Kontrola zaposlenih – da li vas potkradaju ili ne?

Detektivska Oprema

Ukoliko želite istinit uvid u kvalitet rada i odnos prema poslu zaposlenih u vašoj firmi, predlažemo vam da nabavite detektivsku opremu za nadzor i kontrolu radnika. Na raspolaganju su vam detektivski softveri za praćenje i nadzor mobilnih telefona, skrivene mirko kamere i mikrofoni, trakeri i lokatori, kao i digitalna forenzika mobilnih telefona. U nastavku teksta pročitajete i zašto!

Naime, znamo da od zaposlenih radnika u velikoj meri zavisi napredak poslovanja. Neki od njih su vredni, preduzimljivi, odani poslodavcu a neki ne. Često nemamo uvid u pravo stanje stvari, pa se dešava da oni koji treba da budu nagrađeni, ne mogu da dođu do izražaja od onih koji nam se na neki način dodvoravaju a zapravo ne rade u našem interesu i interesu firme.

Pa kako se onda odužiti i ispoštovati dobre radnike a udaljiti nepoštene. Jednostavno, pomoću istine i realnog sagledavanja situacije na poslu. A istinu možemo saznati samo ako sprovodimo konstantan i temeljan nadzor i kontrolu poslovanja. Najednostavniji način za to je korišćenje specijalnih uređaja za nadzor zaposlenih.

 

Bio sam nezadovoljan dobrim radnicima a loše sam nagrađivao

Prenosimo vam utiske jednog korisnika nakon korišćenja oprema za nadzor zaposlenih iz naše ponude.

B.M. preduzetnik iz Beograda (52 god.) kaže: “Duže vreme sam primećivao da među zaposlenima vlada loša atmosfera na poslu što se odražavalo i na prodaju. Radnik u koga sam imao najviše poverenja obaveštavao me o situaciji među zaposlenima, podmetanjima, svađama i sukobima. Na predlog prijatelja nabavio sam nekoliko vaših uređaja za tajno snimanje. Posle pregledavanja prvih snimaka bio sam zapanjen. Ne samo što sam bio potkradan, nego su o meni loše govorili oni u koje sam najmanje sumnjao, tako reći bio sam predmet ismejavanja među pojedinim radnicima”.

Ukratko, ovom poslodavcu su se zaista “otvorile oči” nakon korišćenja naše opreme za tajno snimanje i nadzor. Za radnika kome je verovao, ispostavilo se da je veliki manipulator. Druge radnike je zastrašivao otkazom, ucenjivao i omalovažavao dok je za sebe pribavljao protivimovinsku korist. Dakle, ne samo što je uzimao novac iz pazara, nego je i prepravljao fakture, knjige i knjigovodstvene izvode. Otuđivao je i preprodavao proizvode iz veleprodaje i magacina, kao i kancelarijski pribor.

U toj zaveri na njegov nagovor učestovali su još neki zaposleni. Protiv ovog radnika i njegovih pomoćnika, pomenuti poslodavac je pokrenuo sudski postupak i dobio spor. Iako se snimci sa ovih uređaja ne mogu uvek koristiti na sudu kao dokazno sredstvo, zahvaljujući njima poslodavac je primetio falsifikovanje faktura, njegovog potpisa i nameštanje izveštaja što je bilo dovoljno za sudsku presudu u njegovu korist.

Ovde priči nije kraj, na tajnim snimcima poslodavac je primetio da neki radnici ostaju duže na poslu, rade prekovremeno, pokrivaju čak i poslove drugih zaposlenih a nekim od njih nije znao ni imena. Nakon svega, došlo je do potpune promene u sistematizaciji radnih mesta kod pomenutog poslodavca. Vredni i pošteni radnici postavljeni su na bolje pozicije a oni loši udaljeni sa posla.

Od kvalitetnog nadzora zaposlenih zavisi napredak poslovanja

Ukoliko imate realan uvid u sve što se dešava u vašoj firmi, moći ćete da preuzmete blagovremene mere da nedostatke uklonite a pozitivne stvari još više unapredite. Dobru firmu čine dobri radnici, bez obzira da li su na rukovodećim položajima ili nekom drugom radnom mestu. Svi su pojednako važni i treba ih nagraditi za trud a one koji unazađuju poslovanje što pre udaljiti.

Zahvaljujući našoj opremi za tajno snimanje i praćenje sada imate priliku da vršite kvalitetan nadzor i kontrolu nad zaposlenima i delujete u skladu sa postojećom situacijom. Moći ćete da saznate u svakom trenutku gde se nalaze i šta rade vaši zaposleni i da ih prema tome nagrađujete ili sankcionišete. Takođe, vaše poslovne tajne i ideje biće na ovaj način potpuno zaštićene i obezbeđene.

Za nadzor i kontrolu rada zaposlenih na raspolaganju su vam različiti uređaji iz našeg asortimana kao što su skrivene mikro kamere i mikrofoni, softveri za nadzor računara i mobilnih telefona, trakeri i lokatori, kao i digitalna forenzika mobilnih telefona. Pozovite nas za dodatne informacije i rado ćemo vam preporučiti odgovarajuću detektivsku opremu. Svi naši proizvodi su vrhunskog kvaliteta i jednostavni za upotrebu.

Objavljeno:

Spy Tech