Detektivski produžni kabl za nadzor prostorija

Detektivska Oprema

Detektivski produžni kabl je uređaj za audio video nadzor prostorija neograničenog dometa. Najveća prednost detektivskog produžnog kabla u odnosu na ostalu detektivsku opremu slične namene je što izgleda i funkcioniše kao običan produžni kabl kakav se može sresti u većini prostorija.

To u praksi znači da ga ne morate dodatno kamuflirati, a on će za vas kontrolisati prostor tako da niko ne posumnja u njegovu stvarnu namenu.

Kabl sa snimačem razgovora je uobičajeni kabl od 3 -5 metara sa 6 utičnica. Integrisani audio video snimač i direktno napajanje čine ga idealnim detektivskim uređajem za trajni nadzor prostorija. Snimanje dešavanja u prostoriji nastaviće se i kada nestane struje, zahvaljujući punjivoj bateriji koja mu daje autonomiju rada od nekoliko dana u StandBy režimu.

U detektivski produžni kabl ubačena je SIM kartica pa uredjaj radi po principu GSM mobilne telefonije. Ugrađena SIM kartica omogućava prenos audio signala do neograničene udaljenosti, a sve što je potrebno da uređaj nesmetano funkcioniše jeste pokrivenost mobilne mreže.

GSM frekvencija je zaštićena kodom, tako da ne postoji mogućnost mešanja u vezu.
Detektivski kabl može se aktivirati dvojako. Prvi način je daljinski, slanjem SMS poruke ili pozivom broja sa ugrađene SIM kartice. Na isti način uređaj se deaktivira. Drugi način je samoaktivacija kada se u prostoriji registruje neki zvuk. Odaberite opciju Voice activation i snimanje će se vršiti samo kada u prostoru bude nekih dešavanja. U oba slučaja aktivacija je potpuno nečujna, bez ikakve zvučne ili svetlosne aktivacije.

Mini osigurač pruža dodatnu zaštitu od pregorevanja i visokog napona. Bitna prednost detektivskog kabla iz naše ponude je što se SIM kartica ne mora vaditi i vraćati u slot u slučaju prestanka rada, što je slučaj kod sličnih aparata.

 

Kako se koristi snimač u produžnom kablu i njegove karakteristike?

Upotreba produžnog kabla za audio video nadzor je veoma jednostavna. Kako bi bio spreman za rad u njega je najpre potrebno smestiti SIM karticu bilo kog mobilnog operatera. Ispod plastičnog poklopca nalazi se slot za karticu.

Nakon toga postavite ga na željeno mesto u prostoriji i on je spreman da za vas trajno kontroliše i snima sva dešavanja u okruženju do 100 kvadratnih metara.

Aktivacija audio video snimača u produžom kablu je sasvim nečujna, bez signalizacije. Uređaj možete pokrenuti pozivom i slanjem SMS poruke određenog sadržaja na broj sa SIM kartice. Na isti način, daljinski možete zaustaviti snimanje.

Takođe, opcija voice activation pruža mogućnost da se snimač u kablu aktivira samostalno čim registruje neki zvuk u prostoriji. Tada na vaš telefon stiže SMS sa obaveštenjem da možete uživo slušati šta se u nadziranom prostoru dešava.

Kodirana GSM frekvencija obezbeđuje signal od uplitanja u vezu dok snimanje traje.
Kvalitetan mikrofon sa ugrađenim pojačivačima i filterima protiv šumova snimiće i udaljeni šapat, a zvuk koji ćete dobiti je čist i jasan.

Ovaj detektivski produžni kabl je sasvim funkcionalan, možete ga nesmetano koristiti za napajanje aparata čak i kada je u ulozi audio snimača.

U kojim situacijama se upotrebljava detektivski produžni kabl?

Detektivski produžni kabl je idealan uređaj za trajni nadzor bilo kog stambenog ili poslovnog prostora. Sastavni je deo inventara svake kuće, kancelarije, magacina, prodajnog ili proizvodnog prostora. To možete iskoristiti da saznate šta sve vaši ukućani, deca, zaposleni rade i govore kada ste odsutni.

Audio snimač u produžnom kablu je savršen za nadzor i kontrolu radnika. Pružiće vam neoborive dokaze o tome kako se vaši zaposleni i poslovni saradnici odnose prema radnim obavezama i klijentima. Ove dragocene informacije možete iskoristiti za poboljšanje međuljdskih odnosa u firmi, unapređenje poslovanja i smanjenje troškova.

Produžni kabl u sali za pregovore može vam pružiti priliku da sa bezbedne udaljenosti čujete kako teku važni poslovni pregovori.

Detektivski produžni kabl je odličan način da otklonite ili potvrdite sumnje u vernost partnera. Nadzor dece ili prevencija preljube za ovaj audio snimač su lak zadatak, jer ima mogućnost da snimi i najtiši razgovor sa velike udaljenosti.

Za dodatne informacije posetite naš prodajni prostor. Uz strogo poštovanje diskrecije možete saznati sve o ovom i svim ostalim uređajima iz bogatog asortimana detektivske opreme.

Objavljeno:

Spy Tech