Snimanje razgovora – da čujete sve što je važno

Detektivska Oprema

Snimanje razgovora predstavlja najefikasniji način da dođete do odgovora na mnoga pitanja i sumnje. Uređaji koji će vas najbrže odvesti do istine jesu audio snimači i gadžeti za tajno slušanje razgovora.

Vreme kada su audio rekorderi bili samo alat filmskih junaka, detektiva i bezbedonosnih službi odavno su iza nas. Savremeni uređaji za snimanje i diskretno slušanje razgovora ušli su u svakodnevnu upotrebu i među „obične“ ljude.

Za njihovu upotrebu nije potrebna nikakva specijalna veština niti dozvola. Koriste se veoma jednostavno, pa ih može upotrebiti baš svako kada ima potrebu da reši neki problem u privatnom i poslovnom životu.

Sa razvojem tehnologije audio snimači su usavršavani, dimenzije su se smanjivale a tehnički kapaciteti i performanse uporedo sa tim rasli. Veoma lako se sakrivaju, a većina je već kamuflirana u predmete iz svakodnevne upotrebe. To znači da ih je veoma teško otkriti golim okom, pa vaše namere da tajno snimate neće biti otkrivene.

Postoji veliki broj audio snimača, tako da se može pronaći adekavatan model za bilo koju životnu situaciju kada je potrebno tajno snimati ili slušati razgovor.

Kako otkriti prevaru partnera pomoću snimača razgovora?

Detektivska oprema i usluge često svoju primenu nalaze u partnerskim odnosima. Ukoliko sumnjate u vernost partnera, uređaji za audio nadzor veoma brzo pomoći će vam da dokažete ili opovrgnete sumnju.

Postoje i brojni primeri među javnim ličnostima, o kojima smo slušali i čitali gde je snimanje razgovora dovelo do otkrivanja prevare partnera. Jedna poznata estradna umetnica postavila je audio rekorder svom partneru u automobil i dokazala svoje slutnje da je vara.

Razotkrivanje prevare muža, žene, emotivnog partnera nikada nije bilo lakše upravo zahvaljujući snimačima razgovora. Nekada ste bili primorani na unajmljivanje detektiva. Uz pomoć audio rekordera sve možete obaviti samostalno i diskretno, što će vam uštedeti dosta novca i sačuvati privatnost.

Dakle, sumnjate da vas partner vara. Šta možete da preduzmete?

Najgore što možete uraditi jeste da nastavite da sumnjate. Sumnja raste i polako se uvlači u svaki segmenat života, utičući na njegov kvalitet.

Na pojavu prve sumnje naš profesionalni savet je da odmah preduzmete akciju kojom ćete te pretpostavke dokazati ili odbaciti.

Uređaj za snimanje ili tajno slušanje razgovora vrlo brzo će vam otkriti da li ste bili u pravu. Zavisno od životnih navika, potrebno je samo da mudro izaberete gadžet i strpljivo sačekate. U najkraćem roku imaćete neoborive dokaze sa kim, kada, gde i šta vas partner razgovara.

Možete ih postaviti u domu, kancelariji, automobilu, među ličnim stvarima partnera ili na bilo koje drugo mesto gde sumnjate da se prevara dešava. Na taj način imaćete snimak svega što se u tom okruženju dešavalo ili to možete slušati uživo, sa bilo koje udaljenosti sa svog mobilnog telefona pomoću GSM bubica.

Audio nadzor dece

Detektivski softver za praćenje mobilnih telefona
Detektivski softver za praćenje mobilnih telefona

Digitalno doba unelo je znatne novine i u oblast roditeljstva. Kao i sve novo, razvoj tehnologija je sa jedne strane olakšao brigu o deci od najmanjeg uzrasta. Sa druge strane, pred roditeljima su izazovi nekontrlisane komunikacije na internetu sa kojeg vrebaju mnoge opasnosti po decu. Naročito je teško pored svih dnevnih obaveza ispratiti sve aktivnosti starije dece i tinejdžera.

Društvene mreže, aplikacije za razmenu poruka i poziva, igrice, neprimereni sadržaj na vebu, mogućnost stupanja u kontakt sa različitim osobama i organizacijama, digitalno nasilje – samo su neke od situacija koje mogu negativno uticati na decu.

Čak i ako ne slušamo aktuelne vesti, do nas često dolaze informacije iz crne hronike gde su žrtve deca.

Zato, najbolji način da se spreči loš događaj jeste da se preventivno preduzmu akcije u cilju zaštite dece.

Uređaji za snimanje ili slušanje razgovora uživo postavljeni u domu daće vam odgovore na pitanja šta vaša deca rade kada niste tu: sa kim se druže, koga dovode u kuću, idu li redovno u školu, na koji način provode vreme na internetu, da li konzumiraju opasne supstance…

Audio snimači pružiće vam i relevantne dokaze kako se dadilje i osobe kojima ste povereili svoju decu prema njima odnose i kako ih čuvaju.

Obzirom na ozbiljnu zavisnost dece od mobilnih uređaja, program za nadzor mobilnog telefona daće vam kompletan uvid u ponašanje i navike vašeg deteta.

Audio nadzor zaposlenih i tajno snimanje sastanaka

Snimanje razgovora u kancelariji ili drugom poslovnom prostoru daće vam odgovore na brojna pitanja i pomoći da poslujete bolje i sigurnije. Uređaji za snimanje i slušanje razgovora otkriće vam kako zaposleni provode radno vreme za koje su plaćeni, na koji način se ophode prema vašim klijentima i međusobno, da li poslovne tajne odlaze u pogrešnom smeru gde mogu biti iskorištene protiv vaše kompanije.

Audio rekorder je uvek poželjan deo opreme za svaki važan poslovni sastanak ili razgovor.

Pomoću snimača razgovora možete zabeležiti konferencije, prezentacije, stručna predavanja, pa su vam informacije uvek dostupne. GSM bubice omogućavaju da uživo, sa bilo koje lokacije čujete sve što se dešava u prostoriji u kojoj se održava važan poslovni susret.

Bubice za tajno slušanje razgovora

Na tržištu postoji veliki broj modela uređaja za slušanje razgovora. Osnovna podela jeste na audio rekordere i bubice za slušanje uživo neograničenog dometa.

Iako su mini dimenzija i jednostavno ih možete sakriti u prostoriji, većinu možete nabaviti već integrisane u predmete koji se svakodnevno koriste i ne izazivaju sumnju. Tako, zavisno od potreba možete upotrebiti detektivski produžni kabl, audio snimač u USB flešu, snimač razgovora u kompjuterskom mišu i sl.

GSM bubice su uglavnom najprodavaniji proizvod detektivske opreme. Funkcionišu po principu mobilne telefonije i omogućavaju da razgovor slušate sa bilo koje lokacije preko svog mobilnog telefona. Minijaturne dimenzije i vrhunske performanse čine ih idealnim gadžetom za audio nadzor prostorija. Njima u potpunosti možete upravljati daljinskim putem, pokretati i zaustavljati slušanje razgovora.

Savremeni mikrofoni za snimanje razgovora imaju Voice Acitivation opciju, koja snimanje pokreće samo kada u okruženju registruje glas. Tako snimaju samo ono što je bitno, štede memorijski prostor i vaše vreme kod preslušavanja.

Audio fajlovi se jednostavno prebacuju na laptop, računar ili tablet pa ih tako možete detaljno preslušati, a mogu poslužiti i kao validan dokaz.

Kako izabrati najbolji snimač razgovora?

U izboru uređaja za slušanje razgovora ne dozvolite da presudan faktor bude cena. Jeftine kopije bubica koje možete naći na internetu obično nemaju obećane funkcije i mogu vas izdati u presudnom trenutku i na taj način možete izgubiti priliku da snimite nešto veoma važno.

Ne postoji univarzalno najbolji mikrofon za snimanje razgovora. Za vas je to onaj koji će vam pomoći da do istine i odgovora dođete brzo i efikasno.

Zato je naša tehnička podrška uvek dostupna, da vas posavetuje i uputi na adekvatan detektivski uređaj. Kontaktirajte nas i u svakom trenutku možete saznati sve što vam je važno.

Objavljeno:

Spy Tech