Profesionalni detektor bežičnih wireless kamera

Detektivska Oprema

Detektor wireless bežičnih kamera je proizvod izraelske vojne tehnologije i koristi se za otkrivanje frekvencija bežičnih mikro kamera.

Ovaj sofisticirani uređaj nepogrešivo detektuje sve skrivene kamere u prostoru za manje od 10 sekundi. Njime možete locirati sve wireless kamere koje trenutno postoje na domaćem i evropskom tržištu jer pokriva frekvencije od 900-2700 MHz.

Višefunkcionalni detektor bežičnih kamera funkcioniše tako što automatski skenira frekvenciju bilo kog video signala u opsegu do 20m, bez obzira na prepreke. Čim detektuje frekvenciju, zvučnom signalizacijom vas obaveštava o tome. Vrednost frekvencije ispisuje se na malom LCD displeju, a na većem monitoru dobijate sliku mesta u koje bežična kamera gleda.

Malih je dimenzija, praktičan i lako prenosiv, a može se napajati na baterije ili struju.
Osim bežičnih wireless kamera, ovaj multipraktični detektor precizno otkriva i ostalu špijunsku opremu u vašem stambenom ili poslovnom prostoru, vikendici, hotelu ili bilo kom objektu za koji sumnjate da je pod nadzorom.

Zahvaljujući svojim tehničkim karakteristikama, može se upotrebiti i kao detektivski uređaj za audio i video nadzor.

 

Kako se primenjuje detektor bežičnih wireles kamera i njegove karakteristike

Kako se primenjuje detektor bežičnih wireles kamera i njegove karakteristike

Detektor bežičnih wireless kamera upotrebljava se veoma jednostavno. Uz naše detaljno uputstvo može ga koristiti svako ko želi pouzdanu zaštitu od špijunaže.

Kada se aktivira, uz pomoć visoko osetljivih antena detektor automatski kreće da skenira frekvenciju bilo kog video signala u opsegu od 500 m, zaobilazeći prepreke. Radijus delovanja detektora najviše zavisi od jačine signala koji emituje skrivena kamera.

Čim otkrije frekvenciju mikro kamere, detektor vas obaveštava zvučnom signalizacijom. Tačna frekvencija otkrivene kamere ispisuje se na malom LCD ekranu (1,25”, dok istovremeno na većem monitoru(2,5”) u HD rezoluciji možete videti sliku mesta koje kamera snima, tačnije ono što vidi posmatrač koji je postavio kameru. Na osnovu slike, lako ćete otkriti gde je kamera locirana.

Ukoliko želite da proverite ima li još skrivenih kamera u prostoriji, dovoljno je da jednom pritisnete prekidač detektora i on će ponovo započeti skeniranje.

Skener špijunskih kamera ima opcije automatskog i manuelnog skeniranja. Osim špijunskih kamera, ovaj uređaj uspešno razotkriva i sve ostale uređaje za prisluškivanje i tajno snimanje.

Jednostavnim povezivanjem detektora na bilo koji prenosivi video rekorder preko AV-outa, sve što vidite možete i snimiti na TV, laptop ili računar.

Detektor bežičnih kamera poseduje sopstveno napajanje na punjive litijumske baterije, a može se priključiti i na stalan izvor napajanja, odnosno na struju.

Pored toga što je pouzdan i precizan detektor špijunskih kamera, ovaj detektor možete koristiti i kao detektivski uređaj za audio video nadzor.

 

U koje svrhe se primenjuje detektor bežičnih kamera

Detektor wireless kamera ima široku primenu, a upotrebljava se kada želite da se zaštitite od špijuniranja. Za manje od 10 sekundi uz pomoć visoko osetljivih antena lociraće i zaustaviti rad svih skrivenih kamera u okruženju od 20 m.

Koristi se za detektovanje wireless kamera u stambenom i poslovnom prostoru, automobilu, vikendicama, garažama…

Nezamenjiv je alat za poslovne ljude i vlasnike kompanija koji žele da se zaštite od industrijske špijunaže i spreče curenje važnih poslovnih informacija.
Vojne i bezbednosne agencije oslanjaju se na detektor bežičnih kamera u mnogim tajnim i istraživačkim operacijama.

Prosvetni radnici mogu upotrebiti ovaj prenosivi skener i sprečiti studente i đake da koriste nedozvoljene bubice pri polaganju ispita.

Multifunkcionalni detektor bežičnih kamera pored toga što brzo i pouzdano može očistiti prostor od špijunskih uređaja, možete upotrebiti i kao detektivski alat za tajni nadzor.
Originalni profesionalni detektor wireless bežičnih kamera možete pronaći isključivo u našoj ponudi. Kontaktirajte nas i uz punu diskreciju pomoći ćemo vam da najbolji način iskoristite sve tehničke kapacitete skenera špijunske opreme i zaštitite se od špijunaže i prisluškivanja.

Objavljeno:

Spy Tech