Razotkrivanje neverstva

Detektivska Oprema

Otkrivanje neverstva nikad nije bilo jednostavnije, diskretnije i pristupačnije. Sada su vam na raspolaganju savremeni softveri za praćenje mobilnog telefona, skrivene mikro kamere poslednje generacije, skriveni mikrofoni za audio nadzor, forenzika mobilnog telefona koja vraća sve izbrisane podatke i još niz uređaja iz asortimana detektivske opreme.

Prema statističkim podacima 68% žena i 74% muškaraca prevarilo je svog partnera barem jednom u životu. To je nimalo ohrabrujući podatak za sve one koji sumnjaju u vernost voljene osobe. Ako ovome dodamo i činjenicu da prosečna dužina preljubničke afere iznosi 2 godine, jasno je da šteta od ovakvog odnosa može imati dugoročne negativne posledice po izneverenog partnera i porodicu.

Osim toga, sumnja u neverstvo je jedan od najvećih uzročnika stresa i izaziva niz štetnih posledica po psihofizičko zdravlje čoveka. Šta više stručnjaci smatraju da je u pogledu jačine stresa, sumnja u neverstvo izjednačena sa razvodom braka koji je na drugom mestu, odmah iza smrti voljene osobe. Ako tome dodamo i dužinu trajanja sumnje posledice mogu biti pogubne i dalekosežne.

Zato ako ne verujete u vernost partnera, što pre preduzmite mere da tu sumnju otklonite jer u suprotnom rizikujete bolest i psihičke probleme kao što su infarkt, moždani udar, pogoršanje hroničnih bolesti, depresija i konstantni umor.

Sumnja kad se jednom rodi, ne poznaje granice (Ivo Andrić).

 

Znaci neverstva

Sumnja da vas bračni drug ili partner vara prvo se javlja kao intuicija da nešto nije u redu, da se nešto promenilo. Ti znaci su gotovo nevidljivi ali osetljivi na energetskom nivou. Mnogi naši klijenti koji su sumnjali u partnera, svedočili su da jednostavno osete da se nešto dešava. Na žalost u najvećem broju slučajeva ta sumnja se i obistinila.

Najčešći znaci neverstva su kašnjenje sa posla, učestali poslovni sastanci i putovanja, nerazdvajanje od telefona i češće kucanje poruka, opsednutost društvenim mrežama, učestala kupovina nove garderobe, povećano poklanjanje pažnje fizičkom izgledu, iznenadna druženja sa drugaricama ili drugovima s kojima ranije nisu bili u kontaktu.

Pored ovih konkretnih znakova, kod partnera se javljaju i promene u psihičkom stanju i raspoloženju kao što su razdražljivost, svadljivost, odbijanje razgovora, ljutnja, pretnja raskidom, promene u navikama spavanja i ishrane, zbunjenost, odsutnost i uopšte agresivno ponašanje, pogotovo kad je u pitanju bilo kakva kritika, čak i najmanja.

Ako ste primetili ovakve simptome kod svog partnera, iskreno – imate razloga za sumnju.

Kako otkriti neverstvo?

Najpouzdaniji način za otkrivanje neverstva odnosno otklanjanje sumnje je korišćenje uređaja moderne tehnologije. Njihova prednost je pre svega pouzdanost i apsolutna diskrecija. Zašto bi uznemiravali svog partnera ako niste u pravu.

S druge strane ukoliko se vaše sumnje potvrde, sačuvaćete svoje dostojanstvo i integritet. Zato nemojte čekati da vas sumnja odvede u bolest ili izazove drugu štete. Često zbog sumnje u neverstvo dolazi i do opadanja radnih sposobnosti, gubitka posla ili lošeg poslovanja ukoliko ste preduzetnik. Nemojte dozvoliti da se to i vama desi.

Nemojte da sumnjate – PROVERITE

Dakle, rizici od konstantne sumnje u vernost bračnog druga ili partnera su zaista veliki a dobiti od otklanjanja sumnje još veće. Kada otkrijete pravu istinu znaćete na čemu ste. Moći ćete mirnije da spavate, sačuvate svoje živce, zdravlje, ponos i nastavite dalje sa svojim životom spremni za nove početke i nove životne uspehe i radosti.

Zato nas kontaktirajte i izaberite neki od proizvoda iz naše ponude koji poptuno odgovara vašim potrebama. Na raspolaganju su vam najsavremeniji softveri za praćenje  mobilnog telefona i PC računara, skrivene mikro kamere vrhunskih tehničkih karakteristika, skriveni mikrofoni i još mnogo toga.

Pozovite nas i saznajte koja oprema je najadekvatnija za vas. Takođe za vas vršimo i digitalnu forenziku mobilnog telefona uz apsolutnu diskreciju i poštovanje svih načela i pravila privatnosti. Svi naši proizvodi su vrhunskog kvaliteta i jednostavni za upotrebu.

Objavljeno:

Spy Tech