GPS tracker – lociranje i zaštita

Detektivska Oprema

GPS lokatori su inteligentni sistemi za satelitsko praćenje i lociranje automobila, ljudi, kućnih ljubimaca i ostalih pokretnih objekata. Zahvaljujući njihovoj preciznosti u svakom trenutku možete tačno znati gde se nalazi vaše vozilo i ne samo to. Sa bilo koje udaljenosti možete preuzeti potpunu kontrolu nad njegovim kretanjem.

Ako ste obratili pažnju na vesti, primetili ste da su krađe automobila i dvotočkaša deo naše svakodnevice. Procenat vraćenih vozila je izuzetno mali, pa je jedini način da zaštitite svoj automobil da uzmete stvari u svoje ruke.

Kradljivci automobila su potpuno nemoćni pred GPS lokatorima najnovije generacije.
GPS lokatori u svetlu za bicikle i motocikle zaštitiće vašeg dvotočkaša, ali i vaše dete. Ugradite ovaj napredni uređaj na njegov bicikl, školski ranac ili putnu torbu i na svoj mobilnoi telefon dobićete tačnu lokaciju kada god to poželite. Osim toga SOS dugme pružiće dodatnu sigurnost ukoliko se dete nađe u opasnosti.

Ako ste vlasnik firme koja se bavi transportom, GPS lokator može biti vaš najbolji poslovni potez. Pružiće vam dragocene informacije o svim vozilima na terenu, pomoći da poboljšate logistiku i efikasnost zaposlenih i naravno, smanjite bespotrebne troškove.

GPS trackeri pored osnovne funkcije lociranja mogu se iskoristiti i kao detektivska oprema za audio video nadzor u realnom vremenu, neograničenog dometa.

Šta sve dobijate ugradnjom GPS lokatora

Pored tačne lokacije u svakom trenutku, pomoću sofisticiranih GPS lokatora saznajte i:

  • Potpuni i detaljan uvid u kretanje vozila u određenom vremenskom periodu sa izveštajima o kretanju i stajanju
  • Sva mesta kretanja i vreme zadržavanja objekta
  • Očitavanje pređenog puta (u km) i radnih sati u željenom vremenskom periodu, što je veoma korisno za poslodavce
  • Obaveštenje o prekoračenju brzine i najvećoj postignutoj brzini u određenom vremenskom periodu
  • Izveštaj i upozorenje ako se vozilo kreće van zadate rute kretanja
  • E-mail ili SMS upozorenje ukoliko vozilo izađe van odobrene zone kretanja
  • Kada se vozilo upali ili pomeri sa mesta parkiranja
  • Poziv u slučaju opasnosti – SOS taster

 

Kako funkcionišu GPS lokatori

Savremeni GPS lokatori funkcionišu po principu mobilne telefonije, a sa satelitom se povezuju preko GPS signala. Uspostavljenjem veze između mobilnog telefona i broja na SIM kartici u uređaju saznaćete preciznu poziciju objekta koji pratite kada god to poželite.
Sve što vam je potrebno za praćenje objekata pored lokatora je mobilni telefon povezan na internet i pokrivenost signala.

Obaveštenja o lokaciji objekta možete dobijati putem SMS poruke kroz koordinate geografske dužine i širine u vidu linka za Google mape. Klikom na link iz poruke znaćete trenutnu poziciju objekta sa preciznošću od 3 m.

Drugi način je praćenje kretanja uživo putem personalizovanog web portala.
Najnoviji modeli lokatora iz naše ponude pruža i opciju daljinskog upravljanja svim važnim funkcijama vozila. Tako, sa bilo koje udaljenosti možete sprečiti dotok goriva i ulja, uključiti sirenu, stop svetla, migavce ili zaključati vrata. Vozač u automobilu je tada potpuno nemoćan.

U slučaju opasnosti, pritiskom na instalirani SOS taster automatski se šalje SMS poruka na podešeni broj, sa tačnom lokacijom.

Osim za praćenje i lociranje vozila i pokretnih objekata, GPS trackere možete upotrebiti i kao alat za audio nadzor u realnom vremenu, neograničenog dometa.

 

Originalni trackeri proverenog kvaliteta

Internet je preplavljen ponudom različitih uređaja za praćenje i lociranje objekata. Iz našeg iskustva, reč je o nepouzdanim proizvodima nepoznatih proizvođača. Najgore što vam se može desiti je da lokator zakaže kada vam je najpotrebniji, a bezbednost vašeg deteta pa i automobila nije nešto sa čim se treba kockati.

Preporuka je da ovakav vid detektivske opreme nabavljate isključivo u proverenim radnjama, uz garanciju i fiskalni račun.

Naš asortiman GPS trackera čine samo uređaji vrhunskog kvaliteta proverenih svetskih brendova. Uz svaki lokator, pored detaljnog uputstva za upotrebu, dobijate i niz profesionalnih saveta kako da na najbolji način iskoristite sve njegove performanse. Svakom našem klijentu zagarantovana je puna diskrecija.

Objavljeno:

Spy Tech