunskog softvera.
  Pročitajte više...

Detektor špijunske opreme ST3000

Uređaji iz asortimana detektivske opreme za otkrivanje špijunskih uređaja su apsolutno legalni i mogu se kupiti i koristiti bez ikakvih posebnih dozvola i uslova. Odaberite proizvod iz naše ponude koji odgovara vašim potrebama a za sve dodatne informacije i savete oko izbora uređaja i njegovim karakteristikama stojimo vam na raspolaganju. Pozovite nas ili dođite do nas. Naš prodajni prostor prilagođen je uslovima privatnosti naših klijenata i garantuje vam apsolutnu diskreciju.

Cena: 143.750 rsd


Šta je i kako se koristi detektor za otkrivanje

špijunske opreme ST3000 Plus

Profesionalni špijunski detektor ST3000 Plus je jedan od najsavremenijih uređaja za otkrivanje špijunske opreme na tržištu. Reč je o proizvodu visoke tehnologije čije tehničke karakteristike i principi rada omogućavaju precizno detektovanje svih vrsta špijunskih aparata u prostoru u kome se koristi.
 
Praktičan je za upotrebu, funkcije se jednostavno podešavaju a zahvaljujući svojim dimenzijama može se prenositi i upotrebljavati kad god vam zatreba. U pitanju je instrument velike osetljivosti koji brzo i precizno otkriva gde su postavljeni prislušni i drugi špijunski uređaji u vašem stambenom ili poslovnom prostoru, automobilu, telefonu, hotelskoj sobi... 
 

Detektor špijunske opreme

Šta sve možete otkriti pomoću detektora ST3000 Plus

Špijunski uređaji su malih dimenzija i mogu se sakriti na najrazličitijim mestima. To su najčešće prislušne bubice, špijunske mikro kamere, GPS trakeri i lokatori koji emituju bežični signal. Ukoliko postoji neki od ovih špijunskih uređaja na određenoj daljini od detektora on ih otkriva i oglašava se vibriranjem, svetlosnom ili zvučnom signalizacijom.
 
Za prisluškivanje se najčešće koriste špijunske bubice koje omogućavaju direktno slušanje. Minimalnih su dimenzija, nečujne i mogu se lako sakriti bilo gde. Zbog toga ih je teško otkriti bez profesionalne opreme. Špijunski detektor ST3000 Plus nepogrešivo otkriva i skrivene mikro kamere koje emituju sliku u realnom vremenu. Bez greške pronalazi i sve vrste GPS trakera kao i špijunskih softvera za prisluškivanje i nadzor mobilnih telefona. 

Detektor špijunske opreme

Kako da znate da vas špijuniraju

 
Ako ste primetili da neko raspolaže informacijama koje predstavljaju vašu poslovnu tajnu, taktiku ili strategiju, ako drugi imaju informacije gde ste bili i šta radili a da im to sami niste rekli, već je kasno. Vi ste žrtva špijunaže. Ono što treba da uradite je da odmah upotrebite profesionalni detektor za otkrivanje špijunske opreme i otklonite dalje opasnosti.
 
Dakle, ne postoji pouzdan način da otkrijete da vas špijuniraju osim da upotrebite profesionalni detektor. Zbog toga, čim se pojavi sumnja da vas neko prisluškuje, reagujete brzo i zaštite svoj lični i poslovni integritet. Špijuniranje vam može naneti nenadoknadivu štetu i na vama je da preuzmete sve neophodne mere da se zaštitite. 


Kako radi špijunski detektor ST3000 Plus

Kada otkrije špijunski uređaj u prostoru, detektor počinje da se oglašava zvučnom, svetlosnom ili vibrirajućom signalizacijom. Kada se krećete prema skrivenom uređaju on pišti i svetli jače a kada se udaljavate signalizacija slabi. Pomeranjem detektora ulevo ili udesno signal se pojačava ili smanjuje i tako sa apsolutnom sigurnošću možete otkriti gde se prislušni uređaj nalazi.

Dakle, detektor otkriva emitovanje elektromagnetnih talasa špijunske opreme i prati njihov intenzitet a potom pojačanom signalizacijom upozorava gde je prislušni uređaj tačno sakriven.  Radijus dejstva zavisi od više faktora i situacije na terenu i kreće se u rasponu do 10m. Osetljivost aparata se može podešavati, kao i način signalizacije.

Aparat ima punjivu litijumsku bateriju koja traje dva sata ukoliko je skroz puna. Radi održavanja, čim se baterija isprazni potrebno ju je ponovo napuniti a vreme punjena iznosi tri sata.

 

Najefikasnija zaštita od špijuniranja

Ukoliko želite da se efikasno i potpuno zaštitite od špijuniranja ST3000 Plus je pravi izbor. Ovaj profesionalni ručni uređaj precizno otkriva sve bežične, digitalne i analogne signale širokog spektra, kao što su mobilni telefoni, GSM i RF prisluškivači, GPS trakeri za praćenje lica, vozila i pokretnih objekata, bežični i daljinski upravljači, WiFi uredjaji, radio, bežične špijunske kamere, bežični mikrofoni I snimači razgovora, sve uredjaje koji emituju ili primaju signal.

Tehničke karakteristike:

- LCD ekran za ispis frekfencije i jačine signala

- Merenje u zavisnosti od moda do 10 Ghz

- Multifunkciono dugme

- 20-o segnementni indikator jačine signala

- Litijumska baterija

- Podešavanje skeniranja

- Kućište od aluminijuma sa avio završnom obradom.

Uređaj dolazi u specijalno napravljenom Pelikan koferu sa maksimalnom zaštitom od vlage, prašine, vibracija i drugih oštećenja. Pozovite nas za sve dodatne informacije i objašnjenja i zaštitite se od svih špijunskih uređaja na najkvalitetniji i najpovoljniji način. 

detektor špijunske opreme, otkrivanje špijunskih uređaja, zaštita od špijuniranja
SLIČNI PROIZVODI