Kamera za snimanje okruženja automobila

Detektivska Oprema

Pogledajte video

Saznajte više o proizvodu

Kamera za snimanje okruženja automobila

Kamera za snimanje okruženja automobila ili popularno zvana auto kamera je savršen uređaj za zaštitu automobila od svih oštećenja, vandalizma pa i krađe. Međutim, njena namena je daleko šira i...

Zaštita pokretne i nepokretne imovine

Klasična bezbednosna oprema i uređaji više nisu dovoljni da zaštitite svoju pokretnu i nepokretnu imovinu. Sa razvojem tehnologije, razvijaju se i veštine počinioca krivičnih dela pa skoro svakom uređaju znaju...

Komentari korisnika

 1. treba mi kamera da obezbedim automobil u noću. Na parkingu mi neko svako veče namerno grebe automobil. Kupio sam do sada tri kamere ali nijedna ne može da snima pod uličnim osvetljenjem.

  1. Poštovani Nikola,
   Najbolje rešenje za Vas je kamera iz naše ponude koja može snimati okruženje automobila bez obzira da li su dnevni ili noćni uslovi. Ima izuzetno jake IC diode kako bi u noćnim uslovima snimala bez problema. Ogromna prednost ove kamere u odnosu na ostale modele je u tome, što ima ugao gledanja od 140 stepeni (riblje oko) i što radi non stop, snima dok je i na auto punjaču. Podržava memorijsku karticu od 32 GB, tako da predstavlja jedan od retkih modela kamere koji mogu snimiti i do 50 h bez prestanka.

  1. Poštovani Zorane,
   Nema potrebe da plaćate ugradnju kada za nekoliko minuta kameru možete i sami postaviti na željeno mesto. Police kamera ima dva sočiva koja se vrlo jednostavno, uz pomoć dodataka koje dobijate pri kupovini, montiraju na šoferku ili gde već želite. DVR-a u koji se stavi memorijska kartica na koju će biti snimljen zapis je odvojen kablom od kamera i on ne mora biti vidljiv. Kabla ima sasvim dovoljno da može lepo da se provuče i pokrije snimanje napred i pozadi. Konkretno u svom automobilu stavio sam DVR u kasetu, jedno sočivo kod retrovizora na prednjem staklu, a drugo sočivo na sredini zadnjeg stakla.

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *