O Nama

Detektivska Oprema

Siguran oslonac u životu i poslovanju

Dugogodišnje iskustvo i originalni detektivski uređaji iz naše ponude pomoći će vam da se oslobodite sumnji, dođete do važnih informacija i zaštitite sve što vam je dragoceno. Rešenje postoji za svaki problem, a mi vam omogućavamo da do njega dođete najbržim putem, uz zagarantovanu diskreciju.

Detektivska oprema posluje od 2011. godine. Bavimo se distribucijom originalnih detektivskih uređaja najnovije generacije, detektivskih softvera i opreme za zaštitu od špijuniranja. Garantujemo vam vrhunski kvalitet, najpovoljnije uslove i cene, kao i konstantnu podršku našeg tima.

Pogledajte video

Zašto Detektivska oprema

Čak i ako ne pratite medije, do vas sigurno stižu informacije iz crne hronike. Živimo u nebezbednom vremenu, pa se za zaštitu onoga što nam je vredno moramo lično pobrinuti. Privatni i poslovni život u nekom trenutku od svakoga napravi detektiva, a asortiman Detektivske opreme nudi niz pouzdanih uređaja koji će olakšati put do istine.

Detektivska oprema će vam pomoći da zaštitite bezbednost dece, imovine, unapredite i osigurate poslovanje, na vreme otkrijete neverstvo partnera i sprečite špijuniranje. Preduzmite adekvatne korake na vreme i na taj način sprečite posledice koje, kako nam iskustvo kaže, mogu biti nesagledive.

Zaštitite ono što vam je važno

Originalni i savremeni proizvodi Detektivske opreme omogućavaju vam da u svakom trenutku znate gde su, sa kim i šta rade vaša deca. U vreme nemilih događaja, ove informacije mogu biti dragocene.

Partner se čudno ponaša, sumnjate u njegove postupke, oslobodite se nedoumica i briga brzo i lako uz neki od detektivskih uređaja moderne tehnologije. Svako ima pravo na istinu, a ona će vam doneti miran san i sačuvati integritet.

Detektivska oprema nudi niz uređaja koji mogu zaštititi poslovanje, povećati produktivnost zaposlenih, sprečiti nepotrebne troškove i povećati zaradu. Uz pomoć detektivske opreme efikasno i diskretno možete doći do važnih poslovnih informacija i sprečiti curenje istih iz vaše kompanije.

Zaštitite pokretnu i nepokretnu imovinu od krađa i oštećenja, uz pomoć nekog od detektivskih alata iz naše ponude. Takođe, detektivska oprema će vam pomoći da dođete do neooborivih dokaza u slučaju da do takvih događaja dođe.

U sigurnim ste rukama

Puna diskrecija i zaštita identiteta klijenata jedan je od najvažnijih postulata našeg poslovanja. Sve što nam poverite, lične podatke i informacije čuvamo kao strogu tajnu. Zato, ako imate sumnje u privatnom ili poslovnom životu, muči vas problem koji ne znate kako da rešite – obratite nam se. Naš iskusni tim uložiće sve svoje znanje, veštine i iskustva da vam pomogne da izaberete adekavatan uređaj koji će vas najbrže odvesti do rešenja. I ne samo to. Naša tehnička podrška stoji vam na raspolaganju, pa u svakom trenutku možete dobiti korisne informacije kako da na najefikasniji i ispravan način upotrebite detektivsku opremu kupljenu kod nas.

Detektivska Oprema Team

Miloš Jovanović Direktor i osnivač
Na temeljima praktičnog znanja i višegodišnjeg iskustva u radu sa detektivskom opremom 2011. osniva Alfa Sistem Plus doo. Od tada...
Pročitaj više
X
Miloš Jovanović Direktor i osnivač Na temeljima praktičnog znanja i višegodišnjeg iskustva u radu sa detektivskom opremom 2011. osniva Alfa Sistem Plus doo. Od tada korača sigurnim putem ostvarivanja zacrtanih poslovnih ciljeva vođen zdravom ambicijom, stalnim usavršavanjem i odgovornošću prema svakom klijentu, ali i zaposlenom.
Da je na dobrom putu svedoči sve duža lista zadovoljnih korisnika koji se uvek vraćaju i rado preporučuju Detektivske uređaje i usluge.
Ukucajte njegovo ime u pretraživač i videćete da ga poznate televizijske kuće često pozivaju kao stručnog i pouzdanog sagovornika na teme tajnog praćenja i detektivske opreme.
Na međunarodnim i domaćim sajmovima bezbednosti usavršava svoje znanje, tako da se u Detektivskoj opremi uvek mogu naći najaktuelniji gadžeti i usluge iz oblasti tajnog praćenja i zaštite privatnosti.
Dugoročno orijentisan, harizmatičan i kreativan lider sa vrhunskim menadžerskim sposobnostima, uspešno organizuje, vodi i inspiriše, što dovodi do brzog ostvarivanja korporativnih ciljeva. Zbog toga ga i konkurencija uvažava.
Voli izazove i ne plaši se promena i inovacija.
Vodeći se devizom da svako ima pravo na istinu, ponudu Detektivske opreme ispunio je upravo najsavremenijim originalnim uređajima koji put do istine čine lakšim i bržim. Detektiv se krije u svakom od nas, a on se trudi da detektivski gedžeti budu dostupni svima u regionu, sasvim legalno i uz punu diskreciju.

Miloš je završio Ekonomski fakultet u Beogradu.
Ljubiša Živković Komercijalista
Savršeno poznaje sve detektivske uređaje iz naše ponude, njihove tehničke karakteristike i način primene. U toku je sa najnovijim dostignućima...
Pročitaj više
X
Ljubiša Živković Komercijalista Savršeno poznaje sve detektivske uređaje iz naše ponude, njihove tehničke karakteristike i način primene. U toku je sa najnovijim dostignućima iz domena detektivske tehnologije, te svoje znanje i iskustvo efikasno primenjuje kako bi klijentima olakšao rešenje svakog problema ili nedoumice.

Uvek je spreman da pomogne i preporuči proizvode iz našeg asortimana koji u potpunosti odgovaraju potrebama kupca. Skoncentrisan i orijentisan na rešenja, a ne na probleme, bez greške procenjuje kako da brzo i lako rešite svoj problem. Profesionalnost, ljubaznost i posvećenost svakom klijentu prepoznali su i naši mnogobrojni kupci koji mu se redovno obraćaju kad god im je potreban neki savet ili podrška.

Pored prodaje opreme i uređaja, možete ga angažovati za različite usluge detekcije poslovnih i stambenih prostorija. Na njega se možete u potpunosti osloniti i ukoliko vam je potrebna obuka za korišćenje uređaja ili bilo koji vid tehničke podrške. Njegova objašnjenja su jasna i precizna, tako da rukovanje uređajima za svakog kupca postaje krajnje jednostavno.

Ljubiša je završio fakultet za Međunarodno poslovanje i Finansije.
Predrag Mušović IT administrator
Vrhunski IT stručnjak i programer. Zahvaljujući njemu korišćenje detektivske opreme za svakog kupca postaje lako i jednostavno. Obavlja poslove instalacije...
Pročitaj više
X
Predrag Mušović IT administrator Vrhunski IT stručnjak i programer. Zahvaljujući njemu korišćenje detektivske opreme za svakog kupca postaje lako i jednostavno. Obavlja poslove instalacije detektivskog softvera za mobilne telefone i računare, pruža klijentima kompletnu tehničku podršku prilikom instalacije i korišćenja istih. Pored toga, obavlja usluge digitalne forenzike mobilnih telefona pomoću koje možete povratiti sve izbrisane ili izgubljene podatke iz oštećenih aparata.

Na našim prostorima, jedan je od najboljih stručnjaka u oblasti softvera za tajno praćenje i slušanje i neprestano radi na unapređenju detektivskog softvera i sistemskih rešenja digitalne forenzike. Istinski profesionalac sa velikim iskustvom, od velike je pomoći svim članovima našeg tima a pre svega našim klijentima i kupcima.

U domen njegove nadležnosti spada i praćenje, projektovanje i primena najnovijih IT trendova, kao i instalacija, konfiguracija i održavanje hardverskih i programskih rešenja softvera za nadzor. Njemu se možete obratiti za bilo koje pitanje vezano za softversku i korisničku podršku detektivskih uređaja iz našeg asortimana.

Završio je Prirodno-matematički fakultet u Beogradu.
Mladen Stojanović SEO i Google marketing menadžer
Uvek je dobro biti prvi, a biti prvi na Google i veoma isplativo. Naravno, samo ukoliko u timu imate veštog...
Pročitaj više
X
Mladen Stojanović SEO i Google marketing menadžer Uvek je dobro biti prvi, a biti prvi na Google i veoma isplativo. Naravno, samo ukoliko u timu imate veštog i fleksibilnog SEO marketing stručnjaka koji u stopu prati Google robote.
Kreativni ekspert za digitalno oglašavanje, dobro poznaje sve specifičnosti pretraživača. Kompleksne SEO tehnike i alate koristi kako bi se web prezentacija Detektivske Opreme uvek nalazila na vrhu Google i za stepenicu iznad konkurencije.
Čest je gost na inostranim forumima i portalima u potrazi za novim SEO trendovima, koje implementira pre ostalih. Iskustvo je sticao na brojnim domaćim i internacionalnim projektima, radeći za različita tržišta i delatnosti.
Kreira uspešne AdWords kampanje, koje naše proizvode vode direktno do kupaca i klijenata. Mudro analizira statistiku i tumači izveštaje kako bi svaka sledeća promocija na Google bila profitabilnija, vodeći računa o reklamnom budžetu.
Predlaže nove marketing strategije i lako pronalazi odgovor na najzahtevnije izazove u svim aspektima pozicioniranja.
Nada Ristić SEO copywriter i marketing menadžer na društvenim mrežama
Profesorka srpske književnosti i jezika, učionicu je zamenila internet igraonicom. Za tržišne utakmice naoružava se isključivo pravim rečima. Zna ključne...
Pročitaj više
X
Nada Ristić SEO copywriter i marketing menadžer na društvenim mrežama Profesorka srpske književnosti i jezika, učionicu je zamenila internet igraonicom. Za tržišne utakmice naoružava se isključivo pravim rečima.
Zna ključne reči koje vole pretraživači, ali i posetioci web stranica, a nisu joj nepoznate ni prečice do prvih strana Googla. Specijalnost su joj pisanje SEO i prodajnih tekstova za web sajtove, kreiranje blogova, stvaranje sadržaja za društvene mreže, izrada online reklama.
Zna da je vreme novac, pa ne čeka da kupci traže i pronađu našu kompaniju, već svojim tekstovima naše proizvode trasira direktno do njihovih displeja.
U praksi stečena iskustva i veštine koristi kako bi društvene mreže Fejsbuk i Instagram pretvorila u komercijalne platforme za promociju Detektivske opreme brenda i alat za uspešnije poslovanje. Brine o dobrom imidžu naše kompanije na internetu, kreira efektne oglase na društvenim mrežama, a statistiku koristi kao putokaz za još uspešnije nove kampanje koje korisnike ne ostavljaju ravnodušnim.
U toku sa svim aktuelnostima iz oblasti SEO i marketinga na društvenim mrežama.
Jelica Dragosavac Grafički dizajner i copywriter
Zadužena za vizuelni identitet i pisanu reč. Slikom objašnjava čemu služe proizvodi detektivske tehnologije i u kojim situacijama se mogu...
Pročitaj više
X
Jelica Dragosavac Grafički dizajner i copywriter Zadužena za vizuelni identitet i pisanu reč. Slikom objašnjava čemu služe proizvodi detektivske tehnologije i u kojim situacijama se mogu primeniti. Pruža administrativnu podršku našim stranicama na društvenim mrežama i stara se da sve objave u slici i reči budu uvek nove, zanimljive i korisne svim našim pratiocima i klijentima.

Pisanje joj ide od ruke, pa blog strane našeg sajta redovno ažurira novim tekstovima, obezbeđujući korisnicima ne samo tehničko-stručna objašnjenja proizvoda, već i mnoge druge korisne informacije i različite zanimljive sadržaje. Posvećena je svom poslu, ušla je u sve tajne špijunske tehnologije pa joj se slobodno možete obratiti i pitati sve što vas interesuje o našim proizvodima na društvenim mrežama.

Zanima je sve što je u vezi sa internet tehnologijom. Prati i primenjuje novitete iz domena internet marketinga, SEO, copywriing-a i web dizajna. Iza nje je na stotine ispisanih tekstova, dizajnerskih rešenja i realizovanih ideja.

Završila je Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu.
Biljana Stojanović Finansije i računovodstvo
Stara se da poslovanje naše firme bude u skladu sa svim važećim zakonskim propisima i odredbama. Odlično poznaje sve domaće...
Pročitaj više
X
Biljana Stojanović Finansije i računovodstvo Stara se da poslovanje naše firme bude u skladu sa svim važećim zakonskim propisima i odredbama. Odlično poznaje sve domaće i međunarodne propise koji se tiču uslova i legalnosti korišćenja detektivske tehnologije tako da svi naši kupci mogu biti apsolutno spokojni u tom smislu. Naši stalni klijenti, kao i sve firme sa kojima imamo dugoročne poslovne odnose uverili su se u njenu profesionalnost, ažurnost i stručnost.

Svakodnevno prati propise o finansijsko-knjigovodstvenom poslovanju, vođenju poslovnih knjiga i dokumenata. Veliki je poznavalac poreskih propisa, a zahvaljujući velikom iskustvu i sistematičnosti ne može joj promaći ni jedan detalj koji može pomoći poboljšanju i unapređenju poslovanja firme.

Kao finansijski savetnik firme prati, kontroliše i učestvuje u planiranju novčanih tokova preduzeća. Stara se o finansijskog likvidnosti i kontroli poslovanja, vrši analizu finansijskih izveštaja, obračun poreza, pripremu poreske dokumentacije i obrazaca, i obavlja sve druge poslove iz domena računovodstva i finansija.

Veliki je motivator i čuvar pozitivnog raspoloženja u firmi.
Miloš Gajić IT administrator
Stručnjak za informacionu tehnologiju, projektovanje, razvoj i sprovođenje informacionih sistema. Njegov zadatak je da najnovija programska rešenja iz domena detektivske...
Pročitaj više
X
Miloš Gajić IT administrator Stručnjak za informacionu tehnologiju, projektovanje, razvoj i sprovođenje informacionih sistema. Njegov zadatak je da najnovija programska rešenja iz domena detektivske opreme budu odmah dostupna i našim klijentima. Radi na poslovima unapređenja softverskih rešenja, digitalne forenzike i instalacije detektivskog softvera za mobilne telefone i računare.

Komunikativan je i ljubazan, spreman da u svakom trenutku izađe u susret svim zahtevima klijenata. Kada vam je potrebna instalacija detektivskog softvera, vodiće vas korak po korak kroz ceo postupak. Zahvaljujući njemu instalacija i primena detektivskog softvera postaje brza, jednostavna i laka za svakog korisnika.

Rado će odgovoriti na sva vaša pitanja, ponuditi najbolja i najpraktičnija rešenja za svaki vaš problem. On je čuvar vaših podataka i u domenu digitalne forenzike, ne postoji ni jedan fajl koji ne može povratiti i ponovo oživeti. Pripadnik je nove generacije IT stručnjaka na našim prostorima i svakodnevno prati i primenjuje savremene IT tehnologije i znanja.

Završio je Univezitet Singidunum u Beogradu - IT Bezbednost i Analiza

Originalni proizvodi vrhunskog kvaliteta

Originalnost i kvalitet naših proizvoda dokazujemo garancijom i svim potrebnim sertifikatima. Uz svaki naš proizvod dobijate fiskalni račun, koji šaljemo i poštom u slučaju online kupovine. Stalni smo učesnici domaćih i međunarodnih sajmova bezbednosti a svoju opremu široj publici redovno predstavljamo i gostovanjima u različitim TV emisijama. Softveri i detektivska oprema renomiranih svetskih proizvođača sa najboljim odnosom cene i kvaliteta sada je dostupna i vama. Pozovite nas, tu smo da pomognemo.