Detektivski USB snimač razgovora

Detektivska Oprema

Minijaturni USB audio snimač je detektivski uređaj koji služi za diskretno snimanje razgovora.

Najveća prednost ovog snimača razgovora u odnosu na sličnu detektivsku opremu je što je savršeno kamufliran u USB flash memoriju koja se nalazi u svakoj kući ili kancelariji. To znači da se ne morate posebno truditi da ga sakrijete. Možete ga ostaviti na stolu i niko neće posumnjati u njegovu namenu. Osim audio snimanja, on zadržava svoju osnovnu ulogu, pa ga možete i dalje koristiti za čuvanje podataka.

Minijaturni USB snimač aktivira se samostalno kada u prostoriji detektuje dešavanje ili zvuk, zahvaljujući Voice activation modu. Superosetljivi mikrofon nadograđen pojačivačem i filterima za pozadinske šumove i buku može snimiti i najtiši razgovor do 5m udaljenosti. Pri reprodukciji zvuk je savršeno čist i jasan.

USB snimač može zabeležiti i do 150 sati razgovora, a snimljeni materijal skladišti se na memorijsku karticu veličine 4-8 GB, zavisno od potreba i modela.

Kvalitetna punjiva baterija omogućava do 20 sati neprekidnog snimanja. Audio zapis kasnije možete reprodukovati na računaru ili laptopu, a svi snimci su sortirani i precizno obeleženi datumom i vremenom snimanja.

 

Kako se koristi detektivski USB snimač i njegove karakteristike?

USB snimač razgovora upotrebljava se veoma jednostavno. Snimanje se aktivira i zaustavlja pritiskom na mini prekidač na samom uređaju. Audio zapis se automatski skladišti na internu memoriju USB flasha.

Zabeleženi materijal se zatim prenosi na PC računar, laptop ili neki drugi kompatibilan uređaj. USB snimač podržava sve aktuelne operativne sisteme, a povezivanje se vrši lako, preko standardnog USB porta.

Svaki snimak uredno sadrži datum i vreme snimanja. Postupak digitalne reprodukcije je znatno olakšan i opcijama ubrzanog premotavanja unapred i unazad. Na taj način možete posvetiti pažnju samo bitnim delovima i preskočiti one koji vam nisu interesantni.

Integrisana punjiva baterija omogućava nesmetan rad USB snimača razgovora do 20 sati. Baterija se puni tako što se skloni poklopac na uređaju i uključi na USB port bilo kog računara i laptopa.

 

U kojim situacijama se može koristiti USB snimač?

USB mini snimač je idealan detektivski alat za sve koji imaju potrebu za neprimetnim snimanjem razgovora. Može ga koristiti baš svako u različitim situacijama. Ne zahteva posebnu veštinu, a zahvaljujući neupadljivom izgledu, ne morate se truditi da ga kamuflirate.

Kvalitetan snimak, digitalna reprodukcija i velika autonomija rada prednosti su zbog kojih ga ljudi upotrebljavaju veoma često.

Od izuzetne koristi može biti poslovnim ljudima. USB flash memorija je sastavni deo svake kancelarije i poslovnog prostora, pa to možete vešto iskoristiti da diskretno snimite sastanak, važan razgovor ili poslovne pregovore. Može poslužiti i za hvatanje beležaka, koje ćete kasnije natenane preslušati.

Novinari mogu upotrebiti USB snimač razgovora za beleženje izjava i intervjua, ali i u situacijama tajnih istraživanja kada sagovornik ne želi da daje javne izjave. Na taj način biće sigurni u tačnost prikupljenih informacija.

Mini USB audio snimač je savršen detektivski uređaj za snimanje predavanja, ispita i časova. Nakon toga snimljene lekcije mogu se detaljno preslušavati, sa zadržavanjem na najbitnijim segmetima. Posebno je značajno što se đaci i studenti nimalo ne moraju truditi da uređaj sakriju od nastavnika i profesora, jer svojim izgledom ne ukazuje na stvarnu namenu.

Detektivi i istražitelji često koriste USB snimač razgovora u svojim istražiteljskim i detektivskim operacijama.

U ponudi imamo različite modele USB audio snimača. Kontaktirajte nas ili dođite direktno u naše prodajne prostorije. Posavetovaćemo vas da izaberete adekvatan uređaj iz našeg asortimana detektivske opreme koji će najbrže i najlakše rešiti vaš problem.

Objavljeno:

Spy Tech