• Detektivska Oprema.com

  Detektivska Oprema.com

  Dobrodosli na sajt posvecen bezbednosti i zaštiti lica i imovine, ličnoj bezbednosti, zaštiti dece, kontroli radnika, zaštiti od špijunske opreme, zaštiti od nepoželjnog praćenja, snimanja i prisluškivanja i zaštiti od svakog oblika narušavanja Vaše privatnosti.

 • Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba, odnosno neverstvo partnera je veoma česta pojava na našim prostorima. Da li želite da budete potvrda narodne izreke da prevareni to poslednji saznaje? Sumnja u vernost partnera, bez obzira da li je opravdana ili ne, je siguran put u propast Vaše veze.

  Zato nemojte da sumnjate, već PROVERITE!

 • Kontrola radnika

  Kontrola radnika

  Preuzmite kontrolu svojih zaposlenih! Neodgovorno ponašanje radnika na radnom mestu ne samo da umanjuje efikasnost i direktno utiče na profit, već može dovesti do ozbiljnih posledica po život i zdravlje ljudi, kao i do posledica na sam proces proizvodnje. Kontrola radnika u radnom vremenu je u interesu svih zaposlenih!

 • Detekcija špijunske opreme

  Detekcija špijunske opreme

  Da li ste sigurni da u Vašem domu, kancelariji, sali za sastanke, na mobilnom telefonu, tablet ili PC računaru nema špijunske opreme, odnosno instaliranog špijunskog softvera? Da li ste sigurni da se ne prati Vaše kretanje ili kretanje Vašeg vozila? U našoj ponudi je oprema za brzo i precizno otkrivanje i lociranje svih vrsta špijunskih uređaja, odnosno za detekciju špijunskog softvera.
  Pročitajte više...

GPS tracker - lokator

Kako bi uspešno zaštitili privatnost korisnika detektivske opreme, na ovoj web stranici nismo prikazali sve modele  GPS trackera - lokatora. Osećajte se slobodno da nas kontaktirate i posetite našu kancelariju gde će Vam naše ljubazno osoblje i stručnjaci pomoći u izboru i kupovini uredjaja iz našeg širokog portfolia koji će rešiti Vaš problem, a uz sve to poštujući Vašu diskreciju.

Naš veliki asortiman uredjaja uglavnom obuhvata nekoliko modela od svakog uredjaja različitog kvaliteta, tehničkih mogućnosti i praktičnih namena.

Cena: 6.750 rsd - 23.750 rsd 

GPS tracker i gps lokator, uređaj za praćenje i lociranje pokretnih objekata, zaštitu imovine i lica

GPS tracker - lokator je veoma efikasna zaštita od krađe automobila, kamiona, plovnih objekata i svih pokretnih objekata. Precizan detektivski uređaj za praćenje kretanja lica, životinja ili pokretnih objekata. U deliću sekunde će poslati tačnu poziciju praćenog objekta na Vaš mobilni telefon. Koristi se ne samo kao uređaj za špijuniranje, već i za zaštitu imovine i lica.

GPS tracker - lokator je uređaj za praćenje automobila, kamiona, dece, kućnih ljubimaca. Pozicionira objekat koji se prati koordinatama u obliku geografske širine i dužine koje šalje tekstualnom porukom na Vaš mobilni telefon. Te koordinate upišete u Google earth ili neku drugu mapu koja dozvoljava pretragu po koordinatama. Dobro je da na ovaj naćin zaštitite automobil, motor, kućnog ljubimca ukoliko se izgubi, dete.

GPS tracker lokator je uređaj koji poseduje SOS komandu, tako da osoba koja ga nosi prilikom pritiska na SOS taster automatski šalje poruku na broj koji je podešen da primi lokaciju.

SMS-om možete da šaljete komande i da u različitim intervalima dobijate obaveštenje o kretanju. Možete i ograničiti prostor, recimo podesite Niš i ukoliko vozilo (ili drugi objekat koji se prati) napusti tu prepodešenu zonu istog trenutka dobijete obaveštenje SMS-om.

Najnoviji modeli poseduju mogucnost visestruke daljinske kontrole vozila. Sa ugradjenim GPS trackerom u mogucnosti ste da vozilu u kojem je on ugradjen isključite dovod goriva, upalite sirenu, stop svetla, migavce ili zakljucate vrata a da vozač nije u mogucnosti da to spreči.

SLIČNI PROIZVODI