Detektivski softver za praćenje mobilnog telefona

Detektivska Oprema


Bez ikakvih obaveza i troškova testirajte program za praćenje mobilnog telefona sa svim opcijama na 48h i lično se uverite u njegove mogućnosti i kvalitet.

Kako pratiti nečiji telefon? Veoma jednostavno i potpuno diskretno možete saznati sve šta na telefonu rade i gde se nalaze vaše dete, emotivni partner ili zaposleni. Naš nagrađivani detektivski softver za praćenje mobilnog telefona poslednje generacije pomoći će vam da otklonite sve sumnje i brige i naravno, ostanete neotkriveni.

Sve što je potrebno je da na 10-ak minuta imate kod sebe target telefon, koliko traje instalacija programa za mobilni telefon. Telefon ne sme biti zaključan šifrom. Možete ga doneti u naše prostorije ili uz naše uputstvo detektivski softver za praćenje telefona ugraditi samostalno. Za vas možemo uraditi instalaciju i podešavanja i na daljinu, ako ste van grada ili zemlje.

Nakon instalacije, detektivski softver nestaje iz menija telefona, korisnik ga ne vidi i ni na koji način ne utiče na rad telefona.

Program za praćenje Android telefona pruža vam potpuni uvid u pozive, Viber, WhatsApp, Facebook messanger, Instagram, SMS, pozive, rad kamera…

Originalni detektivski softver za praćenje mobilnog telefona ne utiče na rad aparata, ne troši kredit, i omogućava praćenje svih modela Android telefona.

Kada je softver ugrađen u target telefon, dovoljno je da imate internet konekciju kako biste pristupili personalizovanom Web panelu na kojem možete pratiti sve što se dešava na telefonu koji pratite.

 

Kako se upotrebljava Detektivski softver za praćenje mobilnog telefona i njegove tehničke karakteristike

Instalaciju detektivskog softvera za mobilni telefon možete veoma brzo i lako uraditi samostalno uz pomoć našeg detaljnog pisanog, slikovnog ili video uputstva. Target telefon možete doneti u naše poslovne prostorije, gde ćemo ugraditi program ili instalaciju možemo uraditi daljinski. Važno je da target telefon bude otključan, odnosno da nema šifru.

Čim se instalira, detektivski softver za praćenje Android telefona potpuno nestaje iz menija target telefona i vlasnik ga ne može primetiti. Vi dobijate pristupne podatke za kontrolni Web panel sa različitim opcijama za praćenje aktivnosti na target telefonu. Sve što detektivski program zabeleži samo vi ćete videti na web portalu, kada i odakle god to poželite. Dovoljno je da imate internet konekciju i sa svog mobilnog telefona, tableta, računara na Web panelu ćete videti šta na telefonu trenutno radi, gde i sa kim se nalazi vaše dete, partner, poslovni saradnik…

Čak i ako osoba koju pratite bude neko vreme bez internet konekcije, vi ništa nećete propustiti. Sve aktivnosti na telefonu u tom periodu naknadno se snimaju i šalju na vaš panel čim se target telefon poveže na internet mrežu ili WiFi.

Savremeni detektivski program za praćenje mobilnog telefona omogućava vam potpunu kontrolu i pun nadzor nad svim što se tim telefonom radi:

  • Automatsko snimanje svih razgovora i listing svih odlaznih i dolaznih poziva
  • Praćenje Viber, WhatsApp, Facebook messenger, e-mail, Instagram DM, Skype, Snapchat,
  • Hike messenger, Hangout, Pinterest
  • Keylogger – praćenje svega što se otkuca na telefonu, uključujući i sve šifre
  • Snimanje SMS i MMS poruka
  • GPS lociranje mobilnog telefona sa istorijom kretanja
  • Fotografije napravljene target telefonom
  • Uključivanje i isključivanje svih aplikacija target telefona
  • Istorija pretraživača
  • Uključivanje i isključivanje prednje i zadnje kamere target telefona i gledanje uživo
  • Slušanje i snimanje okruženja target telefona
  • Pomoć kada dođe do krađe ili gubitka telefona

Detektivski softver za mobilni telefon funkcioniše po principu vremenske licence koju možete produžavati koliko god puta želite. Kada jednom kupite program, možete ga koristiti trajno u datom vremenskom okviru, bez ikakvih dodatnih troškova.

Program za prećenje mobilnog telefona iz naše ponude sadrže originalnu licencu poznatog brenda i trajni nalog, pa ukoliko promenite aparat besplatno nastavljate ugovor sa drugim telefonom, sa svim sačuvanim podešavanjima. Softver se konstantno unapređuje, dodaju se nove aplikacije i update-ovi, naravno bez doplate.

Jeftine i besplatne kopije softvera za mobilni telefon koje možete naći na internetu mogu vam zadati bespotrebne probleme i troškove. Osim što su nepouzdani i neprovereni, ovakvi programi mogu ukrasti, zloupotrebiti i izbrisati vaše privatne podatke ili potpuno uništiti vaš telefon. Zato je veoma važno da ovakve softvere kupujete u registrovanim firmama.

U koje svrhe se može upotrebiti detektivski softver za praćenje mobilnog telefona

Detektivski softver vam brzo može dati odgovore na pitanja i sumnje koje vas muče u porodičnim, emotivnim ili poslovnim odnosima.

Ukoliko sumnjate u vernost partnera potpuni uvid u sve što on radi na svom telefonu odagnaće ili potvrditi vaše sumnje i doneti vam potrebne dokaze i željeni mir.

Ugradnjom detektivskog softvera za praćenje mobilnog telefona, preko aplikacije i uz šifru koju samo vi znate, u svakom momentu imate potpunu kontrolu nad Viberom, WhatsApp-om, Facebook-om, Instagramom, odlaznim i dolaznim pozivima, SMS porukama, slikama partnera. Uključivanjem i isključivanjem prednje i zadnje kamere sa bilo kog mesta možete uživo slušati i gledati gde je i sa kim je vaš partner u svakom trenutku.

Program za praćenje mobilnog telefona može vam pomoći da pratite šta radi i sa kim se druži, viđa, razmenjuje sadržaj vaše dete. Na taj način možete sprečiti mnoge neprijatne situacije.

Detektivski softver može vam pružiti uvide u lojalnost, produktivnosti i stručnost poslovnih saradnika i zaposlenih. U svakom trenutku imaćete neoborive dokaze šta zaposleni rade u toku radnog vremena, da li koriste internet u privatne svrhe, tajno komuniciraju sa konkurencijom ili se ne trude dovoljno oko vaših klijenata.

Objavljeno:

Spy Tech