Detektivski softver – Imate pravo da saznate istinu

Detektivska Oprema

Dobro došli u digitalni svet. Ovde se istinita informacija plaća “suvim zlatom”. A kako doći do nje. To je pravo pitanje. Pametne tehnologije i internet ekspanzija doneli su nam dosta dobrog, ali i lošeg. Te negativne posledice su već vidljive a tek ćemo ih osetiti u budućnosti. Otuđili smo se jedni od drugih, ne znamo šta nam rade deca, sa kim se druže, šta osećaju.

Bračni i emotivni partneri više vremena provode na četu nego u razgovoru sa nama. Zaposleni, poslovni partneri, kolege gledaju samo svoje interese. A gde smo tu mi. Negde između? Zato je pravo vreme da saznamo istinu, oslobodimo se sumnji i svoj život usmerimo u željenom pravcu.

 

Istina na dohvat ruke

Istina je samo ono što čujemo svojim ušima i vidimo svojim očima. Kako je to moguće? Upravo pomoću savremenih softvera mobilne i računarske tehnologije. Iz našeg asortimana detektivskih softvera u tu svrhu na raspolaganju su vam:

  • detektivski softver za praćenje mobilnog telefona
  • detektivski softver za praćenje PC računara
  • detektivski USB flash
  • digitalna forenzika mobilnih telefona

Pomoću ovih softvera možete na lak način saznati sve što vas interesuje i podići kvalitet svog života na viši nivo. Detektivski softveri su jednostavni za instalaciju i korišćenje, ne treba vam nikakvo posebno znanje i što je najvažnije potpuno su neprimetni i ne ostavljaju nikakv trag nakon instalacije.

 

Detektivski softver za praćenje mobilnog telefona

Softver za praćenje mobilnog telefona potrebno je instalirati u telefon koji se prati tzv. target telefon. Instalacija traje kratko, ne zauzima puno prostora u target telefonu, ne remeti njegov rad i ne može se otkriti. Za rad programa potrebno je da target telefon ima internet konekciju a sve njegove aktivnosti se prate preko Web Panela za čiji pristup i korišćenje dobijate detaljno uputstvo.

Na raspolaganju su vam opcije da program radi preko internet mreže mobilnog operatera, putem WiFi konekcije ili oboje. U slučaju kada telefon nema pristup internetu, sve aktivnosti na target telefonu mogu se pregledati naknadno. Naime, sva dešavanja na telefonu se snimaju i šalju na Web Panel čim telefon dobije pristup internetu.

Detektivski softver za praćenje mobilnog telefona omogućava snimanje svih razgovora koji se obavljaju preko target telefona, uvid u listing poziva, poruka, e-mejlova, uključujući i sav saobraćaj koji se obavlja preko aplikacija i društvenih mreža kao što su Viber, Instagram, Facebook i drugo. Zahvaljujuci ovom programu imate uvid u fotografije, video materijal, a možete i gledati uživo sve što se dešava preko prednje i zadnje kamere target telefona. Imate mogućnost da bez ikakvih obaveza i troškova besplatno isprobate rad i funkcije ovog softvera u trajanju od 48h.

Šta sve možete saznati pomoću detektivskih softvera

Pored detektivskog softvera za praćenje mobilnog telefona, do istine možete doći i putem softvera za praćenje PC računara, detektivskog USB fleša i usluge digitalne forenzike mobilnog telefona. PC detektivski softver omogućava praćenje računara na koji je instaliran i prati sve aktivnosti korisnika na email-u, posećene sajtove, kompletnu konverzaciju obe strane preko MSN-a, Facebook-a, Skype-a, Instagrama, sve upload-ovane i download-ovane fajlove, instalacije i deinstalacije raznih programa i aplikacija. Instalacija je jednostavna i traje desetak minuta.

Detektivski USB fleš, omogućava zaobilaženje šifre bilo kog računara kome želite pristupiti. Obezbeđuje pristup računaru u slučaju da ste zaboravili ili slučajno promenili lozinku za login. Takođe, obezbeđuje pristup hard diskovima i svim podacima na njima kao što su fotografije i videa, važni dokumenti, poverljivi podaci, sačuvane šifre, razni spiskovi, istorija pretraživanja. Pomoću ovog uređaja možete pristupiti ne samo desktop računarima, već i laptopovima i tabletima koji su zaštićeni šifrom.

Digitalna forenzika mobilnih telefona je postupak vraćanja izbrisanih podataka i fajlova iz telefona koji je predmet forenzičke analize. Podaci sa telefona mogu biti izbrisani namerno, slučajno ili usled oštećenja uređaja. Postupak se obavlja pomoću uređaja vrhunske izraelske kompanije Cellebrite. Podaci se mogu povratiti od prvog dana od kada je telefon korišćen, čak i u slučajevima kada je zaštićen šifrom.

Dakle, ovi programi vam omogućava da vidite sve što vaša deca i bračni drug rade na internetu i društvenim mrežama, s kim se dopisuju, koje sajtove posećuju, koje programe i aplikacije instaliraju, koje fotografije postavljaju na internet i još mnogo toga.

Kada su u pitanju zaposleni, možete doći do dragocenih informacija koje se odnose ne samo na njihov rad i ispunjavanje poslovnih obaveza, nego i saznati da li su vam lojalni ili poslovne tajne otuđuju konkurenciji. Na ovaj način možete sprečiti mnoge štetne posledice po sebe i svoju porodicu i zaštititi svoj lični i poslovni integritet.

Pozovite ili dođite do nas. Detaljno ćemo vam objasniti kako funkcionišu ovi programi, šta treba da znate, postupak instalacije i druge detalje. I ne samo to, naša tehnička podrška na raspolaganju vam je u svakom trenutku tokom korišćenja programa. Diskrecija je potpuno zagarantovana.

Objavljeno:

Spy Tech