Detektivski USB flash

Detektivska Oprema

Detektivski USB flash je uređaj za pristup računaru koji je zaključan lozinkom. Upotrebljava se za zaobilaženje Windows lozinke na PC računaru, laptopu i tabletu. Potrebno je samo da ga priključite u USB port i za samo nekoliko minuta imate potpuni pristup uređaju, kao da ste uneli pravu lozinku.

USB ByPass korisno je uvek imati pri ruci, jer neretko se dešava da i sami zaboravite lozinku za računar ili ona bude promenjena hakerskim upadom i zlonamernim virusima. Reinstalacijom sistema ostali biste bez svih podataka, uključujući i instalirane programe, važne fajlove i dokumentaciju. Razbijanje šifre traje dugo i nije uvek pouzdano rešenje, naročito ako se odlučite za neki od besplatnih programa sa interneta. Neki od njih mogu naneti ozbiljnu štetu računaru. Detektivski USB omogućiće vam da bezbedno pristupite svom računaru bez ikakvog rizika.

USB flash za zaobilaženje šifre na PC računaru možete upotrebiti i kako biste diskretno došli do podataka šta na računaru, laptopu ili tabletu rade vaša deca, emotivni partner, poslovni saradnik ili zaposleni.

 

Kako se koristi Detektivski USB flesh i njegove karakteristike?

Detektivski USB flesh izgleda kao obična USB memorija. Upotrebljava se veoma jednostavno. Priključivanjem na USB port koji ima svaki računar, tablet i laptop za samo nekoliko sekundi imate potpuni pristup uređaju, kao da ste ukucali pravu Windows lozinku. To možete iskoristiti i da promenite ili isključite šifru ili čak instalirate detektivski softver za trajni nadzor PC računara.

Ponovnim uključivanjem računara bez USB flasha šifra će i dalje biti tu, ukoliko je niste isključili ili promenili.

USB ByPass radi u nevidljivom modu i ne ostavlja tragove. Korisnik računara nikako ne može primetiti da je neko pristupao računaru, sve i da je reč o vrhunskim IT stručnjacima.

Detektivski USB flash može poslužiti i za nadzor dece, bračnog ili emotivnog partnera, kontrolu zaposlenih, poslovnih saradnika i u svakoj situaciji kada želite da diskretno dođete do potrebnih informacija. Možete otkriti korisne podatke šta vaša deca rade na internetu i društvenim mrežama, sa kim se dopisuju i druže, kakve sadržaje prate i da li komuniciraju sa potencijalno opasnim osobama. Tada ćete moći da reagujete blagovremeno i sprečite neželjene situacije.

Pomoću detektivskog USB flasha imate potpunu kontrolu nad target računarom i punu garanciju da vas vlasnik neće otkriti.

 

U kojim situacijama se može koristiti detektivski USB flash?

Detektivski USB flash pomoći će vam da zaobiđete lozinku i pristupite računaru svog deteta, emotivnog partnera ili zaposlenih.

Na taj način odbacićete ili dokazati sumnju u vernost partnera, lojalnost poslovnih saradnika i primereno ponašanje dece.

Osim što ćete se osloboditi sumnje i stresa, na osnovu dobijenih informacija moći ćete da isplanirate adekvatne korake kako biste sprečili neželjen razvoj događaja, popraviti emotivni ili narušeni odnos sa decom, sprečiti bespotrebne troškove u firmi.

USB ByPass može postati vaš najbolji poslovni saradnik i omogućiti vam nesmetan pristup zaključanim računarima poslovnih saradnika i zaposlenih. Bez problema imaćete uvid u to šta zaposleni rade u toku radnog vremena, kakve sadržaje posećuju, da li odaju važne poslovne informacije konkurentskim firmama i nanose vam štetu.

Detektivski USB je spasonosni uređaj i kada zaboravite sopstvenu Windows lozinku za računar ili ona bude promenjena bez vašeg znanja.

Kontaktirajte nas i nabavite svoj USB flash za pristup zaključanom računaru. Garantujemo punu diskreciju svim našim klijentima i pomoć oko odabira i korišćenja svakog uređaja iz naše ponude.

Objavljeno:

Spy Tech