Detektori špijunske opreme – recite STOP špijunaži

Detektivska Oprema

Špijuni su među nama…ali, stvarno

Sa razvojem tehnologije, tehničke karakteristike i performanse detektivske opreme dovedene su do savršenstva. Audio i video snimanje i nadzor postali su regularan način prikupljanja informacija u porodičnom, a naročito u poslovnom životu.

Meta prisluškivanja može biti baš svako, upravo zato što su detektivski uređaji lako dostupni svima bez posebnih odobrenja i uslova nabavke. Nadzor emotivnog partnera, industrijska i korporativna špijunaža, praćenje mobilnog telefona…špijunažom se može saznati baš sve.

Motivi špijunaže mogu biti raznovrsni, ali je šteta po pravilu ogromna i često nenadoknadiva. Zato je važno da čim posumnjate da vas špijuniraju odmah stupite u akciju i sprečite da važni podaci iz vašeg doma ili poslovnih prostorija dođu u pogrešne ruke i budu zloupotrebljeni.

Savremena detektivska oprema uglavnom je mini dimenzija. Vrlo lako se može kamuflirati u svakoj prostoriji tako da je praktično nevidljiva za ljudsko oko. Mikro kamere i bubice skoro da je nemoguće pronaći bez specijalne opreme za detektovanje mikro kamera i prisluškivača.

Detektori špijunske opreme su jedini pouzdan način da se zaštitite od špijuniranja. Dobra vest je da su sa razvojem detektivskih uređaja tehnički usavršavani i detektori za zaštitu bezbednosti i imovine.

 

Kako funkcionišu detektori špijunske opreme

Skeneri špijunske opreme su sofisticirani uređaji najnovije generacije za otkrivanje špijunske opreme u okruženju. Jednostavni su za upotrebu i laki za nošenje. Zahvaljujući izuzetnoj osetljivosti nepogrešivo lociraju sve žičane i bežične mikro kamere i ostale uređaje za prisluškivanje u prostoriji.

Detektori funkcionišu tako što detektuju emitovanje i intenzitet elektromagnetnih talasa špijunskih uređaja. Uglavnom rade po principu vruće-hladno i na taj način vas jasnom signalizacijom navode gde se špijunski uređaj nalazi. Dovoljno je da aktivirate uređaj i krećete se po prostoriji, a on će vas dovesti na pravo mesto.

Pomoću detektora najnovije generacije u kratkom roku moguće je potpuno „očistiti“ okruženje od skrivenih uređaja za prisluškivanje, zaštititi ličnu privatnost i bezbednost pokretne i nepokretne imovine. Malih su dimenzija pa ih je moguće uvek nositi sa sobom i upotrebiti kada god postoji sumnja da ste pod prismotrom.

Nezamenjiv su alat za poslovne ljude i vlasnike kompanija koji žele da se zaštite od industrijske špijunaže i spreče curenje važnih poslovnih informacija.

Vojne i bezbednosne agencije koriste detektore bežičnih i žičanih mikro kamera u mnogim tajnim i istraživačkim operacijama.

Prosvetni radnici mogu pomoću prenosivih skenera detektivske opreme sprečiti studente i đake da koriste nedozvoljene bubice pri polaganju ispita.

 

Najsavremeniji detektori špijunske opreme na korak od vas

Svoju ponudu detektora špijunske opreme obogatili smo uređajima najnovije tehnologije poznatih svetskih proizvođača. Neke od njih isključivo možete nabaviti u našem prodajnom objektu.

Detektori iz našeg asortimana koriste se i u poznatim istraživačkim i bezbednosnim agencijama, poput FBI, što je dovoljna garancija njihovog kvaliteta.

Ručni detektor mikro kamera sa izuzetnom preciznošću locira sve vrste skrivenih wireless i žičanih CMOS i CCD kamera sa udaljenosti do 10m. Možete ga upotrebljavati na svim kontinentima podjednako uspešno, jer obuhvata frekvencije kompletne mobilne telefonije.

Detektor wireless bežičnih kamera je proizvod izraelske vojne tehnologije, koji brzo i nepogrešivo otkriva sve bežične wireless kamere koje se trenutno mogu pronaći na našem i evropskom tržištu, za manje od 10 s. Čim detektuje frekvenciju mikro kamere, njena vrednost se ispisuje na mini LCD displeju dok se na većem monitoru prikazuje slika bežične kamere, odnosno precizno mesto u koje gleda. Na osnovu nje, lako ćete doći do mesta na kome je skrivena. Višenamenski detektor bežičnih wireless kamera možete koristiti kao pouzdanu zaštitu od špijuniranja, ali i kao detektivski uređaj za audio video nadzor prostora.

Jedan od najmodernijih proizvoda za otkrivanje špijunske opreme koji se može pronaći na tržištu je prenosivi detektor špijunske opreme ST3000 plus. Zahvaljujući izuzetnoj osetljivosti on veoma brzo i precizno detektuje sve vrste prislušnih uređaja u okruženju.

Ako niste sigurni koji detektor da izaberete, kontaktirajte nas. Na osnovu višegodišnjeg profesionalnog iskustva, pomoći ćemo vam da pronađete uređaj za zaštitu od špijuniranja koji će najefikasnije rešiti vaš problem.

Objavljeno:

Spy Tech