• Detektivska Oprema.com

  Detektivska Oprema.com

  Dobrodosli na sajt posvecen bezbednosti i zaštiti lica i imovine, ličnoj bezbednosti, zaštiti dece, kontroli radnika, zaštiti od špijunske opreme, zaštiti od nepoželjnog praćenja, snimanja i prisluškivanja i zaštiti od svakog oblika narušavanja Vaše privatnosti.

 • Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba, odnosno neverstvo partnera je veoma česta pojava na našim prostorima. Da li želite da budete potvrda narodne izreke da prevareni to poslednji saznaje? Sumnja u vernost partnera, bez obzira da li je opravdana ili ne, je siguran put u propast Vaše veze.

  Zato nemojte da sumnjate, već PROVERITE!

 • Kontrola radnika

  Kontrola radnika

  Preuzmite kontrolu svojih zaposlenih! Neodgovorno ponašanje radnika na radnom mestu ne samo da umanjuje efikasnost i direktno utiče na profit, već može dovesti do ozbiljnih posledica po život i zdravlje ljudi, kao i do posledica na sam proces proizvodnje. Kontrola radnika u radnom vremenu je u interesu svih zaposlenih!

 • Detekcija špijunske opreme

  Detekcija špijunske opreme

  Da li ste sigurni da u Vašem domu, kancelariji, sali za sastanke, na mobilnom telefonu, tablet ili PC računaru nema špijunske opreme, odnosno instaliranog špijunskog softvera? Da li ste sigurni da se ne prati Vaše kretanje ili kretanje Vašeg vozila? U našoj ponudi je oprema za brzo i precizno otkrivanje i lociranje svih vrsta špijunskih uređaja, odnosno za detekciju špijunskog softvera.
  Pročitajte više...

USB flash za pristup računaru zaštićenom lozinkom

Kako bi uspešno zaštitili privatnost korisnika detektivske opreme, na ovoj web stranici nismo prikazali najnoviji model USB ByPass uređaja. Osećajte se slobodno da nas kontaktirate i posetite našu kancelariju gde će Vam naše ljubazno osoblje i stručnjaci pomoći u izboru i kupovini uređaja iz našeg širokog portfolia koji će rešiti Vaš problem, a uz sve to poštujući Vašu diskreciju.

Naš veliki asortiman uređaja uglavnom obuhvata nekoliko modela od svakog uređaja različitog kvaliteta, tehničkih mogućnosti i praktičnih namena.

Cena: 8.750 rsd 

Pozovite i naručite USB ByPass

Posedovanje USB ByPass-a može Vas poštedeti mnogin neprijatnih inenađenja, gubitka vremena, važnih dokumenata i podataka.

Njime možete kontrolisati šifrom zaštićene računare svoje dece, zaposlenih, bračnog ili ljubavnog partnera...

Kako pristuputi računaru kada je zaštićen šifrom?

Windows operativni sistem ima mogućnost zaštite pristupa lozinkom, odnosno šifrom. Time je onemogućen pristup računaru, laptopu ili tabletu svakome ko ne zna šifru.

Zaobilaženje Windows lozinke je običnim korisnicima nemoguća misija. USB flash koji Vam predstavljamo uradiće to u deliću sekunde.

Zaobilaženje lozinke (password-a) omogućuje Vam da na računaru radite apolutno sve, kao da ste ukucali pravu šifru, pa čak i da promenite Windows lozinku. Nakon ponovnog pokretanja računara bez USB ByPassa šifra će i dalje biti tu, ista kao i pre nego što ste Vi koristili računar, osim ako je Vi niste promenili ili isključili.

Ovim USB baj-pas (ByPass) uređajem možete prekontrolisati aktivnosti Vašeg deteta na internetu, društvenim mrežama, pregledati email prepisku, poruke na mesindžer programima, pregledati dokumenta, fotografije, istoriju pretrage i tako dalje, a da Vaše dete toga neće ni biti svesno.

Na isti način možete pristupiti računarima svojih zaposlenih ili svog partnera.

Primena USB ByPass uređaja

 • zaobilaženje šifre bilo kojih računara kojima želite pristupiti,
 • kada zaboravite šifru na svom računaru,
 • kada Vaše dete promeni lozinku na njegovom računaru a vi želite da ga prekontrolišete,
 • pristup Hard Diskovima i svim podacima na njima kao što su fotografije i videa, važni dokumenti, poverljivi podaci, sačuvane šifre, razni spiskovi, istorija pretraživanja
 • industrijska špijunaža
 • pristup računarima u firmi da imate uvid u rad zaposlenih,
 • pristup zaključanim računarima sa kojih možete skinuti podatke o poverljivim informacijama
 • pristupom računaru poreko USB ByPassa možete neometano ugraditi PC softver.

Posedovanje USB ByPass-a može Vas poštedeti mnogin neprijatnih inenađenja, gubitka vremena, važnih dokumenata i podataka.

Šta raditi pri gubitku lozinke za Vaš računar?

Lozinka, odnosno šifra za Vaš računar može biti izgubljena na više načina: Možete je zaboraviti, možete je Vi ili neko drugi slučajno promeniti, može biti promenjena hakerskim upadom ili aktiviranjem zlonamernih programa...

Nekada je jedino rešenje za to bilo reinstalacija Windowsa, koju verovatno plaćate, a reinstalacijom gubite sve instalirane programe, sve upamćene lozinke i ogroman broj datoteka: dokumenta, slike, video, instalacije programa... Sada je dovoljno priključiti USB ByPas, ući u operativni sistem i ubaciti novu lozinku ili je jednostavno isključiti.

USB flash, zaboravljena lozinka, pristup računaru zaštićenom lozinkom, zaobilaženje Windows šifre
SLIČNI PROIZVODI