Detektivska mikro kamera u alarmnom satu

Detektivska Oprema

Zahvaljujući alarmnom satu u kome se nalazi skrivena mikro kamera visoke rezolucije moći čete da pratite i snimate sve što se dešava u vašoj kući, na poslu ili nekom drugom mestu. Dakle, ukoliko sumnjate da se dešavaju neke stvari koje vam mogu naštetiti, ne gubite vreme, uzmite stvar u svoje ruke i otklonite sve opasnosti.

Alarmni sat sa skrivenom mikro kamerom na prvi pogled izgleda kao jedan atraktivan i moderan digitalni sat. Savršeno se može uklopiti kao funkcionalan detalj i stambenog i poslovnog prostora. Ekran sata vešto skriva mikro kameru unutar njega a u ponudi su dostupni različiti modeli. Sat pokazuje temperaturu, vreme, datum a po potrebi se pretvara u moćan detektivski alat za tajno snimanje i nadzor.

Detektivski sat postavlja se na neko prigodno mesto u stanu ili poslovnom prostoru. Pomoću daljinskog upravljača ili aplikacije potrebno je izabrati da li će kamera beležiti video i/ili audio zapise, aktivirati kameru na pokret ili fotografisati okruženje.

Kada želite da pregledate snimljeni materijal, jednostavno povežete sat sa računarom pomoću USB kabla ili putem WiFi mreže ukoliko koristite tu opciju upravljanja kamerom. Velika prednost ove kamere je široki ugao snimanje od 140 stepeni. Ovo tzv. riblje oko omogućava da snimite apsolutno svaki detalj u prostoriji u kojoj je uređaj postavljen.

 

Kako se koristi alarmni sat sa mikro kamerom i njegove tehničke karakteristike?

Alarmnim satom sa mikro kamerom može se upravljati na dva načina, putem daljinskog upravljača ili GooglePlay aplikacije zavisno od modela. Putem daljinskog upravljača palite i gasite kameru i birate režim njenog rada, odnosno da li će kamera praviti pojedinačne fotografije ili snimati audio/video zapise.

Ukoliko se kamerom upravlja putem WiFi mreže odnosno aplikacije potrebno je kameru povezati na WiFi ruter u blizini i skinuti aplikacija za upravljanje kamerom sa GooglePlay servisa na mobilni telefon. Ova aplikacija omogućava i gledanje uživo svega što se dešava u prostoru koji se nadzire. Takođe, putem ove aplikacije snimljeni materijal se može skladišti i na mobilni telefon korisnika.

Mikro kamera u alarmnom satu ima integrisan slot za mikro SD karticu, poseduje širok ugao snimanja od 140 stepeni, IR diode za snimanje u noćnim uslovima i senzor pokreta do 6 metara. Senzor pokreta omogućava da se kamera podesi da snima sadržaj samo kada registruje neko kretanje u prostoru (motion detection). Na ovaj način štedi se prostor na memorijskoj kartici čiji kapacitet iznosi do 64 GB i ujedno olakšava pregled snimljenog materijala.

Za pregled snimaka, potrebno je putem USB kabla povezati sat sa računarom, laptopom ili drugim uređajem za reprodukciju snimaka na kome se i vrši pregled snimljenog materijala.

 

U kojim situacijama se može koristiti alarmni sat sa skrivenom mikro kamerom?

Alarmni sat sa skrivenom mikro kamerom možete koristiti za različite potrebe. Ukoliko sumnjate da vaša bebisiterka na obavlja posao kako treba sat-kameru možete postaviti u dečijoj sobi ili drugoj prostoriji gde dete najčešće boravi. Ako niste zadovoljni učinkom osoblja angažovanog kao pomoć u kući i to možete proveriti pomoću ovog praktičnog detektivskog aparata a ukoliko postoji potreba možete ga postaviti i u spavaćoj sobi.

Velika prednost detektivskog alarmnog sata je što se po potrebi može premeštati iz prostorije u prostoriju, možete ga koristiti i na poslu i kod kuće a sve što se dešava u nadziranom prostoru možete pratiti i u realnom vremenu. To vam daje vremena da pravovremeno reagujete ukoliko uočite neku štetnu situaciju.

Kada je u pitanju poslovni prostor, njegove funkcije mogu biti ne samo tajno snimanje zaposlenih i saradnika, već može praktično poslužiti kao snimač poslovnih sastanaka i razgovora. Prednosti ove kamere su i kvalitet snimka pri slabom osvetljenju a pored toga ne morate brinuti gde ćete sakriti uređaj za tajno snimanje i dali će ga neko otkriti. Praktično možete ga staviti gde god želite a da ne izazove nikakvu sumnju.

Pozovite ili dođite do nas. Detaljno ćemo vam objasniti kako funkcioniše mikro kamera u alarmnom satu, njene tehničke karakteristike i druge pojedinosti. Diskrecija je potpuno zagarantovana.

Objavljeno:

Spy Tech