Detektivska kamera u baterijskoj lampi

Detektivska Oprema

Detektivska kamera u baterijskoj lampi je veoma praktičan uređaj detektivske opreme. Njegove funkcije obezbeđuju snimanje, lociranje i zaštitu bezbednosti. Kamerom se lako upravlja pomoću tastera i može se podesiti na snimanje audio/video zapisa ili pravljenje fotografija. Kamera ima specijalne diode za noćno snimanje pa obezbeđuje jednako kvalitetne snimke pri dnevnim i noćnim uslovima.

Baterijska lampa sa integrisanom mikro kamerom opremljena je SOS tasterom i zvučnim alarmom a u nju se može instalirati i GPRS za GPS praćenje i lociranje. Zahvaljući ovakvim tehničkim karakteristikama, lampa je nezamenjiv deo opreme spasiocima, vatrogascima, policajcima, istraživačima, planinarima, lovcima, kao i ekstremnim sportistima.

Upravljanje mikro kamerom u baterijskom lampi je veoma jednostavno i praktično. Pomoću tastera bira se režim rada kamere koji se može pratiti i uživo na LCD monitoru veličine 1,5“. Sama lampa poseduje dva izuzetno snažna LED svetla koji pružaju savršenu osvetljenost u potpunom mraku, kao i snimanje na nepristupačnim mestima.

Sve što se snima skladišti se na eksternu TF karticu, kapaciteta 32 GB. Za pregled snimljenog materijala potrebno je kameru povezati na računar ili drugi odgovarajući uređaj pomoću USB kabla. Snimljeni materijal je visoke HD rezolucije a zahvaljujući širokom uglu gledanja i osetljivom mikrofonu, kamera obezbeđuje kvalitetne snimke i sa veće udaljenosti.

 

Kako se primenjuje kamera u LED lampi i njene karakteristike

Pre upotrebe detektivske kamere u baterijskoj lampi treba proveriti da li se memorijska kartica nalazi unutar uređaja odnosno da li na njoj ima dovoljno prostora za čuvanje snimljenog materijala. Naime, posle svake upotrebe snimljeni materijal treba prebaciti na računar, laptop ili drugi uređaj, kako bi se oslobodio prostor za nove snimke na memorijskog kartici.

Takođe, treba proveriti punjivost baterije. U pitanju je kvalitetna litijumska baterija koja obezbeđuje višesatno korišćenje i snimanje zavisno od modela. Baterijom i kamerom se upravlja jednostavno pomoću odgovarajućih tastera. Kamera se može podesiti na režim snimanja samo audio zapisa odnosno zvuka koji je zahvaljujući velikoj osetljivosti mikrofona pruža kvalitetne snimke i na velikoj udaljenosti.

Ukoliko se izabere opcija snimanja video materijala, isti se mogu gledati i uživo na LCD monitoru a mogu se smeštati i na memorijsku karticu. Kamera takođe ima opciju pravljena pojedinačnih fotografija. Kada se vrši reprodukcija snimaka, materijal sa kamere treba prebaciti na računar ili drugi odgovarajući uređaj.

Ostale tehničke karakteristike kamere su širok ugao snimanja, fokus objektiva od F=3.6mm, F/NO=1.8, kao i opcija detekcije pokreta. To znači da se kamera može podesiti samo na snimanje kada se u prostoru nešto dešava, odnosno kada registruje neko kretanje. Zato se ova kamera može koristiti i kao nadzorna kamera u situacijama koje to zahtevaju.

 

U koje svrhe se može upotrebiti kamera u LED lampi

Detektivska kamera u baterijskoj lampi je višenamenski uređaj. Može se koristiti kao klasična lampa, kao detektivski alat, GPS uređaj, za zaštitu lične bezbednosti (zahvaljujući SOS tasteru i zvučnom alarmu), ali i kao kamera za beleženje fotografija i snimaka u različitim okolnostima.

Kao detektivski alat, kamera u LED lampi je savršeno kamuflirana i omogućava tajno snimanje, slušanje i nadzor ljudi, objekata i imovine. Pruža kvalitetne snimke visoke HD rezolucije u dnevnim i noćnim uslovima, a pojačani mikrofon pruža mogućnost snimanja sa velike udaljenosti.

Planinari, skijaši, lovci i drugi avanturisti mogu je koristiti kao uređaj za lociranje u specifičnim i opasnim situacijama, kao i za beleženje svojih aktivnosti i avantura. Veoma je koristan alat pripadnicima spasilačkih službi, vatrogascima, policajcima, radnicima obezbeđenja. Široku primenu ima i u građevinarstvu, industriji, saobraćaju.

Detektivska kamera u baterijskoj lampi može poslužiti i kao alat lične bezbednosti. Možete je nositi sa sobom i upotrebiti u situacijama kada se osećate ugroženo. SOS taster i zvučni alarm pomoći će vam da se odbranite i dozovete pomoć.

Pozovite našu tehničku službu i detaljno se informišite o svim pojedinostima vezanim za ovaj i druge detektivske uređaje iz naše ponude. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i preporučiti uređaj koji zadovoljava sve vaše zahteve. Diskrecija je potpuno zagarantovana.

Objavljeno:

Spy Tech