Ultra tanka ugradna detektivska kamera

Detektivska Oprema

Ultra tanka ugradna kamera je kamera pomoću koje možete saznati sve što vas zanima na diskretan način. Zahvaljujući svojim minimalnim dimenzijama (5mm u prečniku i 15mm dužine), ova mikro kamera može se savršeno kamuflirati u stvari i predmete iz svakodnevne upotrebe. Njene tehničke karakteristike garantuju visok kvalitet snimljenog materijala koji se može reprodukovati na krajnje jednostavan način.

Sve što je kamera zabeležila čuva se na mikro SD kartici. Pored toga, ultra tanka detektivska kamera ima i opciju gledanja u realnom vremenu svega što se dešava u prostoriji u kojoj je postavljena. To znači da korisnik može u svakom trenutku pristupiti kameri i uživo gledati ili slušati ono što kamera snima.

Ultra tanka ugradna kamera je proizvod japanske tehnologije, njene tehničke karakteristike su vrhunske i spada u jednu od najčešće korišćenih kamera u tajnim operacijama. Snimljeni materijal, slika i ton su kristalno jasni i čisti. Video zapisi i fotografije su visoke rezolucije a zvuk, zahvaljujući posebnim filterima za eliminaciju šumova i pozadinske buke, potpuno razumljiv, čak i kada je u pitanju šapat.

Situacije u kojima se može koristiti ova ugradna kamera su brojne. Kamera se može postaviti u bilo koji stambeni ili poslovni prostor i koristiti za nadzor dece, zaposlenih, bračnih i emotivnih partnera. Takođe, zahvaljujući ozbiljnim tehničkim performansama koriste je tajne službe, detektivske agencije i istražni organi.

 

Kako se koristi ultra tanka detektivska ugradna kamera i njene tehničke karakteristike?

Ultra tanka ugradna kamera ima opciju čuvanja snimaka na memorijskoj kartici i opciju gledanja uživo svega što kamera u tom trenutku snima. Pre početka korišćenja potrebno je proveriti da li je SD kartica u slotu. Na njoj se može skladištiti do 32 GB snimaka. Kamera se potom ugrađuje u neki predmet ili na drugi način kamuflira u prostoru koji je predmet nadzora.

Ukoliko se kamera koristi za nadzor uživo, potrebno je sa GooglePlay prodavnice skinuti aplikaciju za upravljanje kamerom i povezati kameru na WIFI mrežu. Preko aplikacije instalirane na mobilni telefon, korisnik bira opcije režima rada kamere. Ultra tanka kamera se može podesiti na snimanje audio zapisa odnosno tona, za snimanje video materijala ili za pravljenje pojedinačnih fotografija. Moćna noćna optika ove kamere garantuje visoke kvalitetne snimke i u uslovima slabog osvetljenja.

Zahvaljujući opciji detekcije pokreta kamera će snimati samo kada registruje neko kretanje u prostoriji u kojoj je instalirana. To znači da se na memorijskoj kartici čuvaju samo snimci na kojima se nešto dešava što je od značaja za korisnika kada treba izvršiti pregled onoga što je snimljeno. Za reprodukciju snimljenog materijala potrebno je kameru povezati na računar, laptop ili drugi odgovarajući uređaj.

 

U kojim situacijama se može koristiti ultra tanka ugradna detektivska kamera?

Ultra tanka ugradna kamera je veoma praktična za tajno snimanje i nadzor. Laka je za ugradnju, korišćenje i reprodukciju pa je mogu koristiti i obični građani. Zahvaljujući vrhunskim tehničkim karakteristika nezaobilazan je alat profesionalnih detektivskih agencija i istražnih organa. Može se korisiti za nadzor bilo kog stambenog ili poslovnog prostora.

Ugradna kamera može se instalirati u bilo koju prostoriju u stanu, među predmete iz svakodnevne upotrebe kao što su knjige, dečije igračke, ukrasni predmeti. Pomoću nje možete pratiti šta rade vaša deca kad niste tu, ponašanje bebisiterke, aktivnosti emotivnog partnera i slično.

Na poslu, ugradna kamera se može koristiti za nadzor i kontrolu rada zaposlenih i poslovnih saradnika. Na osnovu snimljenog materijala možete saznati kako se radnici odnose prema poslu i svojim kolegama, da li neko iznosi poslovne tajne firme, da li radnici otuđuju stvari koje su vlasništvo firme i još mnogo toga.

Ultra tanka detektivska ugradna kamera takođe se može koristiti kao endoskop kamera za snimanje na teško pristupačnim mestima. Može se koristiti i kao bezbednosna kamera za nadzor magacina, hala, prodajnih objekata.

Pozovite našu tehničku službu ili dođite do nas i detaljnije se informišite o svim tehničkim karakteristika ultra tanke ugradne kamere i drugim uređajima iz naše ponude koji mogu rešiti vaš problem. Garantujemo vam potpunu diskreciju.

Objavljeno:

Spy Tech