Proverite vernost partnera bez detektiva i poligrafa

Detektivska Oprema

Da li me vara? Šta ako ga optužim, a nije tako? Kako da proverim vernost partnera? Šta će biti ako sam u pravu?

Čak i ako ne spadate u ljubomorne tipove, sigurno ste nekada pomislili barem nešto od ovoga. Sumnja u vernost emotivnog partnera je veoma neprijatan osećaj, koji raste i polako obuzima svaki segment života. Osećate nemir i ne možete da kontrolišete misli, loše spavate, a to onda utiče na produktivnost, opšte raspoloženje i sve međuljudske odnose.

Koliko god vas plaši istina, najbolje je da na pojavu prvog crva sumnje preduzmete nešto kako biste što pre otrkili da li vas partner vara. U skladu sa novim informacijama možete doneti odluku kako i da li ćete nastaviti dalje. Najvažnije je da odagnate misli koje vas muče i vratite mir.

Kako da prepoznam da me partner vara

Najčešće prvo dolazi do emotivne prevare. Jedan od partnera počinje da gaji najpre blagu naklonost, a zatim i jače emocije prema drugoj osobi. Sve više misli na drugu osobu i ka njoj usmerava svoju emocionalnu energiju.

Osobe umešane u emocionalne afere  najčešće osećaju i seksualnu privlačnost.

Partner koji sluti emocionalnu prevaru, oseća se izdano i povređeno, isto kao kada je počinjena fizička prevara.

Znaci koji ukazuju da vas partner vara:

  • Dopisivanje ili telefoniranje kada niste tu, nošenje telefona u kupatilo
  • Nova šifra na telefonu ili aplikacijama
  • Tajno brisanje poruka i slika
  • Sklanjanje telefona
  • Smanjena seksualna zainteresovanost za partnera
  • Stalno zameranje i netrpeljivost
  • Izbegavanje razgovora sa partnerom o važnim temama
  • Sve manje vremena provodi sa vama i u kući
  • Pred rodbinom glumi da je sve u redu iako vi znate da nije
  • Kupovina nove garderobe, kozmetike, pojačana briga o izgledu – vežbanje i teretana, posete salonima za ulepšavanje
  • Poklanjanje poklona drugoj osobi
  • Često spominjanje novog prijatelja ili prijateljice
  • Slanje intimnih slika ili provokativnih poruka drugoj osobi
  • Sanjanje druge osobe

Ako prepoznajete nešto od ovoga, velika je verovatnoća da su vaše sumnje opravdane i da vam partner nije veran.

Statistike kažu da je preko 80% muškaraca prevarilo svoju lepšu polovinu, a u ovoj neslavnoj statistici ne zaostaju ni žene. Takođe, istraživanja pokazuju da najviše neverstava započne na radnom mestu.

Kako dokazati prevaru partnera ako nemate iskustva

Nekada je jedini način da otkrijete da li vas partner vara bilo angažovanje privatnog detektiva.

Usluge detektivskih agencija nisu ni malo jeftine, a tu je i pitanje diskrecije. Nije uvek prijatno ogoliti svoj privatni život pred nepoznatom osobom.

Danas sumnju u vernost partnera možete proveriti potpuno samostalno i bez specijalnih veština zahvaljujući bogatoj ponudi detektivske opreme. Savremeni uređaji omogućavaju pouzdan nadzor osobe, pa veoma brzo i lako možete saznati gde se vaš partner kreće, šta priča i sa kim, čak i sve šta radi na svom telefonu.

Detektivski uređaji koji će vam pomoći da veoma brzo saznate istinu i dođete do dokaza da li vas partner vara su:

Snimači razgovora i otkrivanje prevare

Snimači razgovora i GSM bubice omogućavaju da snimite ili uživo slušate razgovor vašeg partnera. Detektivski mikrofoni i bubice su mini dimenzija i izuzetnih tehničkih mogućnosti, pa će snimiti i najtiši šapat iz velike udaljenosti. Postoji veliki broj modela uređaja za tajno snimanje i slušanje razgovora.

GSM bubica je neograničenog dometa i sve što se priča u nekoj prostoriji možete slušati uživo sa bilo koje udaljenosti preko svog mobilnog telefona.

Snimače razgovora možete veoma lako sakriti u prostoriju ili automobil, a neki od njih već dolaze kamuflirani u predmete koji se svakodnevno upotrebljavaju i ne izazivaju sumnju u istinsku namenu.

Postavljanje snimača razgovora je idealan način da proverite vernost partnera jer ćete imati sve snimljeno i sačuvano kao materijalni dokaz.

Mikro kamere – prečica do istine

Detektivske kamere minijaturnih dimenzija snimiće sve što se u vašem domu ili poslovnim prostorijama dešava kada niste tu. Mikro kamere su u većini slučajeva instalirane u svakodnevne predmete, čime je njihova upotreba pojednostavljena.

Dovoljno je da postavite detektivsku kameru u prostor za koji sumnjate da je mesto gde se dešava prevara i u najkraćem roku imaćete neoborive dokaze sa kim, gde i kada ste prevareni.

Mikro kamera u sijalici, alarmnom satu ili senzoru za dim su najbolji izbor za video nadzor partnera u stambenim ili poslovnim prostorijama. Mini kamera u privesku za ključeve omogućava da vidite i čujete sva dešavanja u automobilu.

Dokazi prevare kriju se u mobilnom telefonu

Veliki deo svog poslovnog i privatnog života svako od nas čuva u telefonu. Telefon „zna“ sa kim se družimo, gde idemo, čuva sve naše lozinke i prepiske, fotografije i snimke.

To je dobra vest.

Ukoliko želite da pronađete dokaze prevare, dovoljno je da zavirite u mobilni telefon svog partnera. A u tome će vam pomoći najnoviji softver za nadzor mobilnog telefona.

Program za uvid u mobilni telefon omogućava vam da vidite baš sve što vaš partner radi na telefonu i to na svom uređaju, sa bilo koje lokacije. Veoma brzo otkrićete sa kim se dopisuje, razgovara, sadržaje koje šalje, šta radi na društvenim mrežama, sve šifre, kontakte… I to nije sve. Imaćete kontrolu nad prednjom i zadnjom kamerom target telefona, pa ih možete uključiti i uživo pratiti sve što se dešava u okruženju.

Najveća prednost ovog softvera je što je potpuno nedvidljiv za korisnika telefona, ne utiče na rad uređaja i brzo se instalira. Dovoljno je da kod sebe imate telefon na 15-ak minuta koliko je potrebno da se program ugradi. Uz malo snalažljivosti, iskoristite trenutak kada partner spava, tušira se ili je na neki drugi način odvojen od svog telefona.

Uz pomoć programa za praćenje tuđeg telefona veoma brzo imaćete sve potrebne dokaze prevare i na osnovu toga preduzeti dalje korake.

Možda vam neće biti potrebno više od 48h na koliko ga dobijate potpuno besplatno i bez daljih obaveza.

Na kraju, ako se pojavila i najmanja sumnja da vam partner nije odan, naš prijateljski i profesionalni savet je da što ranije preduzmete nešto kako biste otkrili istinu. Kontaktirajte nas da vam predložimo neki od uređaja detektivske opreme koji će vam na najefikasniji način pomoći da dođete do odgovora na pitanja koja vas muče. Potpuna diskrecija se podrazumeva.

Objavljeno:

Spy Tech