Detektivska kamera u sijalici

Detektivska Oprema

Detektivska kamera u sijalici je laka za instalaciju i jedna od najbolje pozicioniranih skrivenih kamera. Mikro kamera smeštena je unutar sijaličnog grla, omogućava širok nadzor prostora i praktično joj ništa ne može promaći. Snimljeni audio, foto i video materijal je visoke rezolucije a zahvaljujući opciji detekcije pokreta, kamera snima samo kada registruje zvuk ili pokret u prostoru.

Materijal koji beleži skrivena kamera može se skladištiti na memorijsku karticu kapaciteta 64 GB. Odlično snima i u noćnim uslovima i omogućava gledanje na daljinu ukoliko se poveže na WiFi mrežu. To praktično znači, da korisnik u svakom trenutku može putem internet konekcije pratiti uživo šta se dešava u prostoru u kome je kamera postavljena.

Kamera se može podesiti na snimanje samo audio zapisa, odnosno slušanje, na fotografisanje ili snimanje video/audio materijala. Upravljanje kamerom i opcijama snimanja vrši se pomoću posebne aplikacije koja se može skinuti sa GooglePlay servisa. Snimljeni materijal smešten na SD karticu može se kasnije brzo i jednostavno pregledati obzirom da nema praznog prostora jer kamera snima samo kada se nešto dešava u objektu.

Za naknadnu reprodukciju materijala potrebno je da se kamera poveže na mobilni telefon, računar, laptop ili drugi kompatibilni uređaj korisnika. Kamera se može podesiti i na direktno snimanje na ove uređaje i podržava sve operativne sisteme.

 

Kako se koristi detektivska kamera u sijalici i njene karakteristike?

Velika prednost mikro kamere u sijalici je što je može svako instalirati i ne zahteva nikakvo posebno znanje. Pre postavljanja kamere, potrebno je proveriti da li se memorijska kartica nalazi u predviđenom slotu postavljenom sa strane sijaličnog grla. Kada se kamera odnosno sijalica postavi potrebno je aktivirati odnosno programirati njene funkcije.

Korisnik ima na raspolaganju više opcija skladištenja snimljenog materijala. Sve što kamera beleži može se snimati na memorijsku karticu ili direktno na mobilni telefon, laptop ili računar korisnika. Takođe, korisnik može odabrati opciju slušanja ili gledanja uživo svega što se dešava u prostoru u kome se nalazi kamera putem WiFi mreže. Za to je potrebna samo internet konekcija putem mobilnog telefona ili računara korisnika.

Detektivskom kamerom u sijalici se upravlja pomoću P2P Live Cam aplikacije. Ova aplikacija može se skinuti besplatno sa GooglePlay prodavnice ili drugih raspoloživih servisa. Kamera nudi opciju slušanja odnosno audio i video snimanja, kao i fotografisanja. Ukoliko se materijal skladišti na memorijsku karticu, za reprodukciju potrebno je kameru povezati sa računarom, telefonom, lap-topom ili drugim kompatibilnim uređajem.

Prilikom pregleda snimljenog materijala, nema “praznog hoda” zahvaljujući tome što se kamera može podesiti na opciju “motion detection” što znači da snima kada detektuje neko kretanje u prostoru.

 

U kojim situacijama se može koristiti detektivska kamera u sijalici?

Detektivska kamera u sijalici može se korisiti za audio i vido nadzor bilo koje prostorije u stanu ili firmi. Obzirom da je instalirana unutar sijaličnog grla, savršeno je kamuflirana i nemoguće ju je otkriti slučajno. Njena velika prednost je što je direktno priključena na napajanje odnosno izvor električne energije pa omogućava neprekidno snimanje odnosno nadzor.

Mikro kamera u sijaličnom grlu najviše se koristi za tajno snimanje i nadzor zaposlenih, dece, partnera, ali i kao bezbednosna kamera. Pomoću ove kamere možete pratiti šta vaša deca i bračni drug rade kad niste tu, kako se ponaša bebisiterka i drugi zaposleni u vašem domu.

Veoma je pogodna i za nadzor zaposlenih u kancelarijama, magacinima, radnjama. Štiti preduzeće od odavanja poslovnih tajni i omogućava stvaran uvid u ponašanje i odnos zaposlenih prema poslu. Može se koristiti i kao bezbednosna kamera unutar i van objekata, kao kamera za nadzor sefova i drugih vrednih stvari.

Pozovite nas i informišite se detaljnije o svim tehničkim karakteristikama i načinu upotrebe različitih modela mikro kamere u sijalici. Naši stručnjaci objasniće vam sve pojedinosti i preporučiti uređaj koji najviše odgovara vašim potrebama. Od nas dobijate apsolutnu diskreciju i punu podršku za sve što vam treba.

Objavljeno:

Spy Tech

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *