Profesionalni detektor špijunske opreme ST3000 Plus

Detektivska Oprema

Detektor ST3000 Plus je sofisticirani uređaj za profesionalno detektovanje špijunske opreme. Veoma brzo i precizno detektuje sve vrste digitalnog, prekidackog ili analognog signala. Praktičan je za upotrebu, malih dimenzija i sa lakoćom se može nositi i pretraživati željeni prostor.

ST3000 Plus precizno pronalazi špijunske uređaje u stambenim i poslovnim prostorijama, automobilu, telefonu…

Špijunski detektor ST3000 Plus je rezultat savremenih tehnoloških dostignuća i jedan od najmodernijih uređaja za zaštitu od špijuniranja koji se mogu pronaći na tržištu.

Moderni uređaji za snimanje i prisluškivanje su mini dimenzija i lako se kamufliraju tako da ostaju skriveni za golo oko. Detektor ST000 plus otkriva ih sa lakoćom i obaveštava vas vibracionom, zvučnom ili svetlosnom signalizacijom. Način signaliziranja može se podešavati i prilagođavati situaciji.

Visoko osetljivi ručni detektor ST 3000Plus otkriće:

  • program za nadzor mobilnog telefona
  • sve vrste GSM i RF prisluškivača
  • GPS trakere za praćenje lica i vozila
  • bežične i daljinske upravljače
  • WiFi
  • WiFi uređaje za špijuniranje
  • radio
  • bežične spijunske kamere
  • bežične bubice
  • bežične mikrofone i snima
  • e razgovora

 

Kako se primenjuje detektor ST3000 Plus i njegove karakteristike

Ručni detektor špijunske opreme ST3000 Plus radi po jednostavnom principu vruće-hladno. Čim detektuje elektromagnetne talase koje emituje špijunski uređaj, odmah se oglašava zvukom, svetlom ili vibriranjem. Vrstu i jačinu signalizacije možete samostalno podešavati.

Kako se približavate špijunskom uređaju, intenzitet signalizacije se pojačava, a što ste dalje on njega, signalizacija je slabija. Kretanjem kroz prostoriju, uz preciznu navigaciju za kratko vreme pronaći ćete tačnu lokaciju aparata za prisluškivanje.

ST3000 Plus otkriva sve frekvencije mobilnih telefona jačine 10 MHz – 3 GHz i može se koristiti za otkrivanje špijunske opreme na svim kontinentima, jer mu opseg frekvencija pokriva kompletnu mobilnu telefoniju (Evropa, Azija i Amerika). Frekvencije i jačinu signala možete pratiti i na 8 bit-nom LCD ekranu.

Opseg delovanja ručnog detektora ST3000 Plus zavisi od više faktora, uglavnom od vrste terena i iznosi 10m.

Višenamenski detektor špijunske opreme ST3000 Plus ima 3 antene i punjivu litijumsku bateriju koja mu omogućava autonomiju rada do 2 sata. Preporuka je da se baterija ponovo napuni, čim se isprazni. Vreme punjenja originalnim punjačem je 3h.

ST3000 plus karakteriše vrhunska završna obrada, a kućište je izrađeno od specijalne legure aluminijuma. Spakovan je u poseban Pelikanov kofer koji ga štiti od oštećenja, vlage i prašine.

U koje svrhe se može primeniti detektor ST3000 Plus

Detektor špijunskih uređaja ST3000 Plus uspešno se primenjuje za zaštitu lične bezbednosti, kao i zaštitu stambenih i poslovnih prostorija, automobila i imovine uopšte.

Čini se da nikada nije bilo lakše doći do špijunske opreme. Ona je lako dostupna svima. Razvojem tehnologije, performanse i karakteristike modernih špijunskih uređaja dovedene su do savršenstva. Audio video snimači i mikro kamere su minijaturnih dimenzija i kamufliraju se tako da su nevidljivi golim okom.

Zbog toga je sofisticirani ručni detektor špijunskih uređaja ST3000 Plus pouzdan i praktičan način da se zaštitite od špijunaže. On detektuje elektromagnetne talase skoro sve poznate špijunske opreme, prati njihovu jačinu i intenziviranom signalizacijom nepogrešivo vas navodi do mesta gde je špijunski uređaj sakriven.

Ukoliko smatrate da ste meta špijunaže, najbolje bi bilo da odmah nešto uradite po tom pitanju i zaštitite ličnu i bezbednost svoje porodice, poslovanje i imovinu.

ST3000 Plus precizno razotkriva sve špijunske uređaje kao što su mobilni telefoni, GSM i RF prisluškivači, GPS trakeri za praćenje lica, vozila i pokretnih objekata, bežični i daljinski upravljači, WiFi uredjaji, radio, bežične špijunske kamere, bežični mikrofoni i snimači razgovora, odnosno sve aparate koji emituju ili primaju signal.

Sve dodatne informacije i nedoumice oko karakteristika i upotrebe profesionalnog detektora špijunske opreme ST3000 plus možete dobiti direktno u našim prostorijama. Osim distribucije originalnih detektora špijunskih uređaja, vršimo i uslugu detekcije na terenu, u poslovnom i stambenom prostoru i automobilu.

Objavljeno:

Spy Tech