• Detektivska Oprema.com

  Detektivska Oprema.com

  Dobrodosli na sajt posvecen bezbednosti i zaštiti lica i imovine, ličnoj bezbednosti, zaštiti dece, kontroli radnika, zaštiti od špijunske opreme, zaštiti od nepoželjnog praćenja, snimanja i prisluškivanja i zaštiti od svakog oblika narušavanja Vaše privatnosti.

 • Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba - neverstvo partnera

  Preljuba, odnosno neverstvo partnera je veoma česta pojava na našim prostorima. Da li želite da budete potvrda narodne izreke da prevareni to poslednji saznaje? Sumnja u vernost partnera, bez obzira da li je opravdana ili ne, je siguran put u propast Vaše veze.

  Zato nemojte da sumnjate, već PROVERITE!

 • Kontrola radnika

  Kontrola radnika

  Preuzmite kontrolu svojih zaposlenih! Neodgovorno ponašanje radnika na radnom mestu ne samo da umanjuje efikasnost i direktno utiče na profit, već može dovesti do ozbiljnih posledica po život i zdravlje ljudi, kao i do posledica na sam proces proizvodnje. Kontrola radnika u radnom vremenu je u interesu svih zaposlenih!

 • Detekcija špijunske opreme

  Detekcija špijunske opreme

  Da li ste sigurni da u Vašem domu, kancelariji, sali za sastanke, na mobilnom telefonu, tablet ili PC računaru nema špijunske opreme, odnosno instaliranog špijunskog softvera? Da li ste sigurni da se ne prati Vaše kretanje ili kretanje Vašeg vozila? U našoj ponudi je oprema za brzo i precizno otkrivanje i lociranje svih vrsta špijunskih uređaja, odnosno za detekciju špijunskog softvera.
  Pročitajte više...

Produžni kabl

Kako bi uspešno zaštitili privatnost korisnika detektivske opreme, na ovoj web stranici nismo prikazali najnovije modele detektivskog produžnog kabla. Osećajte se slobodno da nas kontaktirate i posetite našu kancelariju gde će Vam naše ljubazno osoblje i stručnjaci pomoći u izboru i kupovini uredjaja iz našeg širokog portfolia koji će rešiti Vaš problem, a uz sve to poštujući Vašu diskreciju.

Naš veliki asortiman uredjaja uglavnom obuhvata nekoliko modela od svakog uredjaja različitog kvaliteta, tehničkih mogućnosti i praktičnih namena.

Cena: 10.500 rsd - 17.500 rsd

Kontrola prostrorija produžnim kablom

Na prvi pogled potpuno bezazlen i često korišćen produžni kabal, ali ko bi pretpostavio da je ovaj produžni kabal moćni detektivski uređaj u kojem je SIM kartica povezana sa GSM mobilnom telefonijom. Ugrađena SIM kartica omogućava prenos audio signala na neograničene udaljenosti.

Jedan od najpopularnijih modela detektivske opreme je svakako produžni kabl - savršen za dugoročnu kontrolu i obezbeđenje prostorija, kancelarije... Radi na isti način kao i drugi GSM uređaji sa aktivacijom na glas (neograničenog je dometa i ima ugrađen slot za SIM karticu).

Ogromna prednost je konstantno napajanje iz struje tako da nećete imati potrebu da ga skidate sa napajanja i dopunjavate bateriju jer ona i ne postoji.

Ovaj model ima ugrađen specijalan mikrofilter koji neutrališe šumove (za razliku od drugih modela gde se od pozadinskih šumova razgovori gotovo i ne čuju). Poseduje mali osigurač koji ga štiti da ne pregori jer je sam produžni kabl funkcionalan kao i pravi.

Specifikacija:

 • dužina produžnog kabla: od 3m - 5m
 • težina: 500g
 • GSM 900/1800/1900 MHz
 • glasovna aktivacija
 • integrisan vrlo osetljiv mikrofon
 • ugrađen mikrofilter i pojačivač signala
SLIČNI PROIZVODI