WiFi detektivska kamera u senzoru za dim

Detektivska Oprema

WiFi detektivska kamera u senzoru za dim predstavlja veoma praktičan proizvod iz asortimana detektivske opreme pomoću koje možete pratiti apsolutno sve što se dešava u prostoriji u kojoj je instalirana. Reč je zapravo o mikro kameri smeštenoj unutar kućišta senzora za dim što je čini potpuno kamufliranom i bezbednom od slučajnog pronalaženja.

Kućište senzora za dim izgleda potpuno isto kao i svaki drugi senzor za dim i nemoguće je posumnjati u njegovu pravu nameru što ga čini savršenim detektivskim alatom. Senzori za dim nalaze se u svim poslovnim zgradama, kancelarijama, magacinima, halama, kao i u mnogim stambenim objektima. Na njih niko ne obraća pažnju i upravo su zbog toga su idealno mesto za ugradnju detektivske kamere.

Detektivska kamera u senzoru za dim je kamera visoke rezolucije pomoću koje možete uživo pratiti sve što se dešava u prostoru koji se njome nadzire a možete sav snimljeni materijal gledati i naknadno. Unutar sebe ima ugrađen slot za mikro SD karticu koji može da snima ne samo sliku i ton, već i da pravi pojedinačne fotografije.

Sav snimljeni materijal smešta se na memorijsku karticu veličine do 32 GB što predstavlja sasvim dovoljno prostora za skladištenje snimljenog materijala. Naime, kamera se aktivira samo kada detektuje neki pokret ili dešavanja u prostoru. Time se štedi ne samo memorijski prostor na kartici, već se olakšava i pregled snimljenog materijala.

 

Kako se koristi WiFi detektivska kamera u senzoru za dim i njene tehničke karakteristike?

WiFi kamera u senzoru za dim postavlja se na plafon prostorije ili zid gde se uobičajeno postavljaju ovi senzori. Pre postavljanja kamere potrebno je ubaciti SD karticu u slot predviđen za tu namenu. Kartica se ubacuje pritiskom prsta dok se ne čuje karakteristični klik i tako se i vadi.

Velika prednost detektivske kamere je stalni izvor napajanja obzirom da je direktno priključena na izvor električne energije. Čak i u slučaju nestanka struje, kamera nastavlja sa radom budući da je u nju integrisana punjiva litijumska baterija koje se takođe napaja direktno na električnoj mreži.

Velika prednost detektivske kamere u senzoru za dim pored tehničkih karakteristika i savršene kamuflaže je mogućnost gledanja uživo. Dakle, sve što se dešava u nadziranom prostoru možete pratiti kroz objektiv kamere u realnom vremenu sa bilo koje udaljenosti. Za to vam je potreban samo mobilni telefon koji ima pristup internetu. To vam daje mogućnost pravovremenog odnosno brzog reagovanja u određenim hitnim situacijama.

Ova savršena mikro kamera za tajno snimanje i nadzor povezuje se na bilo koji WiFi ruter u svojoj blizini. Kad god poželite možete biti u toku sa dešavanjima u nadziranom prostoru. Pri tome, ne morate brinuti da ste nešto propustili. Sav snimljeni materijal možete odgledati i kasnije kad budete u mogućnosti. Za reprodukciju materijala potrebno je snimke prebaciti na računar, laptop ili neki drugi multimedijalni uređaj.

 

U kojim situacijama se može koristiti WiFi detektivska kamera u senzoru za dim?

WiFi detektivska kamera u senzoru za dim idealna je za nadzor kako poslovnog prostora tako i stambenih jedinica. Možete je instalirati u kancelarijama i pratiti rad zaposlenih, zatim u magacinskim halama i kontrolisati ulaz i izlaz robe, rad osoblja i manipulaciju proizvodima.

U poslovnim objektima veoma je funkcionalna ne samo za kontrolu rada zaposlenih, već predstavlja i bezbednosnu kameru koja može pomoći da se otkriju počinioci u slučaju da dođe do izvesnih nedozvoljenih radnji poput krađa, provala, pljački. Takođe, mikro kamera u senzoru za dim može se instalirati u salama za sastanke i konferencijskim salama. Obzirom na njenu poziciju, idealna je za uvid i nadzor svega šta se dešava u prostoru.

U stanu je možete instalirati u svim prostorijama i pratiti šta se dešava za vreme vaše odsutnosti. Šta radi i kako se ophodi vaša bebisiterka prema deci, savesnost rada pomoćnog osoblja, prisustvo vama nepoznatih osoba, samo su neka od saznanja do kojih možete doći.
Sve što kamera snima možete pratiti uživo i tako reagovati na vreme ukoliko uočite neku opasnost ili nedozvoljenu radnju.

Pozovite nas ili posetite u našem prodajnom prostoru. Rado ćemo vam objasniti sve detalje u vezi instalacije i funkcionisanja ove kamere i preporučiti eventualno druge uređaja koji vam u potpunosti odgovaraju i mogu rešiti vaš problem. Diskrecija je potpuno zagarantovana.

Objavljeno:

Spy Tech