Detektor mikro kamera

Detektivska Oprema

Univerzalni detektor žičanih i bežičnih mikro kamera je uređaj za ručno detektovanje svih vrsta kamera sa CMOS i CCD sočivima koje se mogu pronaći na tržištu.

Ručni detektor špijunskih kamera nepogrešivo i brzo otkriće sve žičane, bežične i wireless kamere u prostoriji sa preciznošću od 1cm.

Malih je dimenzija (70x40x10mm), jednostavno se upotrebljava i lako prenosi do željene lokacije.

Savremene kamere za tajno snimanje su mikro dimenzija i izuzetno ih je lako kamuflirati tako da su praktično nevidljive za golo oko. Ne postoji drugi način da ih otkrijete osim da upotrebite sofisticirane detektore za zaštitu od špijuniranja.

Višenamenski detektor špijunskih kamera najnovije generacije će brzo i precizno otkriti svaku kameru u prostoriji, koliko god dobro bila sakrivena. Odmah će vas o tome obavestiti zvučnom, svetlosnom ili vibracionom signalizacijom.

Osim žičanih i bežičnih mikro kamera, ovaj mini detektor vrhunskih tehničkih karakteristika nepogrešivo otkriva i drugu detektivsku opremu.

Uz pomoć ručnog detektora, saznajte gde su u određenom prostoru sakrivene i:

  • Špijunske bubice
  • GSM i RF prisluškivači
  • GPS trackeri

Punjiva litijumska baterija daje mu veliku autonomiju rada do 3h, nakon čega je jednostavno napunite i detektor je ponovo spreman za rad.

 

Kako se primenjuje detektor mikro kamera i njegove karakteristike

Detektor mikro kamera koristi se veoma jednostavno i uz naše detaljno uputstvo, može ga upotrebiti baš svako.

Nakon što upalite detektor mikro kamera, LED indikator će zasvetliti, što znači da je detektor aktivan. Sa uređajem se krećete kroz prostoriju gledajući kroz crveno sočivo na njemu. Kada detektuje kameru, detektor vam to jasno signalizira zvučnom, svetlosnom ili vibracionom signalizacijom.

Način signalizacije možete birati i podešavati u skladu sa okruženjem. Detektor špijunskih kamera ima 5 režima brzina svetljenja LED indikatora.

Uređaj funkcioniše tako što 6 LED dioda emituju ultra jako infracrveno zračenje, koje se odbija od sočiva skrivenih kamera. Na taj način detektor otkriva sve vrste žičanih CMOS i CCD mikro kamera sa udaljenosti i do 10 metara.

Pored načina signalizacije i stepen osetljivosti detektora možete menjati i podešavati. Preporuka je da senzibilitet aparata za lociranje špijunskih kamera uvek držite na minimumu i ne izvlačite antenu, kako biste sprečili da detektor prepoznaje zračenja okolnih uređaja, poput trafo stanica, TV repetitora ili bazne stanice mobilne telefonije.
Ako detekciju vršite na otvorenom prostoru, van grada, senzibilitet detektora možete staviti na maksimum i izvući antenu.

 

U kojim situacijama se upotrebljava detektor špijunskih kamera

Univerzalni ručni detektor mikro kamera je idealan uređaj za zaštitu od špijunaže. Kada god posumnjate da vas prisluškuju, najbolje je da odmah preduzmete akciju i oterate ili potvrdite sumnje.

Meta špijuniranja može danas biti svako, a špijunska oprema je lako dostupna svima. Osim toga, savremeni uređaji za špijuniranje su mikro dimenzija i veoma ih je lako kamuflirati tako da ih je golim okom nemoguće otkriti.

Svi znamo da posledice špijunaže mogu biti ogromne. Prisluškivanjem i tajnim snimanjem može biti ugrožena vaša lična bezbednost, sigurnost vašeg doma i porodice.

Špijunskim uređajima konkurencija može otkriti vaše poslovne planove i ideje i napraviti nepopravljivu štetu vašoj kompaniji. Industijska špijunaža je sve češća pojava u svetu poslovanja. Zato detektor špijunskih kamera može biti vaš najbolji poslovni potez i način da zaštitite ono u šta ste godinama ulagali svoje vreme i novac.

Osim špijunskih mikro kamera, u blizini ovog sofistiranog detektora šansu nemaju ni ostali prislušni uređaji kao što su bubice, GSM i RF prisluškivači, GPS lokatori, programi za praćenje mobilnih telefona.

Samo originalni detektori proverenih proizvođača mogu pružiti pouzdanu zaštitu od špijuniranja. Zato nas kontaktirajte ili posetite naše poslovne prostorije. Pomoći ćemo vam da odaberete adekvatan detektor iz našeg asortimana i uputiti u sve oko njegove upotrebe, uz punu diskreciju koja je zagarantovana svim našim klijentima.

Objavljeno:

Spy Tech