Bežična bubica

Detektivska Oprema

Bežična bubica predstavlja minijaturnu slušalicu koja omogućava skrivenu odnosno tajnu komunikaciju. Zapravo u pitanju je uređaj koji se sastoji od bežične bubice i Bluetooth uređaja veličine kreditne kartice sa integrisanim primopredajnikom i mikrofonom. Za njegovo funkcionisanje potrebno je još korišćenje mobilnog telefona sa Bluetooth konekcijom. Jedan korisnik koristi bežičnu bubicu i Bluetooth uređaj a drugi korisnik sa određene udaljenosti sluša i šalje informacije prvom korisniku putem mobilnog telefona.

Bubica se postavlja duboko u ušni kanal i potpuno je neprimetna a Bluetooth uređaj obično se nalazi sakriven ispod odeće korisnika. Komunikacija se odvija u dva smera. Korisnik bubice pomoću slušalice u uvetu čuje šta mu sagovornik govori, a sagovornik čuje korisnika preko mobilnog telefona i šalje mu potrebne informacije. Uređaj i mobilni telefon povezani su bežično odnosno putem Bluetooth-a čiji domet iznosi do 10 metara.

Bežična bubica je uređaj koji obezbeđuje maksimalno čist zvuk bez prekida u komunikaciji. Može se korisiti na izuzetno bučnim mestima. Korisniku to ne smeta da čuje sagovornika jer je slušalica postavljena duboko u ušni kanal i prilagođena njegovoj anatomiji. Slušalica se lako postavlja u ušni kanal i vadi, dok se Bluetooth uređaj najčešće nosi ispod odeće a može se držati i u gornjem džepu odela.

Bežičnu bubicu mogu koristiti detektivi i istražitelji, studenti i đaci, kao i poslovni ljudi.

 

Kako se koristi bežična bubica i njene karakteristike?

Pre početka korišćenja bežične bubice potrebno je proveriti bateriju čija autonomija rada iznosi do 15 sati razgovora. Potom je potrebno povezati bežičnu bubicu i Bluetooth uređaj sa mobilnim telefonom sagovornika. Mobilni telefon mora imati Bluetooth opciju povezivanja što većina savremenih telefona i poseduje. Kada su se uređaji povezali tajna operacija može da počne.

Način korišćenja uređaja i komunikacije između korisnika je veoma jednostavan. Korisnik bubice sluša sagovornika kroz slušalicu u uvetu a sagovornik čuje šta korisnik bubice priča putem mobilnog telefon. Na osnovu toga šalje mu sve potrebne povratne informacije.

Prilikom korišćenja bežične bubice, korisnik treba da se ponaša normalno. Nema potebe da bude ukočen odnosno da stoji mirno. Može slobodno da pokreće glavu bez opasnosti da bi bubica mogla da ispadne ili da se vidi. Takođe, nema potebe da glasnije govori jer integrisani pojačani mikrofon obezbeđuje maksimalan signal i protok informacija. Slušalica je zdravstveno i higijenski bezbedna za upotrebu jer specijalni premaz ne dozvoljava prodor ušne masti u bubicu.

Bežična bubica u našoj ponudi dolazi od renomirane američke firme Motorola što predstavlja garanciju visokog kvaliteta ovog uređaja. Aparat poseduje pojačani indukcioni Bluetooth koji obezbeđuje domet do 10 metara.

 

U kojim situacijama se može koristiti bežična bubica?

Bežičnu bubicu mogu koristiti detektivi, istražitelji, bezbednosne agencije, poslovni ljudi, studenti i đaci. Uređaj obezbeđuje maksimalno kvalitetnu komunikaciju bez smetnji u vezi. Mikrofon i zvuk su čisti i jasni, a uređaj zaštićen od iznenadnih kvarova zahvaljujući posebnim mikrofilterima koji sprečavaju prodor ušne masti u bubicu.

Detektivi i istražitelji mogu korisiti bežičnu bubicu u situacijama kada su im potrebne informacije i uputstva od sagovornika a nisu u mogućnosti da koriste druge detektivske uređaje. Poslovni ljudi mogu koristiti bežičnu bubicu prilikom pregovora, dogovora i zaključivanja ugovora kada im je potrebna dodatna sugestija od strane nadležnih i odgovornih lica.

Bežičnu bubicu najčešće koriste studenti i đaci za polaganje kako usmenih, tako i pismenih ispita. Komunikacija se odvija glatko i brzo. Dovoljno je samo da korisnik bubice postavi pitanje a sagovornik če ga čuti i odmah poslati odgovor i upute. Sagovornik čuje ne samo ono što korisnik bubice govori nego i sve šta se dešava u prostoru a pojačan mikrofon obezbeđuje da sagovornik može bez problema čuti i šapat korisnika bubice.

Pozovite ili dođite do nas. Detaljno ćemo vam objasniti kako funkcioniše ovaj i drugi detektivski uređaji iz naše ponude koji vam mogu pomoći da rešite svoj problem. Diskrecija je zagarantovana.

Objavljeno:

Spy Tech