Detektivski softver za praćenje PC računare

Detektivska Oprema

Detektivski softver za PC je naš nagrađivani program koji prati sve što neko radi na računaru na kome je instaliran.

Detektivski softver za praćenje PC računar omogućava potpuni uvid u sve aktivnosti koje korisnik računara obavlja na njemu, bez obzira na šifre i to potpuno neprimetno. To može biti vaše dete, emotivni ili poslovni partner, zaposleni. Dragocene informacije s kim se neko dopisuje i kontaktira, koliko vremena provodi na internetu, šta radi na društvenim mrežama mogu vam pomoći da rešite niz sumnji koje mogu imati nesagledive posledice ukoliko ne reagujete na vreme.

Instalacija programa je veoma jednostavna i traje 20-ak minuta. Računar možete doneti u naše prostorije ili nam jednostavno dati daljinski pristup računaru kako bismo program ugradili za vas.

Program za praćenje računara funkcioniše u nevidljivom modu. To u praksi znači da samo vi imate kontrolu nad njim. Sve informacije softver šalje direktno i diskretno na vaš mejl. Kada i odakle god poželite možete pristupiti ovim podacima jednostavnim logovanjem na e-mejl nalog. Detektivski program za praćenje PC računare pruža potpun i temeljan nadzor, jer snima i obrisane aktivnosti. Nezamenjiv je ukoliko želite da povratite zaboravljene lozinke i slučajno ili namerno izbrisane podatke.

Ovaj program zauzima neznatan prostor na memoriji računara na koji je instaliran, tako da ne utiče i ne usporava njegov rad.

Ukoliko se odlučite da ovakav program kupite na internetu od nepouzdanih proizvođača, rizikujete da trajno oštetite računar i ostanete bez važnih podataka. Besplatne verzije su najčešće zaražene virusima, neispravne ili je reč o probnim i nepotpunim verzijama.
PC detektivski softver iz naše ponude je originalan, prilikom kupovine dobijate fiskalni račun i garanciju na dve godine.

 

Kako se upotrebljava detektivski PC softver i njegove tehničke karakteristike

Detektivski PC softver instalira se jednostavno i brzo, za 20-ak minuta. Uz naše detaljno pisano uputstvo, to možete uraditi i samostalno. Instalaciju možemo obaviti i mi za vas, direktno u našim prostorijama ili daljinskim putem, tako što ćete nam omogućiti pristup računaru.

Program za praćenje PC računara finkcioniše tako što na unapred određen mejl šalje prikupljene podatke i aktivnosti sa računara osobe koju pratite.

Lozinke za naloge na društvenim mrežama i e-mejl za njega ne predstavljaju prepreku. On pruža potpuni, precizan i diskretan uvid u sve što se radi na tom računaru.
Uz pomoć Detektivskog PC softvera možete saznati:

  • Aktivnosti korisnika na email-u
  • Posećivane web adrese i sajtove
  • Lozinke
  • Kompletnu konverzaciju obe strane preko MSN-a, Facebook-a, Viber-a, Skype-a, Aol-a
  • Sve upload-ovane i download-ovane fajlove
  • Screenshot-ove ekrana u vremenskim intervalima koje sami podesite
  • Sve instalacije i deinstalacije raznih programa i aplikacija
  • Korišćenje tastature (slova, brojevi, skriveni karakteri)

I to nije sve. Ovaj multifunkcionalni PC program može da snima i kompresuje audio i video zapise uz mogućnost podešavanja datuma i vremena snimanja.

 

U koje svrhe se može upotrebiti Detektivski PC softver

Program za praćenje PC računara pomoći će vam da otkrijete korisne informacije o svom partneru, detetu ili poslovnim saradnicima i zaposlenima.

Instalirajte PC softver u računar svog deteta i saznaćete sa kim se vaše dete druži i dopisuje, kakve sadržaje prati, da li ga zanimaju potencijalno opasne organizacije i aktivnosti, da li mu se neko neprimereno obraća ili ucenjuje.

Detektivski program za praćenje PC računara može biti jedan od najisplativijih poslovnih poteza. Precizno ćete imati uvid u aktivnosti zaposlenih za vreme radnog vremena, da li pretražuju sadržaj nevezano za radne obaveze, na koji način se odnose prema vašim klijentima i da li vaše poslovne tajne nalaze put do konkurentskih kompanija. Na taj način smanjićete troškove i sprečiti situacije koje mogu ugroziti vaše poslovanje.

Pouzdan i diskretan uvid u aktivnosti vašeg emotivnog partnera na računaru mogu odagnati ili potvrditi sumnje u njegovu vernost. U krajnjem slučaju znaćete šta dalje treba da preduzmete kako biste poboljšali svoj emotivni odnos i povratili miran san.

Objavljeno:

Spy Tech