Mikrofon u kompjuterskom mišu

Detektivska Oprema

Optički miš je sastavni deo svakog PC računara ili laptopa. Većina ljudi danas, najveći deo vremena provodi za kompjuterima, kako na poslu, tako i kod kuće. Zbog toga mikrofon integrisan unutar kućišta miša predstavlja savršeno kamufliran uređaj za slušanje razgovora u realnom vremenu. Po izgledu se ničim ne razlikuje od svakog drugog kompjuterskog miša. Potpuno je funkcionalan, što znači da obavlja sve uobičajene radnje kao i svaki drugi optički miš.

Unutar kućišta miša nalazi se slot za telefonsku GSM karticu i može se koristiti broj bilo kog mobilnog operatera. Kada se kartica umetne u slot, slušanje se može aktivirati glasovnom aktivacijom, pozivom ili slanjem SMS poruke.

Uređaj je potpuno bešuman, ne postoji nikakva zvučna ili svetlosna signalizacija u trenutku aktiviranja i snimanja. Domet slušanja je neograničen, za njegov rad potrebno je samo da postoji pokrivenost mreže mobilnog operatera.

Mikrofon u kompjuterskom mišu ima specijalan pojačivač koji omogućava slušanje i najtišeg razgovora. Njegova frekvencija je kodirana što znači da ne postoji mogućnost mešanja u vezu i ometanja slušanja.

Ovaj savršeni detektivski mikrofon može se koristiti za nadzor bilo kog stambenog ili poslovnog prostora. Pomoću njega možete imati uvid u sve što se dešava u prostoriji koja se nadzire.

 

Kako se koristi mikrofon u kompjuterskom mišu i njegove tehničke karakteristike?

Pre početka slušanja, potrebno je proveriti da li je GSM kartica ubačena u slot koji se nalazi ispod poklopca miša. Zatim se miš jednostavno poveže sa računarom ili laptopom i to je sve. Za početak slušanja potrebno je jednostavno pozvati broj sa kartice ili poslati SMS poruku i slušati sve što se dešava u nadziranom prostoru. Broj se može pozvati sa fiksnog ili mobilnog telefona korisnika. Nakon drugog poziva koji je nečujan, slušanje može da počne.

Mikrofon u kompjuterskom mišu se može podesiti i na režim glasovne aktivacije. To znači da će se sam aktivirati ukoliko u prostoru registruje neki zvuk. Korisnik dobija poziv na svoj mobilni telefon sa broja GSM kartice koja je ubačena u miš i može slušati razgovore i druge zvukove koji se beleže. Uređaj se stavlja u režim glasovne aktivacije slanjem SMS poruke i na isti način se i stopira.

Mikrofon za audio nadzor prostora aktivira se bešumno tako da nema opasnosti da bude otkriven. Prilikom slušanja, zvuk je potpuno jasan i čist zahvaljujući specijalnim filterima za eliminaciju pozadinskih šumova i buke. Poseduje izuzetno jak i pojačan mikrofon koji pruža mogućnost slušanja i najtišeg razgovora odnosno šapata sa udaljenosti od više metara. Uređaj se napaja preko računara, a takođe ima punjivu bateriju autonomije do 3 dana u Stand by režimu.

 

U kojim situacijama se može korisiti mikrofon u kompjuterskom mišu?

Mikrofon u kompjuterskom mišu može se koristiti za audio nadzor bilo kog stambenog i poslovnog prostora. Pomoću njega možete saznati šta rade i pričaju vaša deca, sa kim razgovora i šta radi vaš emotivni partner, šta pričaju vaši zaposleni i još mnogo toga.

Obzirom da deca najveći deo vremena provode na računarima, ovaj uređaj je idealan da saznate sve što vas interesuje odnosno šta govore, kako se ponašaju, koje internet stranice posećuju. Informacije do kojih dođete mogu vam pomoći da imate kvalitetan i brižan nadzor nad svojom decom i sprečite neke štetne posledice.

Mikrofon u kompjuterskom mišu može se korisiti i za otkrivanje preljube obzirom da ima veliki domet pa se pomoću njega mogu slušati razgovori u celom stanu. Po potrebi miš se može i premeštati iz prostorije u prostoriju jer ima punjivu bateriju pa može raditi i samostalno.

Ovaj uređaj je posebno pogodan za audio nadzor poslovnih prostorija, kancelarija, magacina. Pomoću njega možete saznati šta pričaju vaši zaposleni, kako se odnose prema poslu, da li neovlašćeno napuštaju radno mesto. Pomoću njega, takođe se mogu tajno nadzirati poslovni sastanci, dogovori, pregovori.

Pozovite ili nas posetite u našim prostorijama. Rado ćemo vam objasniti način funkcionisanja i tehničke karakteristike svih naših uređaja iz asortimana detektivske opreme. Diskrecija je zagarantovana.

Objavljeno:

Spy Tech