Detektivski GSM snimač razgovora

Detektivska Oprema

Detektivski GSM snimač razgovora je uređaj koji vam pruža mogućnost slušanja svega što se u nekom prostoru dešava u realnom vremenu. Jedini uslov za njegov rad je da postoji signal mobilne mreže. Malih je dimenzija, neprimetnog izgleda i praktično neograničenog dometa. Može se veoma lako kamuflirati na odgovarajuće mesto u stambenom i poslovnom prostoru ili automobilu.

Aktivacija se obavlja potpuno nečujno, čime su šanse da budete otkriveni svedene na minimum. Možete ga aktivirati slanjem SMS poruke ili pozivanjem na broj SIM kartice koja je smeštena u snimač razgovora.

GSM snimač razgovora ima opciju glasovne aktivacije (voice activation), što u praksi znači da će automatski početi snimanje čim registruje zvuk u nadziranom prostoru. U tom slučaju dobijate poziv sa broja SIM kartice prethodno postavljene u audio snimač i možete uživo slušati sva dešavanja. Aktivacija glasom može se pokrenuti slanjem SMS poruke na broj ugrađene SIM kartice u GSM snimaču. Ukoliko želite da je deaktivirate, šaljete SMS sa drugačijim sadržajem.

Integrisani filter i pojačivač zvuka u mikrofonu snimača neutrališe pozadinske šumove i buku, pa do vas stiže kristalno čist i jasan zvuk. Frekvencija GSM snimača razgovora je kodirana, čime je onemogućeno da se neko umeša ili prekine vezu u toku snimanja.

 

Kako se koristi detektivski GSM audio snimač i njegove karakteristike?

GSM snimač razgovora upotrebljava se veoma jednostavno. Prvi korak je ubacivanje SIM kartice bilo kog mobilnog operatera u uređaj.

Zatim se uređaj postavlja na skriveno mesto u prostoru ili automobilu koji želite da nadzirete. Male dimenzije i neupadljiv dizajn olakšaće vam ovaj postupak, pa ga možete kamuflirati praktično bilo gde: u vitrini, među knjige, dečije igračke, odeću, fioke radnog stola. Dvostruko lepljiva traka daje nove mogućnosti za postavljanje uređaja za audio nadzor. Pomoću duplo lepljive trake možete ga jednostavno zalepiti za donji ili manje vidljiv deo nameštaja.

Nakon kamufliranja, potrebno je izabrati način aktivacije.

GSM snimač razgovora možete aktivirati na dva načina, pozivanjem ili slanjem SMS poruke na broj sa SIM kartice u uređaju. Aktivacija pozivom obavlja se tako što se poziva odabrani broj i to sasvim nečujno. Uređaj je aktiviran nakon drugog zvona i na svom telefonu možete slušati sve što se u nadziranom prostoru dešava.

Za pokretanje snimača razgovora SMS porukom, potrebno je sa svog telefona da pošaljete SMS određene sadržine na broj sa SIM kartice iz uređaja. Snimač će se automatski aktivirati čim registruje neki zvuk ili dešavanje u okolini. Glasovna aktivacija stopira se takođe slanjem SMS poruke određene sadržine.

Dešavanja u prostoru možete slušati uživo, sa bilo koje udaljenosti ili snimati na svoj telefon, pa preslušavati naknadno, ukoliko posedujete telefon sa tom opcijom.

 

U kojim prilikama se može koristiti Detektivski GSM audio snimač?

Ovaj multipraktični GSM uređaj za snimanje razgovora možete upotrebiti u neograničenom broju situacija. Uspešan je za audio nadzor stambenog i poslovnog prostora, ali i automobila. Kvalitetna punjima baterija daje mu mogućnost nesmetanog rada do 3 dana u Stand by modu, tako da ne moprate brinuti da će prekinuti snimanje u nezgodnom trenutku. Ako ga koristite za snimanje razgovora u vozilu, priključivanjem direktno na akumulator, trajno rešavate način napajanja.

GSM audio snimač je zbog toga jedan od najtraženijih detektivskih alata, nezaobilazan saradnik većine detektiva, novinara, istraživača.

Nezamenjiv je za audio nadzor poslovnih prostorija i objekata. Postavite ga u kancelariju, prodajni ili magacinski prostor i sa bezbedne udaljenosti čućete šta rade i govore vaši zaposleni, kako se ponašaju za vreme radnog vremena i na koji način se ophode prema vašim klijentima.

Detektivski snimač razgovora može poslužiti i za snimanje poslovnih sastanaka i važnih pregovora.

GSM audio snimač lako se kamuflira u svakom domu, a vi ćete biti u toku sa svim što tamo rade i govore vaša deca, bračni partner ili zaposleno osoblje.

Odgovore na sva dodatna pitanja i načine kako da najefikasnije upotrebite GSM snimač razgovora možete dobiti direktno u našem prodajnom prostoru ili pozivanjem tehničke podrške.

Objavljeno:

Spy Tech