• Detektivska Oprema.com

  Detektivska Oprema.com

  Dobrodosli na sajt posvecen bezbednosti i zaštiti lica i imovine, ličnoj bezbednosti, zaštiti dece, kontroli radnika, zaštiti od špijunske opreme, zaštiti od nepoželjnog praćenja, snimanja i prisluškivanja i zaštiti od svakog oblika narušavanja Vaše privatnosti.

 • Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba, odnosno neverstvo partnera je veoma česta pojava na našim prostorima. Da li želite da budete potvrda narodne izreke da prevareni to poslednji saznaje? Sumnja u vernost partnera, bez obzira da li je opravdana ili ne, je siguran put u propast Vaše veze.

  Zato nemojte da sumnjate, već PROVERITE!

 • Kontrola radnika

  Kontrola radnika

  Preuzmite kontrolu svojih zaposlenih! Neodgovorno ponašanje radnika na radnom mestu ne samo da umanjuje efikasnost i direktno utiče na profit, već može dovesti do ozbiljnih posledica po život i zdravlje ljudi, kao i do posledica na sam proces proizvodnje. Kontrola radnika u radnom vremenu je u interesu svih zaposlenih!

 • Detekcija špijunske opreme

  Detekcija špijunske opreme

  Da li ste sigurni da u Vašem domu, kancelariji, sali za sastanke, na mobilnom telefonu, tablet ili PC računaru nema špijunske opreme, odnosno instaliranog špijunskog softvera? Da li ste sigurni da se ne prati Vaše kretanje ili kretanje Vašeg vozila? U našoj ponudi je oprema za brzo i precizno otkrivanje i lociranje svih vrsta špijunskih uređaja, odnosno za detekciju špijunskog softvera.
  Pročitajte više...

Forenzika mobilnog telefona

Na ovoj stranici nije izloženo sve o forenzici mobilnih telefona. Osećajte se slobodno da nas kontaktirate i posetite našu kancelariju gde će Vam naše ljubazno osoblje i stručnjaci pomoći u izboru i kupovini uredjaja iz našeg širokog portfolia koji će rešiti Vaš problem, a uz sve to poštujući Vašu diskreciju.

Naš veliki asortiman uredjaja uglavnom obuhvata nekoliko modela od svakog uredjaja različitog kvaliteta, tehničkih mogućnosti i praktičnih namena.

Cena: 11.250 rsd - 18.450 rsd 

Prva asocijacija kada se pomene forenzika su američke krimi serije i visoko sofisticirane laboratorije, gde stave cipelu u mikroskop kako bi saznali da li je za levu ili desnu nogu...

Ponuda forenzike telefona

Forenzika mobilnog telefona koju mi nudimo, nema veze ni sa kakvim laboratorijama, kriminalom, niti sa organima vlasti ili policijom. Forenzika mobilnog telefona ima za cilj da povrati izgubljene fajlove, odnosno podatke iz mobilnog telefona.

Podaci iz mobilnog telefona mogu biti nedostupni iz više razloga: slučajno ili namerno brisanje, fabrički reset telefona, fizičko oštećenje mobilnog telefona, greške u softveru, posledica virusa ili malver programa i tako dalje.

Šta može da povrati forenzika mobilnog telefona?

forenzika mobilnog telefona
 • SMS poruke primljene i poslate (sa datumom i vremenom)
 • MMS poruke primljene i poslate (sa datumom i vremenom)
 • Listing dolaznih i odlaznih poziva (sa datumom i vremenom) 
 • Telefonski imenik 
 • Fotografije, audio i video fajlove
 • Prepiske sa društvenih aplikacija (Viber, WhatsApp, Facebook messenger, Skype)
 • Lokaciju mobilnog telefona u određenom vremenu
 • Zapise iz kalendara, notesa, planera...
 • fajlove raznih formata (PDF, Excel, Word...)

Forenzika mobilnog telefona Vam omogućava, ne samo da povratite podatke koji su bili trajno izgubljeni, već i da saznate sve aktivnosti na mobilnom telefonu od njegovog prvog uključivanja.

Ti podaci Vam mogu dati (na primer) prikaz kompletnog ponašanja Vašeg deteta i svih njegovih aktivnosti i ukazati na potencijalne opasnosti od kojih ga morate zaštititi.

Donesete mobilni telefon - mi vraćamo izbrisane podatke

Forenzika mobilnog telefona

Količina podataka koju je moguće povratiti forenzikom zavisi od samog telefona, vremenskog korišćenja telefona, interne i eksterne memorije, načina na koji telefon vrši zapis, da li je prethodno vršen neki vid fabričkog reseta i da li je prethodno pokušano vadjenje podataka drugim programima, softverima ili aplikacijama...

Cena forenzike mobilnog telefona zavisi od utrošenog vremena za vraćanje izbrisanih podataka.

Oprema koju koristimo za forenziku mobilnih telefona je vrhunska oprema izraelske kompanije Cellebrite. Nakon jedne terorističke akcije u Kaliforniji, FBI je angažovao Cellebrite da otključa iPhone ubijenog teroriste. Inače, za otključavanje ovog iPhone uređaja i sam Apple je tvrdio da je nemoguće. Kompanija Cellebrite je sa svojom opremom i softverom uspela da otključa telefon za svega nekoliko sati.

Ali bez obzira na vrhunsku opremu, morate imati na umu da u slučaju fizičkog oštećenja unutrašnje memorije mobilnog telefona i u nekim drugim retkim slučajevima ipak ne uspemo da pristupimo memoriji telefona, što znači da je povraćaj bilo kakvih informacija neće biti moguć.

mobilni telefon, forenzika mobilnog telefona, vraćanje podataka, izbrisani fajlovi, telefonski imenik, back up mobilnog
SLIČNI PROIZVODI