• Detektivska Oprema.com

    Detektivska Oprema.com

    Dobrodosli na sajt posvecen bezbednosti i zaštiti lica i imovine, ličnoj bezbednosti, zaštiti dece, kontroli radnika, zaštiti od špijunske opreme, zaštiti od nepoželjnog praćenja, snimanja i prisluškivanja i zaštiti od svakog oblika narušavanja Vaše privatnosti.

  • Preljuba - neverstvo partnera

    Preljuba - neverstvo partnera

    Preljuba, odnosno neverstvo partnera je veoma česta pojava na našim prostorima. Da li želite da budete potvrda narodne izreke da prevareni to poslednji saznaje? Sumnja u vernost partnera, bez obzira da li je opravdana ili ne, je siguran put u propast Vaše veze.

    Zato nemojte da sumnjate, već PROVERITE!

  • Kontrola radnika

    Kontrola radnika

    Preuzmite kontrolu svojih zaposlenih! Neodgovorno ponašanje radnika na radnom mestu ne samo da umanjuje efikasnost i direktno utiče na profit, već može dovesti do ozbiljnih posledica po život i zdravlje ljudi, kao i do posledica na sam proces proizvodnje. Kontrola radnika u radnom vremenu je u interesu svih zaposlenih!

  • Detekcija špijunske opreme

    Detekcija špijunske opreme

    Da li ste sigurni da u Vašem domu, kancelariji, sali za sastanke, na mobilnom telefonu, tablet ili PC računaru nema špijunske opreme, odnosno instaliranog špijunskog softvera? Da li ste sigurni da se ne prati Vaše kretanje ili kretanje Vašeg vozila? U našoj ponudi je oprema za brzo i precizno otkrivanje i lociranje svih vrsta špijunskih uređaja, odnosno za detekciju špijunskog softvera.
    Pročitajte više...

Korišćenje detektivske opreme - važne napomene


U slučaju kršenja zakonskih mera?

Pre upotrebe proizvoda morate biti svesni činjenice da za njihovu zloupotrebu možete snositi posledice i biti krivično gonjeni. Ukoliko Vaša dela budu okarakterisana kao "narušavanje nečije privatnosti", Vi ćete biti odgovorni za to. DETEKTIVSKAOPREMA.com neće biti odgovoran za akcije krajnjih korisnika ovih proizvoda. Sami korisnici su dužni da poštuju sve lokalne i državne zakone!!!

Na kojoj razdaljini je najbolje snimati audio zapise?

Za snimanje jasnog audio zapisa, preporučeni raspon je do 1,5 metara.

Koliko sati snimanja može da stane na 4GB?

Na 4GB može da stane do 5 sati video i audio zapisa.


SPYOPREMA SERBIA: QUALITY, GUARANTEE, DISCRETION:

Garancija kvaliteta, Najbolja Špijunska oprema