• Detektivska Oprema.com

  Detektivska Oprema.com

  Dobrodosli na sajt posvecen bezbednosti i zaštiti lica i imovine, ličnoj bezbednosti, zaštiti dece, kontroli radnika, zaštiti od špijunske opreme, zaštiti od nepoželjnog praćenja, snimanja i prisluškivanja i zaštiti od svakog oblika narušavanja Vaše privatnosti.

 • Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba, odnosno neverstvo partnera je veoma česta pojava na našim prostorima. Da li želite da budete potvrda narodne izreke da prevareni to poslednji saznaje? Sumnja u vernost partnera, bez obzira da li je opravdana ili ne, je siguran put u propast Vaše veze.

  Zato nemojte da sumnjate, već PROVERITE!

 • Kontrola radnika

  Kontrola radnika

  Preuzmite kontrolu svojih zaposlenih! Neodgovorno ponašanje radnika na radnom mestu ne samo da umanjuje efikasnost i direktno utiče na profit, već može dovesti do ozbiljnih posledica po život i zdravlje ljudi, kao i do posledica na sam proces proizvodnje. Kontrola radnika u radnom vremenu je u interesu svih zaposlenih!

 • Detekcija špijunske opreme

  Detekcija špijunske opreme

  Da li ste sigurni da u Vašem domu, kancelariji, sali za sastanke, na mobilnom telefonu, tablet ili PC računaru nema špijunske opreme, odnosno instaliranog špijunskog softvera? Da li ste sigurni da se ne prati Vaše kretanje ili kretanje Vašeg vozila? U našoj ponudi je oprema za brzo i precizno otkrivanje i lociranje svih vrsta špijunskih uređaja, odnosno za detekciju špijunskog softvera.
  Pročitajte više...

Kamera za snimanje okruženja automobila

Kako bi uspešno zaštitili privatnost korisnika detektivske opreme, na ovoj web stranici nismo prikazali najnovije modele kamere za snimanje okruženja automobila. Osećajte se slobodno da nas kontaktirate i posetite našu kancelariju gde će Vam naše ljubazno osoblje i stručnjaci pomoći u izboru i kupovini uredjaja iz našeg širokog portfolia koji će rešiti Vaš problem, a uz sve to poštujući Vašu diskreciju.

Naš veliki asortiman uredjaja uglavnom obuhvata nekoliko modela od svakog uredjaja različitog kvaliteta, tehničkih mogućnosti i praktičnih namena.

Cena: 3.000 rsd - 36.250 rsd


Kamera za snimanje okruženja automobila

Sigurno se i Vama mnogo puta deilo da Vam neko u sred noći ogrebe ili ošteti automobil? Vreme je da stanete na put tome i da vidite izgrednika koji je to uradio. Kompanija detektivskaoprema.com sa ponosom predstavlja naš najnoviji uređaj: kamera za snimanje okruženja automobila SO KD 3. Savršena detektivska kamera odlične relozucije 1920 x 960 u HD sistemu može snimiti izgrednika. Poseduje mali LCD ekran, tako da sve što snimite odmah možete i videti na LCD ekranu.
Ogromna prednost ove minijaturne kamere u odnosu na ostale modela je u tome, što ima ugao gledanja od 140 stepeni (riblje oko) i što radi non stop, snima dok je i na auto punjaču. Podržava memorijsku karticu od 32 GB, tako da predstavlja jedan od retkih modela kamere koji mogu snimiti do 50h snimka.

Tehnička specifikacija:

* Sistem: PAL/NTSC
* Jačina kamere: 1280x960 HD
* Video Format AVI
* Snimanje zvuka
* Frekfencija skeniranja: PAL: 50/60Hz
* Minimalno osvetljenje: 0 LUX
* Night Vision funkcija, mogućnost snimanja u potpunom mraku
* Memorijska kartica
* Izlazni materijal : Video
* Self-Timer 2 sec/ 10 sec
* Ulazna snaga : 5v 500 MA
* LCD Ekran: 2.0 LTPS (4:3)
* LED diode
* u pakovanju dolaze uputstvo, punjač, auto punjač, držač za automobil.

obezbeđenje automobila, mikro kamera, zaštita auta, zaštita imovine
SLIČNI PROIZVODI