Često postavljana pitanja

Detektivska Oprema

Uz potpunu diskreciju uredjaje može kupiti kako pravno tako i fizičko lice bez ostavljanja bilo kakvih dokumenata.

Uredjaj kojim vršimo forenziku podržava preko 20.000 različitih modela telefona. Da bismo vam konkretno odgovorili potrebno je da nam date tačan naziv ili model tog aparata npr. Samsung SM-J530F. Ovu oznaku možete pogledati, zavisno od modela, na poledjini telefona, ispod baterije, na bateriji ili u podešavanjima telefona u delu O uredjaju (About Device).

Moguće je. Gde god da se nalazite uslovi za korišćenje GSM mikrofona su da je uredjaj postavljen na mestu na kom postoji signal mobilne telefonije. Takodje i vi na vašem mobilnom telefonu morate imati signal mobilne telefonije.

Nije. Postoji mogućnost da sami uz pomoć tekstualnog i video uputstva instalirate softver u target telefon za samo nekoliko minuta.

Softver nije vidljiv medju aplikacijama koje se nalaze na ekranu mobilnog telefona.

Može. Uputstvo je prilagodjeno kako bi i osobe sa minimalnim poznavanjem OS telefona mogle instalirati detektivski softver.

Da biste pratili nečiji viber neophodno je da se softver instalira u telefon osobe kojoj želite pratiti isti. Za to vam je potrebno da imate taj telefon na 5 do 10 minuta.

Da. Kupovinom uredjaja dobijate fiskalni račun i garanciju na iste.

WiFi mikro kamera se povezuje na internet mrežu kojoj imate pristup (ruter koji koristite u stambenoj ili poslovnoj prostoriji) i tako povezan nema ograničenje dometa. Morate i Vi imati internet signal na uredjaju kojim vršite pregled.

Možete slušati razgovore u okruženju pod uslovom da je telefon u tom trenutku povezan na internet.

Pre upotrebe proizvoda morate biti svesni činjenice da za njihovu zloupotrebu možete snositi posledice i biti krivično gonjeni. Ukoliko Vaša dela budu okarakterisana kao "narušavanje nečije privatnosti", Vi ćete biti odgovorni za to. DetektivskaOprema neće biti odgovoran za akcije krajnjih korisnika ovih proizvoda. Sami korisnici su dužni da poštuju sve lokalne i državne zakone!!!

Na 1GB može stati do 4 sata snimljenog materijala u zavisnosti od rezolucije snimanja. Na 32GB staje do 128 sati snimljenog materijala.

To praktično nije moguće, ali postoje izuzeci. To se dešava u slučaju da vam je slušni kanal jako uzak pa nije moguće bubicu ugurati skroz u uho ili ako u prostoriji postoji aparat koji emituje zračenje koji radi na istoj frekvenciji kao i bubica (rendgen aparati – što je retkost).

Da. Detektor špijunske opreme služi za pronalaženje svih uredjaja koji emituju bilo kakav signal.

Probni period nije obavezujuć i potpuno je besplatan kako biste se uverili u kvalitet softvera.

Ukoliko niste u mogućnosti da posetite naše poslovne prostorije, uredjaje šaljemo pouzećem.

Koristi se standarna veličina kartice kao kod starijih telefona.

WiFi detektivska kamera u senzoru za dim je samo kamera, ne i senzor požara.

Mikro kamera u naočarima ima slot za Mikro SD karticu do 32 GB.